• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Multi client 8.60

Status
Zamknięty.
Odp: Multi client 8.60

Tak, tak.. jednak tak czy inaczej potrzebuje tego, jakby tylko kto? mia? to prosz?. Zagl?da?em w wiele ?r?de? jednak same oszuka?ce ..

Sposob na mc. Process explorer, klikasz ctrl+h i w procesie tibii usuwasz TibiaPlayerMutex

Mo?esz dok?adniej, bo za chuja nie mog? poj??- mo?e te zio?o na mnie tak ?le dzia?a.
#ref
No mam ten proces, ale nie mog? za nic znale?? tego TibiaPlayerMutex , jasnowidzu opowiedz to ra?niej .

Ostatnia edycja:

Zaznaczasz proces tibii na liscie, klikasz CTRL+H i z listy, ktora wyskoczy na dole programu usuwasz TibiaPlayerMutex, tak jak u mnie.
17I8tLf.png

Wciskam ctr + h i nie uruchamia si? nic, dodam ?e win 10- ma to znaczenie- laptop lenovo

Mo?e jednak kto? by mia? i chcia?by si? podzieli? tym zacnym plikiem, z g?ry dzi?kuje rep++

Vapus.net i robisz sobie Clinta z mc

Wys?ane z mojego GT-I8200 przy u?yciu Tapatalka

Jeste? w stanie mi zrobi?? rep++

---------- Tre?? dodana o 16:41 ----------

Jeste? w stanie mi zrobi?? rep++

##wkurwiony
Kur.. ?eby nie mia? nikt mc'ka na t? zasran? wersj?, kiedy? by?a Tibiasoft i udost?pni?a wszelakie programy i pliki, a teraz kurna co ...
Ul?yjcie mi ludzie w cierpieniu i za?atwiacie to co potrzebuj?, oddam ostatnia kresk? .. mam koksu w chuj.

Ostatnia edycja:

A nie mo?esz po prostu pobra? tego TibiaLoadera do kt?rego ci wy?ej link poda?em? Ja z tego korzystam od d?u?szego czasu i mam wyje**** czy to tibia 10.90 czy 8.6, bo na ka?dej dzia?a MC.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry