-Tibia 7.60 Mazurski OTS

DenZ

Zasłużony
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
31
Opis nie jakiego Leles1995

Kod:
Pragne udost?pni? wam za darmo najlepszy silnik pod tibi? 7.6 . Mianowicie chodzi o s?ynnego Mazurskiego . Jest on oryginalny taki jaki by? rok czy 2 lata temu .Mapa NIETYKANA orgynialna wi?c jest wszystko tak jak powinno by? !! Naprawi?em kilka b??d?w oto i one 

- Mo?na rozmieniac CC na SC 
- Dzia?aj?cy SL 
- Brak debug?w w g?rnej cz??ci Depo 
- Ulepszy?em plik config.cfg 

WIda? po zdj?ciu Konsola jest dobra i nie wywala b??d?w !! 

Do zestawu do??czam oryginalny ACC Maker . Jest on w pe?ni sprawny . 

^^^^^^^ INNE INFO ^^^^^ 

Silnik miewa si? ?wietnie i jest perfekcyjny . Jest w pe?ni czysty bez ?adnych brud?w itp.. Sam go u?ywa?em i powiem wam ?e by?o bardzo du?o graczy ( 150+ ) . Zach?cam do pobierania .. 

POZDRAWIAM :P

Download: https://mega.nz/#!uGgG0IiT!dla0mvwJVAACIyq20iDQpoB19RcucwGwamGNI76 fWKs
Skan: https://www.virustotal.com/#/file/6...cc0629c589e369a538f a5caf60b7d4720/detection

Odp: Mazurski OTS

No to jako 1 to od razu pisz? wam ?e kibel nawet nie oplaca si? go pobiera? [acc maker shit, brak [Source]. Posiadam gdzie? mazurka z 2014roku [bez source] i jest o 10x razy lepszy niz ten co doda?e? DenZ :P

---------- Tre?? dodana o 16:37 ----------

Nie mog?em edytowa? ^^ postu , + dodam jeszcze ?e nie wprowadzaj ludzi w b??d bo ten filmik kt?ry doda?e? to na mapie w 100% nie ma nic takiego jak na filmiku.

No to jako 1 to od razu pisz? wam ?e kibel nawet nie oplaca si? go pobiera? [acc maker shit, brak [Source]. Posiadam gdzie? mazurka z 2014roku [bez source] i jest o 10x razy lepszy niz ten co doda?e? DenZ :P

---------- Tre?? dodana o 16:37 ----------

Nie mog?em edytowa? ^^ postu , + dodam jeszcze ?e nie wprowadzaj ludzi w b??d bo ten filmik kt?ry doda?e? to na mapie w 100% nie ma nic takiego jak na filmiku.

Najlepiej krytykowa?, a samemu nic nie wstawia? tylko pisa? ?e to si? zrobi.
Filmik i opis napisa?em ?e nie jest m?j a Leles1995 wiec nie mniej do mnie pretensji.
Co do Source, czy gdzie? jest on wymieniony? nie wiec nie wiem o co Ci chodzi.

Nie to ?ebym si? przypierdalal do ciebie DENZ tylko u?wiadamiam ci? ze kicha jest ten silnik, a co do wrzucenia czego? to dzi? bodajze postaram si? uploadowa? swoj silnik + acc maker ciekawy pod 7.6 . A z source to nie wiem jak b?dzie czy [uploaduje] poniewa? nie chcia?bym aby moje kody wyp?yn??y gdzie? za kt?re p?aci?em.

Nie to ?ebym si? przypierdalal do ciebie DENZ tylko u?wiadamiam ci? ze kicha jest ten silnik, a co do wrzucenia czego? to dzi? bodajze postaram si? uploadowa? swoj silnik + acc maker ciekawy pod 7.6 . A z source to nie wiem jak b?dzie czy [uploaduje] poniewa? nie chcia?bym aby moje kody wyp?yn??y gdzie? za kt?re p?aci?em.

Sam nie chcesz wstawi? swojego source, ale narzekasz ze w plikach nie ma source od mazurka, kt?re nie by?o tutaj wymienione..
Prujesz sie za darmo, znowu. Bez ?adnego sensu, to wygl?da ciekawie.

Macie może jeszcze ten silnik bo nie da się pobrać a chciał bym go mieć?

Back
Do góry