Ninja World !

Status
Zamknięty.

Folgowsky

Active User
Czerwiec 23, 2010
Liczba reakcji
8
ninjaworld1.gif

Ninja world jest rzadko?ci? w?rod OTS'ow , klimat Ninja - Do wyboru 8 klan?w , ka?dy w?ada innym ?ywio?em , ma inne umiejetnosci . Ja w projekcie jestem skrypterem , wsp??pracuje r?wnie? z Kuzirashi'm ( Emil i Daniel ) , potrzebujemy do projektu 3 os?b ( tylko 3 ) .
Troch? naszych grafik (znak wodny na szybko):
930601430000c3d6.png

Oraz acc maker v1.0 (beta) :
nwacc.png

Tak wi?c
*Grafika
Tworzenie tylko i wy??cznie item?w . Grafiki postaci , potwor?w czar?w b?d? wykonane przez Kuzirashi.
*Mappera
Conajmniej rok obcowania z map edytorem , umiej?tno?? tworzenia map o klimacie Ninja , odwzorowywanie map .
*Webmastera
Musi pojmowa? HTML , gdy? b?dzie potrzebny do strony , forum , accmakera
Wz?r :
Imi? :
Nick:
Pozycja:
GG :
Styczno?? z War Of Ninja :
Prace przyk?adowe:
Dlaczego ja? :

Dodano adres email na kt?ry r?wnie? mo?ecie kierowa? pytania , sugestie , oraz zg?oszenia .
ninjaworldots@gmail.com

Odp: Ninja World !

Od?wie?am! Prace id? bardzo szybko ale wci?? potrzebujemy nowych os?b wy?ej wymienionych!

Refresh :) Prace leca b. szybko

Imi? :Adam
Nick:Sopel12/Ada?
Pozycja:Webmaster
GG :3280738
Do?wiadczenie :2lata
Styczno?? z War Of Ninja :Nie
Prace przyk?adowe:Prawa autorskie
Dlaczego ja? :A dlaczego nie jestem osob? odpowiedzialn? i uczynn?. Szybko

Sopel przyj?ty! Teraz szukamy ju? tylko (TYLKO) 1 Grafika i 1 Skryptera!

Mamy GRAFIKA!!! Teraz szukamy skryptera! ?pieszcie si?, bo teraz mamy taki mocny team, ?e ka?dy pewnie b?dzie chcia? do nas do??czy? :P . Obiecujemy, ?e ka?dy skrypter b?dzie m?g? si? wy?y?, i ?e b?dzie si? mu bardzo podoba?o to co b?dzie mia? do roboty ;) . Pozdro!

Freny, zobaczymy :) mamy niez?y team i prac? id? szybko, i to chyba narazie wystarczy. Mo?e tamten serwer by? niewypa?em, ale to dlatego, ?e takich ots ?w by?y ju? dziesi?tki, a ten jest jeden, jedyny, oryginalny! @Pozdro

Rifresh! Szukamy skryptera ;]

ja mog? spr?bowa? ,
Imi? : S?dz? ,i? nie jest potrzebne
Nick: Desfaq
Pozycja:Skrypter
GG :10800716
Do?wiadczenie : Pare ots?w z naruto
Styczno?? z War Of Ninja : War of Shinobi?
Prace przyk?adowe: Mog? pokaza? na otsie
Dlaczego ja? : To od was zale?y , szukacie to si? zg?aszam.

Freny, zobaczymy :) mamy niez?y team i prac? id? szybko, i to chyba narazie wystarczy. Mo?e tamten serwer by? niewypa?em, ale to dlatego, ?e takich ots ?w by?y ju? dziesi?tki, a ten jest jeden, jedyny, oryginalny! @Pozdro
Oryginalny?! jeste?cie ?lepi? :)..
Widz? ?e starasz si? trzyma? sw?j poziom na Tnet.. bo na gg zachowujesz si? jak rozwydrzony dzieciak.. nie obra?aj si?.. ale takie s? fakty.. wy my?licie ?e jeste?cie profesjonalni... hmm.. ty jako grafik co? tam potrafisz.. lecz nie o ka?dym mo?na to napisa?:).. szukacie teamu bo tak naprawd? reszta nic nie umie !.. spelle?.. oczywi?cie z mojego silnika wzieli?cie.. za pro?b? folgi.. takie s? fakty.. takie b?d? wyniki waszej przysz?ej pracy.. je?eli dojdzie do skutku :)

CO?!! Co ty wog?le gadasz?! Jak ?miesz tak m?wi?. Sam jeste? rozwydrzonym dzieciakiem, bo chcesz zrobi? nam z?? opinie. Nie masz podstaw, ?eby tak s?dzi?, a tw?j post kandyduje do nagrody WARNY 2011. Ogarnij si? kolo. Post oczywi?cie zreportowany. Jakim cudem jeszcze nie masz bana nie wiem.

@frenzy16

szkoda ?e nie mam archiwum bo bym da? ss jak prosisz ?eby Ci pokaza? jak sie robi spelle obszarowe haha xd
chcia?em Ci? kiedy? tylko dlatego ?e mia?e? grafiki z nowego LoS'a . Skoro Ty nie mia?e? ?adnego silnika wi?c z k?d mia?em bra? od ciebie ? eh
?aden OTS Ci nie ywpalil wiec co Ty tutaj mozesz gadac o profesjonalnosci , kt?rej sam nie do?wiadczy?e? .
Tyle ode mnie . hejtuj dalej , pjona _/
P.S. Poszukujemy r?wnie? 2 mapper?w , pozycja skryptera jest zaj?ta , poszukujemy te? grafika od item?w .
Pozdrawiam

Frenzy16 . Hejterze wyjd? z tego forum , 3x reporty.
--
Co do OTS'a .
Na czym mia? by on polega? , ch?tnie zg?osi?a bym si? jako Webmasterka . ;)

Pozdro kozaki :) sami zobaczycie.. ?e Folga to ciota :) .. pozdr z tym waszym serwerem ^^

@Folgowsky, o.. pierwszy raz widz? :)).. tak czy inaczej.. my?lisz ?e jeste? profesjonalist?.. je?eli tak uwa?asz to taki b?d?.. b?dziesz przynajmniej szcz??liwy.. i wmawiaj sobie ?e nic si? nie stanie jak kolejny serwer tw?j nie wypali.. ma?y cz?owieczku :).. ile razy do mnie pisa?e? na gg.. bym ci pom?g? w czym?.. jak nie we spellach to kliencie.. i nie pierdol farmazon?w.. tylko po to by team zebra? kotku :)

Ostatnia edycja:

@Reported

Nie wiem co ty sobie wyobra?asz pisz?c takie g?upoty i jeszcze obra?aj?c team NW. My?lisz, ?e sobie nie damy rady? Tylko nas motywujesz do dzia?ania - specjalnie, ?eby zrobi? Ci na z?o?? b?dziemy trwa?! A pozatym narazie to nie Folga zachowuje si? jak ciota... Hmm?

Korzystaj?c z okazji! SZUKAMY GRAFIKA OD ITEMS'?W!

Ja niestety trzymam stron? Frenzy'ego.
Dlaczego ?
Bo ma racje.
Udajecie "profesjonalist?w", a na gg zachowujecie si? jak dzieci. Przynajmniej niekt?re by?y takie rozmowy z Folg?. Sory, ?e tak m?wi?, ale to prawda. Sam Prosi?e? 100x o grafiki nowego LoS'a. co pochwile podlizywa?e? si? ?wirowi itp.
To nie ?wiadczy o profesjonalizmie. I ?eby nie by?o, ja te? profesjonalist? nie jestem, ale tak si? nie zachowuje. ;/

P.S Folga nadal wisisz mi prawie 20 z? -.-

Znam tego pana Folge ze s?yszenia i widzia?em efekty jego pracy.
Oto profesjonalizm tego pana ;d:

http://www.youtube.com/watch?v=4mfw_mNdZ0o

Wystarczy spojrze? na zaawansowany system pvp (lol2) oraz system lod?wki...
Dziwi mnie jak taki kto? ma czelno?? pisa? o czyich? projektach czy umiej?tno?ciach.

To nie temat do napinek ...
Je?eli co? do mnie macie i udowodnicie ?e maci? racje to zapraszam na PW .
Sami nigdy nie mieli?cie na OTS'ie nawet 20 graczy wi?c nie ma co wytyka? innym :)

Znalaz?em wierszyk o naszych zazdro?nikach :
Zazdro?nicy daremnie chc? pochlebi? pierwsi
Czarom, skrytym w twym ciele z moj? o nich wiedz?!
Oczy, co si? rz?sami nie tkn??y twych piersi,
Czyli? pustym domys?em te czary wy?ledz??

P.S. Nadal poszukujemy grafika od item?w .
W nocy zrobi?em uniwersalny skrypt na sagi , dostane info jak maj? one wygl?da? (przedyskutuje z wsp??za?o?ycielem ) i bior? si? za pisanie :)

I prosz? Bodi oraz Danio nie zapraszajcie koleg?w do hejtowania :)
Tak jak ju? napisa? Kuzirashi - tylko motywujecie nas do dalszego dzia?ania .

Ostatnia edycja:

Imi? : Kubu?
Nick: KubSon / demon23 / Sein1804
Pozycja: Mapper
GG : 26191541
Do?wiadczenie : 3-4 lata
Styczno?? z War Of Ninja : nie
Prace przyk?adowe: pokazalem na gg
Dlaczego ja? : poniewaz duzo czasu spedzam przed rme : D i szybko bym odnalazl sie w temacie. : D

Demon23 Przyj?ty! Podsumowuj?c hmm... mamy(to jest Ja i Folga) tak:
- Mappera
- yy.. Mappera
- Webmastera
- Skrypta
Czyliii potrzebujeeemy jeszcze Grafika od Items. Zach?cam wszystkich do pisania w tym temacie. Dlatego kto si? zg?osi gwarantujemy mi?? atmosfere, brak nud?w, jakie? tam zyski w p??niejszej fazie no i mo?e jeszcze GM'a na serwerku ;] Jak czego? zapomnia?em to sorra. PISA? PODANIA!!! :hi:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry