-Inne Naruto OTS [WoNO]

Status
Zamknięty.

Ninja Kawasaki

New User
Sierpień 12, 2009
Liczba reakcji
0
Przedstawiam wam OTS przerobiony graficznie , skryptowo itp. W Naruto. Jak nazwa m?wi jest to o tematyce Anime Naruto.
Server jeszcze nie wystartowa?, ale jest naprawd? profesjonalna ekipa kt?ra prowadzi?a/prowadzi WoDBO!
Taak w?asnie tak Administracja:
Jacolos
BuuBuuX (BBX)
Crash
Ustawienia b?d? prawdo podobnie standardowe czyli:
Exp - 1x
Drop - 1x
Skills - 1x
Mimo to napewno b?dziecie si? ?wietnie bawic!
Join Us!
Project by Jacolos & Crash & BBX
C&B&J

Odp: Naruto OTS [WoNO]

Rate x1 ... ja bym tam wolal zeby bylo cos w stylu rate 10x .. a jeszce lepiej wiesze.. ale bez przesady :|:|

Nie s?dzicie ?e na taki ots nikt nie wejdzie?? Po co marnowa? czas nad takim ots jak to niczym prawie sie nie r??ni od rl (tylko mapk?).

o to chodzi ze 1x no bo debile jest takie cos jak potworki inne wiec nie mozna powiedziec ile "x" bedzie exp ...

Nie glupi pomysl. Pewnie wbije zobaczyc co z tego wyjdzie.

PS: OTS 24/7?

exp x1!!!! to ja juz wole sobie na rl zagrac i bedzie to samo i przynajmiej jak sprzedam konto to z zyskiem wzyciu na takim nie zagram BEZNADZIEJA!!! A z reszta nienawidze tego glupka naruto jak ludzie moga to ogladac a co do OTSa to rekord graczy po roku 5 :p

Wiecie co szkoda mi pan?w up ... jak morze by? Naruto server exp 10 jak tam s? nowe grafiki i nowe potworki wiedz jak maja si? okersilic exp 100x ZAL mog? tak napisa? ale za wiekszocs potwork?w b?dzie mniej expa a tak to np jest Dragon 700 expa a na ich servie b?dzie np Naruto ale b?dzie za niego expa 1500 Np ... jejku to chyba normalne !

PS : Polecam

Wy jeste?cie jacy? g?upi do pot?gi entej czy co? ? To nie jest ots w stylu rl tibi 0.o tu nie ma np rat?w demon?w drag?w itp ...

@vistal000
Prosze idz na rl takich g?upich jak ty tam potrzeba 0.o

PS. Zamiast na w-f'ie jebac w pi?ke to we?cie lekcje czytana ze zrozumieniem .

odrazu mowi? ?al :)
dziwne grafiki itd kisame na pleach O_o robcie all outfity z citizena (taka moja zajebista rada )

Nie ucz ojca dzieci robi?... Tak m?wi?... Wiecie ile oni czasu w to po?wi?caj??? To co? w stylu WoDBO, wi?c nie b?dzie ?le ;] Z ch?ci? wejd? i zobacz? jak to wypadnie :)

Nie ucz ojca dzieci robi?... Tak m?wi?... Wiecie ile oni czasu w to po?wi?caj??? To co? w stylu WoDBO, wi?c nie b?dzie ?le ;] Z ch?ci? wejd? i zobacz? jak to wypadnie :)
ja te? ch?tnie wpadn? na taki ots na tematyce naruto poniewa? tutaj mo?ecie si? popisa? graf? a ja bym chcia? j? zobaczy? i dobrze si? bawi?

Widzia?em filmik z tego OTS-a bardzo fajny... hmm co do Jacolos wiem na co go sta? z Los-a (C++) Ots Napewno wypali. Nie mog? si? doczeka?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry