-Tibia 8.54 Memsoria

Status
Zamknięty.

Archidran

User
Styczeń 2, 2012
Liczba reakcji
3
memh.png

Memsoria.pl - jest to serwer dopracowany do ka?dego cala, posiada profesjonalny serwer dedykowany (pami?? operacyjna: 16 GB, ??cze: 100 mb/s). Serwer posiada r?wnie? w?asnego klienta pod tibi? 8.54-8.57. Silnik jest oparty na najlepszym, na najbardziej stabilnym, najnowszym TFS'ie.
Jeste?cie pewnie ciekawi, jak? posiadamy map? na serwerze? Mapa jest unikaln? edycj? Evolution, non stop przerabiana przez ekip? serwera. Nowe potwory, nowe questy, do?wiadczony, profesjonalny support jakiego nie znajdziecie na ?adnym, innym serwerze!

G??wne informacje na temat MemsoriaOT​

Plusy Serwera​
  • Silnik: stabilny, najnowszy TFS
  • Uptime: 24/7
  • Mapa: unikalna edycja Evolution (prace trwa?y ponad 2 lat)
  • Profesje: Podstawowe + Promocja + Super Promocja, zbalansowane

Mapa G??wnego Miasta​
memsoria.png

Screeny​

memsoria3.jpg

memsoria1.jpg

screen1ol.jpg

ss10u.jpg

ss9n.jpg

Inne Informacje​
  • Protection level: 500
  • House level: 80
  • Guild level: 120
  • PZ Lock: 1 minuta

Exp Stages​

• 1 [660x]
    [*]41 - 100 [480x]
    [*]101 - 160 [360x]
    [*]161 - 240 [270x]
    [*]241 - 380 [210x]
    [*]381 - 500 [150x]
    [*]501 - 749 [90x]
    [*]750 - 1000 [30x]
    [*]1001 - 1300 [15x]
    [*]1301 - 1500 [9x]
    [*]1501 - 3000 [3x]
    [*]3001 - 5000 [1.5x]
    [*]5001 - x [0.75x]

Serdecznie Zapraszamy na Memsorie!

Odp: Memsoria

Zapraszam na serwer, pracujemy nad jeszcze wi?kszym jego udoskonaleniem z my?l? o graczach. Memsoria.pl > Informations!

#Down
Dzi?ki za od?wie?enie tematu. W?tpie, ?e Twoj? opini? ktos we?mie pod uwag? patrz?c na Twoje ostrze?enia i poziom g?upkowania si? na forum =] Jeszcze raz dzi?ki za od?wie?enie i zapraszam na serwer (na kt?rym wida? nigdy nie gra?e?)!

Ostatnia edycja:

Ots najgorszy jaki kiedykolwiek w ?yciu widzia?em, sms shop normalnie kosmiczny, wszytko co mo?liwe upchane byle tylko kupowa? bo bez tego si? nie da gra?, nasrane promocji i innch g?wien typu vipy scrolle itd, exp strasznie du?y, mapa z moonots + dodane skrawki mapy robione przez jakiego? noobskiego pocz?tkuj?cego mapera. 0 pvp jest na otsie, nic si? nie dzieje, wi?kszo?? os?b to exit na trainach. Og?lnie to ots dla noob?w z gotuj?cym si? portwelem do zakup?w wirtualnych ?mieci na noobskim otsie bez przysz?o?ci.
Bardzo bardzo nie polecam tego otsa, jest to najgorszy ots jaki widzia?em!!!!
Na otsie wszytcy praktycznie to afk na trainach
NIE POLECAM TEGO OTSA NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI!!!!

#refresh

Prosz? nie bra? pod uwag? wypowiedzi kolegi wy?ej, pewnie nawet si? nie zalogowa? na serwer (:

#refresh
Zapraszamy do gry! (:

Oczywi?cie na serverze ?wieci pustkami, nic nie jest dodawane nic nie robione. A lista items w sms shopie d?u?sza ni? lista highscores. + te kosmiczne ceny. Zach?cam do lektury (przeczyta? m?j powy?szy komentarz :)
OCZYWI?CIE NIE POLECAM.

@down - Za co ma mnie kto? zbanowa? ? Za m?wienie prawdy? ?al Ci dupe ?ciska, ?e nie umiesz postawi? normalnego otsa, tylko stawiasz g?wno z sms shopem dla super dzieci neo co musz? mie? przynajmniej 200z? na komie, ?eby co? zdzia?a??

Ostatnia edycja:

#up
NIECH KTOS KURWA ZBANUJE TEGO IDIOTE.

Ostatnia edycja:

Ots wspania?y dawno nie widzia?em tak dobrego ots z map? evo.
Dosy? ju? mam tych ots?w typu moonots albo materia a tu w?asne evo nie z neta ; ]

Tylko ten sms shop i s?aba reklama ;/ no nic ?ycz? du?ych zarobk?w

@up tylko, ?e to w?a?nie jest mapa moonots z neta, dodane pare exp?w na krzy? robionych chyba max 4min jedno.

@UP
Drogi userze. Przede wszystkim - dzi?ki za refresh tematu. Masz szcz??cie, ?e moderatorowie zlewaj? na raporty na tym forum, bo dawno wylecia?by? za link do pobrania silnika w podpisie. Swoj? drog?, ja bym si? nie posun?? do sfa?szowania online tylko dlatego, ?eby... no w?a?nie. Czemu to mia?o s?u?y?? Kolejny no-life, kt?remu si? nudzi.

#Od?wie?am (:

Ots dobry, gra?em na tej edycji i poprzedniej. Aczkolwiek sko?czy?em ze wzgl?du braku czasu.
Szkoda, ?e taka s?aba reklama.
Na tym otsie mog?oby gra? spokojnie 100os?b z dobr? reklam?.

#edit
a tych hejtuj?cych hejter?w na stos.
bo tylko temat za?miecaj? tymi zerowymi postami.

BArdzo Ciekawy ots. CHyba wbije. Jedyne co mi sie nie podoba to wersja klijeta :/...

PokeLife - Gra Pokemon Online
Dla ciebie to sekunda a dla mojego u zaleznionego kolegi to bardzo bardzo duzo. Prosil mnie o to zebym porozsylal ten link do znajomych gdyz jestem wiinien mu przysluge. Kliknij Nakarm bede ci bardzo wdzieczny a moj kolega jeszcze bardziej. Z g?ry dziekuje :)

#Prace nad zmian? klienta a 8.6 trwaj? i by? mo?e wkr?tce Memsoria przesi?dzie si? na 8.6!

Nowa edycja - startujemy 17 marca (sobota) o godzinie 17:00!
Zapraszamy wszystkich, bez ciebie nie startujemy!

Od?wie?am! Wracamy na 8.6!

Na pewno zawitam i na tej edycji. Zobaczycie wiele nowych expowisk oraz zmienione wygl?dy temple, depo i wi?cej ! :)
Wejd? a si? przekonasz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry