• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne MegaEvo edit by Help3r Mapka

Help3R

Forum friend
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
262

Witajcie.
Z przyczyny takowej i? nie mam czasu na dalsz? kontynuacje prac zwi?zanych ze stworzeniem MegaEvo OTS'a udost?pniam Wam swoj? mapk?.
Jednak?e nie jest to darmowe pobieranie, gdy? tak?e chce co? zarobi? za w?o?ony w ni? wk?ad (symboliczne 5z?).

Mapka wygl?da nast?puj?co:
rrqr7n.png

DOWNLOAD : http://file-share365.com/majlrcg/3/1147
SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/...24b032d243cfb088e7e9f569/analysis/1413403145/
Informacje o mapie:
Pozdrawiam, Help3R.

Odp: MegaEvo edit by Help3r Mapka

5 z? za 4,3 mb Mapy to nie przesada? Uwa?am i?, je?eli ju? takie rzeczy udost?pniasz i symboliczn? kwot? chcesz to chocia? daj "1 z?" a nie 5 :D

Co do screen?w, w por?wnaniu z tymi twoimi edycjami evo itd, te prace s? o niebo lepsze ni? te co dodawa?e? w 2012 roku w temacie Download/Mega Evo by Helper V1/V2/V3 :)

Pozdrawiam

---------- Tre?? dodana o 16:56 ----------

Zapomnia?em dodac ?e szczeg?lnie 1 i 2 screen najbardziej mi si? podobaj? :)

Udosepnisz ja kilku osobom? Jak mam ci zaplacic? wszystko gotowe, expy, questy... nic nie musze dokonczyc ? Sprzedajesz tez silnik?

5 z? za 4,3 mb Mapy to nie przesada? Uwa?am i?, je?eli ju? takie rzeczy udost?pniasz i symboliczn? kwot? chcesz to chocia? daj "1 z?" a nie 5 :D

Co do screen?w, w por?wnaniu z tymi twoimi edycjami evo itd, te prace s? o niebo lepsze ni? te co dodawa?e? w 2012 roku w temacie Download/Mega Evo by Helper V1/V2/V3 :)

Pozdrawiam

---------- Tre?? dodana o 16:56 ----------

Zapomnia?em dodac ?e szczeg?lnie 1 i 2 screen najbardziej mi si? podobaj? :)

5 zl za 4 MB mapy to chyba w miare tanio o ile mapa jest b. dobrze wykonana.

Hm Ty robiles wszystko od 0? Bo niekt?re rzeczy widzialemno w niekt?re rzeczy napewno wlozyles pracy duzo w niekt?re male i szczerze to czy ja wiem czy op?aca si? za 5zl. najlepsze jest to ze pobralem ja za friko thx zawsze si? przyda.

z tego co czyta?em to pobiera 25 z? i co kilka dni dodatkowo jak?? kwot? ciekawe...

POnawiam pytanie, czy mapa jest skonczona ? Rozumiem tylko 4mb, ale czy nie ma 'blednych teleportow' ? Nie zrobiles np 5 expowisk dla picu, a reszta nie dziala?

S?uchaj ja pobralem i no szczerze jak komu? kasa nie przeszkadza to mo?e pobra?. No mo?e ze 2 rzeczy ciekawe s? miasto jakie? jest mo?e nadaje si? do gry lecz jest brzydkie niekt?re rzeczy skopiowane . to moja opinia bo widzialem

jak kupiles, przelewem? Tez chce... ;/

---------- Tre?? dodana o 15:15 ----------

@EDIT
Ogar szybko, jak ci zaplcic ? Musze hajs szybko zarobic!

Po zapisaniu si? do naszej us?ugi w ka?dym tygodniu b?dziesz otrzymywa? 3 wiadomo?ci sms, koszt 1 sms wynosi 5 z? (6.15 z? brutto). Ka?dy otrzymany sms dodaje 1 punkt na Twoje konto w naszej us?udze.

hahhaha w chuja was robi a wy kupujecie :)

Zajebi?cie to sobie obmy?li?e? helper, pierw haczenie ludzi na 'exp service' jak by?e? modem a teraz taki zajebi?cie z?odziejski pomys? na okradanie ludzi na subach sms? 1. Oszustwo 2. Z?y dzia? [jak ju? to handel skoro trzeba za to p?aci?]

To wpierdol dostanie. A zn?w kupi? sobie startera nowego i po sprawie

da ktos reupload na inny hosting?

Posiada kto? t? mapk? i chcia?by udost?pni??

Wpisz: "MegaEvo by help3r chomikuj" w google.

Back
Do góry