• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Moje prace

Status
Zamknięty.

Juchuss

Advanced User
Listopad 27, 2010
Liczba reakcji
15
Witam Was.

Dzis pokaze Wam moja prace ktora dzis zrobi?em. Prosze o komentowanie jej i wypowiedzenie sie na moj temat np czy poprawi?em swoje prace czy pogorszy?em itp. Prace nie s? robione Auto-Borderem.
Pozdrawiam Juchuss.

Odp: Moje prace

Nie jest ?le,ale musisz jeszcze sporo ?wiczy? :D
6/10 ...

Pozdro by Bajo​

Do tego piwewszego to 11/10
A do drugiego.. Gmmm 9/10

Nie jest ?le,ale musisz jeszcze sporo ?wiczy? :D
6/10 ...
Pozdro by Bajo​
^^UP
Kolego nie wiem, gdzie ty widzisz niedoci?gni?cia. Chyba chcesz nabi? posta...

Topic:
Prace s? naprawd? dobre. Og?lna ocena 9/10!
Zawsze mo?e by? lepiej pami?taj!
Pozdrawiam Axel_5

Pierwsza praca zosta?a zrobiona na autoborderze. Efekt jak wida? nie jest zaskakuj?cy. Za to druga praca jest z naszej ostatniej lekcji i powiem Ci, ?e wysz?o dobrze. Pami?taj o tym, aby szlifowa? swoje umiej?tno?ci.
Pozdrawiam.

Prace s? ?wietnie :) za ca?o?? 9/10 ;p

Pozdrawiam ca?? Demorie ;d

1 praca ?adna, ale jak Napisa? PickOne
Pierwsza praca zosta?a zrobiona na autoborderze. Efekt jak wida? nie jest zaskakuj?cy.
Druga Praca nawet ?adna, ale troszk? ten kamie? mi nie pasuje w tej wodzie.

To tyle, ocena ko?cowa: 7,5/10

A i r?b zdj?cia F11 (chyba tym xD)
?adniej wtedy wychodz?

Nawet:D
mog?e? wy??czy? to pod itemkami to czerwone :D
ale tak oceniam na 8/10

Przepraszam ,?e nie odczeka?em 24h ale zrobi?em kolejn? prace i chce j? dodac. Licze ,?e dodacie du?o komentarzy. Oraz my?le ,?e te osoby co wy?ej napisali to mam nadzieje ,?e rowniez dalej b?d? komentowac. Pozdro

@Edit nie dawaj notek za ma?o warto?ciowy post bo mo?e dla Ciebie jest bezwarto?ciowy ale nie dla mnie -.-
Notka moderatorska:
Mus to mus, 12 godzin teraz jest zamiast 24, ale tak czy siak z?ama?e? regulamin. To tylko upomnienie

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Po raz kolejny autoborder, ta brzydka g?ra Cie sprzeda?a.. Nie zas?ugujesz na miano ?rednio zaawansowanego dop?ki nie odstawisz autobordera i nie zaczniesz mappowa? z g?ow?. Praca nudna, palma, piasek, woda i nic wi?cej..

Regards,
Korzonek.

15.04.11 :D
@Korzonek
Chyba pierwszy raz si? z Tob? zgodz? w 100% :)

@ topic
Po pierwsze zanim zrobisz screena wci?nij magiczny klawisz "O"

Praca nr 1
fajnie, ?e urozmaici?e? te ziemio-ska?y:) Jednak moim zdaniem kryszta?y i k?pki traw niezbyt pasuj? do tego typu klimat?w...
Praca nr2
Pusto...
Praca nr3
Dlaczego nie zrobi?e? wy?szych pi?ter? Przez to wodospad wygl?da totalnie z dupy;/ Doko?cz i wrzu? ponownie:P Bo mimo wszystko to chyba Twoja najlepsza praca:)

Prace Nawet Ok.Tylko ta 2 taka ?rednia ,ale widze ?e co praca to ?adniejsza.Pozdro xDD

Ostatnia edycja:

Praca numer 1 Jest w miar? ciekawa za to ostatnia z twoich prac jest strasznie oklepana.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry