Nowe Outfity [8.1]

Status
Zamknięty.

Hitsugaya

Active User
Kwiecień 4, 2008
Liczba reakcji
3
Witam na nowym forum ^^
----------------------------
@topic
Zrobi?em se nowe outfity i chcia?em je wrzuci? do ots ale nie wiem gdzie. Czy to wina OTS czy klienta. Wcze?niej mi m?wiono ?e to trzeba w ?r?d?ach robi? ale chcia? bym si? spyta? fachowc?w :( Prosz? o pomoc

Je?eli outfity sobie zrobi?e? np.: w Paincie b?dziesz musia? si? pobawi? z items.otb i w?asnym klientem :p

A po cholere w items.otb ? :p tam sie dodaje itemki a nie outfity (mi chodzi o outfity Tak jak knight mag czy warrior)

Data>outfits taki fajny pliczek tam s? wszystkie outfity ale nie wiem czy oto chodzi

Jak wygl?dy to tibia.spr w kliencie jak nazwy lub jaki? wygl?d z gotowych to tylko w outfits.xml:D:D

ja mysle ze chodzi mu o to ze zrobil sam ze tak to nazw? "wersj? graficzn?" outfit?w i nie wie gdzie ma je wklei?

Napewno o to chodzi te? kiedy? mia?em ots i zrobi?em w?asne outfity ale nie wiedzia?em gdzie je wklei? i w tym by? w?a?nie problem.

Robienie new addon.

Robienie new addon.

Wchodzisz w data/outfits i tam otwierasz notatnikiem i kopiujesz jak?? linijk? i zmieniasz poprostu na inne... Przynajmniej ja tak robi?em.

Chcesz zrobi? w?asnego klienta z outfitami innymi i w og?le czy tylko ?eby w otsie to zmieni? ?

Banan
Napewno o to chodzi te? kiedy? mia?em ots i zrobi?em w?asne outfity ale nie wiedzia?em gdzie je wklei? i w tym by? w?a?nie problem.

O to mi chodzi.

A dok?adniej

Mam np. outfit puszki koli. wrzucam to do tibia.spr. Obrazek nazywa sie np 30000 (tak jak jest w tibia spr obrazki ponumerowane)
I skoro mam ju? nowy wygl?d outfita w klienci gdzie sie go dodaje w OTS albo w klienta ze np outfit si? nazywa Puszka Koli i w tibia.spr ma numer 30000

Ostatnia edycja:
wlasnie jak zrobic np citizena z addonami wizarda tylko ze to bez addonow

Od?wie?am.........

Ehhh... No niech kto? pomo?e

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U?ywamy opcji edytuj. Co do tematu to je?li nie wiesz to lepiej si? za to nie bierz. Pytanie jak mam si? dowiedzie?. Znam now? stron?, wprawdzie nie u?ywana cz?sto no ale ?rednio jakie? 10 os?b na ni? wejdzie, a link to Google ja znalaz?em, ?e trzeba podmieni? sprity oraz trzeba mie? datedytor. Datedytor jest taki milusi, ?e nawet ja nie wiem jak z niego korzysta?...

Tak, dzi?ki ^^ wpad?em na to id?c spa? jakie? 3 dni temu :D temat mo?na zamkn??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry