• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Nyshia.Eu Edited Real Map- 75% !!

Status
Zamknięty.

Ramallah1

OT Expert
Luty 27, 2011
Liczba reakcji
10
Ju? 22 Grudnia b?dziecie mogli zagra? na najlepszym Serwerze Open Tibii!
Kilka miesi?cy ci??kiej pracy by?o warte wysi?ku. Przygotowali?my co? na co czekali?cie!

Serwer start: 22/12/2012 17:00 CEST (Polish Time)

Points system. We promote players who reach some achievement with premium points:

Level 150 - 25 Shop Points to your account
Level 200 - 25 Shop Points to your account
Level 220 - 25 Shop Points to your account
Level 250 - 35 Shop Points to your account
Level 270 - 70 Shop Points to your account

Guilds can apply for grants to fund the war. These will be the points of the Guild Shop. The requirements are: Click.

Server Addres: Nyshia.Eu
Client: 8.6
Map: Edited Real Tibia Map
Exp Stages:
1 - 50: x 150
50 - 100: x 75
100 - 130: x 50
130 - 150: x 30
150 - 170: x 10
170 - 190: x 6
190 - 200: x 2
Skills: 30x
Magic level: 10x
Loot: 2.5x
Pvp level: 60

Pvp system: Dasy frags to red skull 25
Duration 1day

Dasy frags to black skull 30
Duration 2days

1temple.png

2dp.png

3raz.png

newexp.png

exp1.png

newexp2.png

exp2.png

helysiamap.png

Odp: Nyshia.Eu Edited Real Map- 75% !!

very very good ots ;)

Y powiem tak, napewno nie jest i nie b?dzie to najlepszy serwer Tibi :)

Wiadomo ze nie bd jak narvia czy zivera ale napewno wbije duzo ludzi ;) patrzcie ze jest 1700+ kont

1700 kont ? chyba chcia?e? powiedzie? 100. Bo teamy id? na narvie, xalesie, albo hestorie/revane. Ten ots to kolejna ods?ona nowych odcink?w Mody na sukces. Tak?e nie polecam/

1700 kont ? chyba chcia?e? powiedzie? 100. Bo teamy id? na narvie, xalesie, albo hestorie/revane. Ten ots to kolejna ods?ona nowych odcink?w Mody na sukces. Tak?e nie polecam/

Poczekaj do startu :) zobaczymy jak to wypadnie

Dasy frags to black skull 30 ? co to dasy ?

no no mo?e wbije z ekip? s? pkt na gildie?:)

tylko nie wiem czemu passy nie dzia?aj? -.-

Ostatnia edycja:

Tak sa punkty pisze na stronie przeciez

---Aktualizacja---

go go 2000 kont

Wida? ze fajny otsik Moim zdaniem wypali ots;] Zobaczymy Pozyjemy.
Polecam+

Ja tak?e polecam ! wbijamy wszyscy panowie ~!

tak tylko kto? co? spieprzy? ;] zrobi?em konto kilka dni temu i ju? mi passy nie dzia?aj? ...

95 % kont, albo wi?cej to konta z poprzednich edycji lub innych ots?w, ten go?? tak robi na ka?dym serwerze. Po tym jak mi pr?bowa? wkr?ci?, ?e dulin to jego brat, to w nic mu ju? nie uwierz?.

Tak z ciekawo?ci spytam, sk?d si? wzi?? ten "75%"? bo ja obstawiam, ?e nie macie nawet 50-ciu.

Pozdro

95 % kont, albo wi?cej to konta z poprzednich edycji lub innych ots?w, ten go?? tak robi na ka?dym serwerze. Po tym jak mi pr?bowa? wkr?ci?, ?e dulin to jego brat, to w nic mu ju? nie uwierz?.

Tak z ciekawo?ci spytam, sk?d si? wzi?? ten "75%"? bo ja obstawiam, ?e nie macie nawet 50-ciu.

Pozdro
xAzim, hejterze je***y, "nie oceniaj ksi??ki po ok?adce". Tutaj nie jest dok?adnie ukazana wersja w 75%, lecz liczba jest temu bliska, a b?dzie jeszcze bli?sza po starcie serwera, updates.
Mylisz si? co do kont...
Nie wspomnia?em s?owem nigdy o Dulinie, mo?e druga osoba ode mnie i to jest bardzo mo?liwe. Nie wiem, zapytaj si? ich, a nie oczerniasz bzdurami nabijaj?c posty.
_____
Awesome Asimov, taka sytuacja mia?a widocznie miejscy, gdy? musia?em cofn?? baz? o kilka godzin. - wyja?nione.

xAzim, hejterze je***y, "nie oceniaj ksi??ki po ok?adce". Tutaj nie jest dok?adnie ukazana wersja w 75%, lecz liczba jest temu bliska, a b?dzie jeszcze bli?sza po starcie serwera, updates.
Mylisz si? co do kont...
Nie wspomnia?em s?owem nigdy o Dulinie, mo?e druga osoba ode mnie i to jest bardzo mo?liwe. Nie wiem, zapytaj si? ich, a nie oczerniasz bzdurami nabijaj?c posty.
_____
Awesome Asimov, taka sytuacja mia?a widocznie miejscy, gdy? musia?em cofn?? baz? o kilka godzin. - wyja?nione.

Na TOP Serwach, na kt?re na start wchodzi oko?o 800-1000 os?b, nie ma 1800 postaci przed startem, a u Ciebie s? jeszcze przed jak?kolwiek reklama? bo dosta?em spam na GG od was, to ju? by?o 1800 kont, a podejrzewam ?e to by?y pocz?tki reklamy, 75 % real mapy, ja pytam sk?d si? ten % wzi??? bo to ?miesznie brzmi, za?o?? si? o klocka, ?e na start nie wejdzie wi?cej ni? 50 os?b pytanie czemu? jest wiele bardziej ambitnych projekt?w startuj?cych w tym samym czasie co wasz serwer.

Kr?tko m?wi?c, nie warto nawet konta zak?ada?.

Tak na marginesie, macie dziurk? w accu "szukajcie a znajdziecie" :)

xAzix zapewne jestes jakis hosterem i zazdrosc cie zrzera?

Nie s?dzi?em ?e ujrz? jeszcze mapk? helysi :O

Ots spoko mapa jest naprawd? dobra wi?c gor?co polecam ;)

Szczerze m?wi?c, to spodziewa?em si? wi?cej po tak wyczekiwanym otsie.
Nie polecam, bo tylko obiecujecie.

Nie pozdrawiam, Jarek.

co obiecujemy ?

xAzix zapewne jestes jakis hosterem i zazdrosc cie zrzera?

Jestem Hosterem wielu serwer?w, a tak jak ju? wy?ej napisa?em nie na co dzie? komentuje serwery, ale tutaj ludzie musz? pozna? prawd? czyli:

- Fake Konta - ok, ka?dy je robi przed startem OTSA, ale nikt nie jest taki g?upi jak wy ?eby ich zrobi? ponad 1700,
- 75 % - do teraz nie otrzyma?em odpowiedzi sk?d ten % si? w wzi?? i do teraz mnie to ciekawi.

Pozdro ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry