Odp: Naprawa [CPU] - Problem
Zrobi?e? defragmentacje dysku?
A takie pytanie masz antywirusa??
Norton.Je?li tak usu? go na chwil? albo wy??cz i zobacz czy co? da.Wywal antywirusa on ci muli znam to te? tak mam je?li masz z 8 gb ram i procesor core i3 to ci p?jdzie,ale jak z 1Gb 2Gb to ju? nie.Sam nie raz jestem na kompie z win 8 i powiem ?e nawet jest dobrym systemem ale jestem bardziej przyzwyczajony do Windows XP.
Wymagania Windows 8.1(Z menu start)
Procesor: 1 gigaherc (GHz) z obs?ug? PAE, NX i SSE2 (wi?cej informacji)
Pami?? RAM: 1 gigabajt (GB) (architektura 32-bitowa) lub 2 GB (architektura 64-bitowa)
Miejsce na dysku twardym: 16 GB (architektura 32-bitowa) lub 20 GB (architektura 64-bitowa)
Karta graficzna: urz?dzenie graficzne Microsoft DirectX 9 ze sterownikiem WDDM
Wymagania Windows 8
Pami?? RAM: 1 gigabajt (GB) (architektura 32-bitowa) lub 2 GB (architektura 64-bitowa)
Miejsce na dysku twardym: 16 GB (architektura 32-bitowa) lub 20 GB (architektura 64-bitowa)
Podaj Dok?adne dane Laptopa:
P?yta G?:
RAM:
Karta Graficzna:
Dysk Twardy Pojemno??:
Procesor:
Zrobi?e? defragmentacje dysku?
A takie pytanie masz antywirusa??
Norton.Je?li tak usu? go na chwil? albo wy??cz i zobacz czy co? da.Wywal antywirusa on ci muli znam to te? tak mam je?li masz z 8 gb ram i procesor core i3 to ci p?jdzie,ale jak z 1Gb 2Gb to ju? nie.Sam nie raz jestem na kompie z win 8 i powiem ?e nawet jest dobrym systemem ale jestem bardziej przyzwyczajony do Windows XP.
Wymagania Windows 8.1(Z menu start)
Wymagania Windows 8
Podaj Dok?adne dane Laptopa:
P?yta G?:
RAM:
Karta Graficzna:
Dysk Twardy Pojemno??:
Procesor:
Ostatnia edycja: