Miasteczko by Anvar

Status
Zamknięty.
Odp: Miasteczko by Anvar

miasteczko bardzo ?adne tylko troch? ma?e;)

Bardzo pi?kne miasto,idealne na OTS.Posiada du?o detali i innych ciekawych rzeczy.Wg Mnie naj?adniejsza mapa jak? widzia?em.
10/10 niczego mi na niej nie brakuje.
R?b jeszcze lepsze prace a ja na pewno b?d? je wykorzystywa? do OTS

Mapka jest naprawde fajna duzo szczeg???w itp, ale zaduzo kwadrat?w ;/

Jakby? zauwa?y? to jest raczej takie miasteczko portowe wiec nie powiniene? si? czepia? tego szczeg??u..

Mi si? og?lnie podoba kilka ma?ych przer?bek i b?dzie git ;]
Ocena 9/10

naprawde podziwiam twoj talent
10/10

Bardzo mi si? podoba, 11/10
Chcia?bym zrobi? co? tak ?adnego ;)
R?b wi?cej takich map!

Pozdrawiam,
Hernest

Mapa jest Bardzo Dobra Kilka Rzeczy Sie Dorobi I Dodam Do Mojej may jako port pozdro Apras. 10/10

Sprawdzona, przyda sie napewno na wielu serverach :) Sam postaram sie ja rowniez dodac :) 10/10

Ciekawi? Wykonane Budynki.?adnie Dobrane Elementy :)
Za Mapk? Daje 8/10

super mapa u?y?em do exp usune?em pare rzeczy ?eby wieksze przejscia by?y jak usunie sie pare krzak?w i doda pare ?ywop?ot?w powstaje idealne angielskie przedmie?cie. Daje 9.5/10 bardzo fajne miasteczko

Praca fajna tylko szkoda, ?e to takie ma?e miasto. Gdyby by?o to miasto wielko?ci ROOKGARDU (chodzi mi tu o samo miasto, bez exp?w) mo?na by by?o fajnie to wykorzysta? i doda? samemu expy. Zauwa?y?em na mapie 2 b??dy po lewej i po prawej s? dwie drabinki prowadz?ce na te ma?e daszki, po wej?ciu na nie nie da si? zej?? trzeba wpisywa? "exani hur down". 8/10 za prac? bo nie jest najgorsza.

?adne miasteczko bym zamieszka? tak xD ale do rzeczy podoba mi si? to miasteczko gratuluje i r?b wi?cej takich prac

Samo otoczenie nie za interesuj?ce ,ale podobaj? mi si? budynki;]
no 8/10. Nie stawiaj tych kamieni przy rzece!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry