• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Marfi vs. Woristin

Marfi vs. Woristin

• Praca nr 1

Votes: 0 0,0%
  • Praca nr 2

• a:2:{i:260;a:5:{s:12:"polloptionid";i:260;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:10:"Praca nr 1";s

• a:1:{i:496;a:5:{s:12:"polloptionid";i:496;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:1034:"a:2:{i:260;

• a:1:{i:1146;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1146;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:1734:"a:1:{i:49

• a:1:{i:2077;a:5:{s:12:"polloptionid";i:2077;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:2436:"a:1:{i:11

• a:1:{i:3026;a:5:{s:12:"polloptionid";i:3026;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:3138:"a:1:{i:20

• a:1:{i:4767;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4767;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:3840:"a:1:{i:30

• a:1:{i:4767;a:5:{s:12:"polloptionid";i:4767;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:3840:"a:1:{i:30

• a:1:{i:6570;a:5:{s:12:"polloptionid";i:6570;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:4542:"a:1:{i:47

• a:1:{i:8769;a:5:{s:12:"polloptionid";i:8769;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:5244:"a:1:{i:65

• a:1:{i:11530;a:5:{s:12:"polloptionid";i:11530;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:5946:"a:1:{i:

• a:1:{i:13540;a:5:{s:12:"polloptionid";i:13540;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:6650:"a:1:{i:

• a:1:{i:17192;a:5:{s:12:"polloptionid";i:17192;s:6:"nodeid";s:7:"2441654";s:5:"title";s:7354:"a:1:{i:

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

Marfi

Advanced User
Czerwiec 13, 2008
Liczba reakcji
8
Witam!

Oto wyniki battle Marfi vs. Woristin.
Tematem pracy by?a: Wie?a maga

Praca nr 1

30upli8.jpg

28wfmzt.jpg

6qh769.jpg

213127l.jpg

vza81x.jpg

Praca nr 2
Dawno dawno temu, pewien mag postanowi? zrobi? w?asn? wi???.
W wie?y by?o kilka pi?ter, w ka?dym z nich by?a jego nutka zachcianki. Na parterze postanowi? stworzy? miejsce na konferencje innych zjednoczonych mag?w.
?e mag strasznie nie lubi? chodzi? postanowi? stworzy? magiczny portal dzi?ki kt?remu teleportuje wedle ?yczenia maga na jakie pi?tro tam chce.

wieza_maga1.png

Na pierwszym pi?trze stworzy? dla siebie miejsce odpoczynku i relaksu. Uczniowie maga r?wnie? cz?sto tam przebywaj?
wieza_maga2.png

Pi?tro 2. Tam znajduje si? uczelnia oraz miejsce gdzie uczniowie mog? si? wyspa?.
wieza_maga3.png

Laboratorium, najbardziej niedost?pne miejsce dla uczni?w i innych nieproszonych go?ci, tam mag tworzy w?asne maszyny oraz eksperymentuje.
wieza_maga4.png

Typowy dach, ca?o?? niezadbana - brak pokoj?wki <he he>
wieza_maga5.png

A wi?c g?osujcie na prac? t?, kt?ra wg. was by?a lepsza!
Niech mag b?dzie z wami!<lol2>

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem praca pierwsza wypad?a lepiej.

W pracy numer dwa autor m?g? zakry? te 'czarne punkty' kt?re s? widoczne na poziomie 0, w mapperstwie jako 7 xD

W pracy pierwszej drzewa... podziwiam osob? kt?ra zrobi drzewo z tych g?upich border?w xDD

Skoro tematem pracy mia?a by? wie?a mag?w, to lepiej zrobi? to marfi, chocia? tam gdzie robi? ssy m?g? na 7 pi?trze zrobi? jakie? kraczory, drzewa.

Moim skromnym zdaniem, praca numer jeden jest o niebo lepsza. Ca?okszta?t trzyma si? kupy, pomys?, ach... ten pomnik. W pracy numer dwa jest bagno, czy mi si? wydaje o.o? Wida? zrobiona zosta?a na odpieprz. Oddaj? sw?j cenny g?os pracy numer jeden.

to lepiej zrobi? to marfi, chocia? tam gdzie robi? ssy m?g? na 7 pi?trze zrobi? jakie? kraczory, drzewa
boshe macie ocenia? budynek! a nie jak?? natur?!
czytaliscie w og?le temat pracy?

O wiele lepsza wg mnie praca nr.1. Staranna, ciekawa i wyko?czona z pomys?em. Dlatego na ni? odda?em sw?j g?os.

Mo?ecie twierdzi? ?e si? nie znam, ale praca nr. 2 bardziej mi do gustu przypad?a bardziej. Pasuje bardziej do wierzy maga, i mi no og?lnie bardziej podoba.

Ja zag?osuj? na prac? nr. 1, ta wie?a jest taka schludniejsza, zrobiona bez mocnego przepychu jak na pracy nr. 2, og?lnie lepiej wygl?da.

Tak, jak wida? g?os jest jedno-znaczy, praca nr 1 jest o wiele lepsze, wi?c na ni? te? zag?osuj?..

Daje punkt pracy nr 1 bo jest ?adniejsza xdd i mi si? podoba xD

My?l? ?e du?o lepsza jest praca pierwsza jest bardziej dopracowana i zaprojektowana.

Odp: [Wyniki] Marfi vs. Woristin

Zauwa?y?em, ?e wielu z was g?osuje na prace nr. 1, kt?ra jak wida? na 100% jest prac? Woristina, bo znam jego styl... wielu z was oddaje na niego g?os bo jest on super modem i liczycie, ?e odwdzi?czy si? tym samym. A zauwa?y?em to dlatego, ?e jak dla mnie praca nr.2 jes o wiele lepsza od pracy nr. 1, jest tam owiele wi?cej szczeg???w i klimat jest o wiele lepszy. A wielu z was nawet nie daje komenty tylko odrazu post, w.g. mnie jeste?cie noobami i tyle. Jak m?wi?em, zag?osowa?em na prace nr. 2, poniewa? owiele wi?cej szczeg???w zgodnych z tym klimatem da sie zauwa?y?. A praca nr. 1 co to jest? Same terrainy, p?kni?cia krzese?ka i na ostatnim SS jaka? przyroda, po kt?rej pozna?em, ?e to praca Woristina. Mo?e i dostane za to warna, ale nie obchodzi mnie to bo wiem, ?e mam racje! Drugim moim powodem by?o to, ?e wiem i? Woristin robi prace w RME, a Marfi w Simone, wi?c m?j wyb?r by? oczystiwy. I praca nr. 1 wcale nie przypomina wie?y maga... tylko jaki? wypoczynkowy domek w g?rach, a w pracy nr. 2 wida? sporo efekt?w, kt?re przypominaj? wie?e maga, jak ro?nego rodzaju ogie? i lochy, to jest prawdziwa wie?a maga!

Ostatnia edycja:

Zauwa?y?em, ?e wielu z was g?osuje na prace nr. 1, kt?ra jak wida? na 100% jest prac? Woristina, bo znam jego styl... wielu z was oddaje na niego g?os bo jest on super modem i liczycie, ?e odwdzi?czy si? tym samym. A zauwa?y?em to dlatego, ?e jak dla mnie praca nr.2 jes o wiele lepsza od pracy nr. 1, jest tam owiele wi?cej szczeg???w i klimat jest o wiele lepszy. A wielu z was nawet nie daje komenty tylko odrazu post, w.g. mnie jeste?cie noobami i tyle. Jak m?wi?em, zag?osowa?em na prace nr. 2, poniewa? owiele wi?cej szczeg???w zgodnych z tym klimatem da sie zauwa?y?. A praca nr. 1 co to jest? Same terrainy, p?kni?cia krzese?ka i na ostatnim SS jaka? przyroda, po kt?rej pozna?em, ?e to praca Woristina. Mo?e i dostane za to warna, ale nie obchodzi mnie to bo wiem, ?e mam racje! Drugim moim powodem by?o to, ?e wiem i? Woristin robi prace w RME, a Marfi w Simone, wi?c m?j wyb?r by? oczystiwy. I praca nr. 1 wcale nie przypomina wie?y maga... tylko jaki? wypoczynkowy domek w g?rach, a w pracy nr. 2 wida? sporo efekt?w, kt?re przypominaj? wie?e maga, jak ro?nego rodzaju ogie? i lochy, to jest prawdziwa wie?a maga!
<3
Dobrze, ?e znalaz? si? kto? kto powiedzia? pewnie to co ka?dy mia? na my?li ; (
Teraz ju? wiem, ?e ka?dy kto si? zmierzy z Woristinem ma przegrane, nawet hiper pr0 iful mapper z nim przegra ;s

@up
btw. warna nie dostaniesz nie b?j si? - nie z?ama?e? ?adnego punktu regulaminu

Ja wybior? prac? nr. 1, gdy? wydaje mi si? ona lepsza... Praca nr. 2 nie jest z?a, ale czego? w niej brakuje...

iChuj.eu
Praca pierwsza si? bardziej podoba - nic na to nie poradzisz.
Co za r??nica jakim to mapedytorem? Simone to staro? i przesz?o??, rme zu?ywa mniej pami?ci ma zooma, a jak chcesz to i mo?na wy??czy? autoborder.
Stfu & Gtfo

Ostatnia edycja:

Ja uwa?am, ?e lepsza jest praca nr. 1 (i na t? zag?osowa?em). W pracy nr. 2 wida? "koniec mapy". Chodzi mi o te czarne miejsca na poziomie 7 (w map edytorze poziom 7 oczywi?cie :D) Praca nr. 1 jest bardziej staranna.

Jest to moje skromne zdanie ;)

Praca 1 czyli Woristina, nie podlizuj? si? wcale, tylko troszk? s?dz? ?e Woristin odbieg? od tematu robi?c te jak?e ?liczne drzewa.. przecie? to mia?a by? wie?a.
W 2 nie podobaj? mi si? te pokoje na 2 pi?trze, og??em ta wie?a jak na jednego maga jest o wiele za du?a :/ ale za to bardzo podoba mi si? ta lawa co wyp?wa jakby ze ?cian, nie podoba mi si? r?wnie? ta ro?linno?? na 1 pi?trze...
my?l? ?e jeszcze by du?o tu ocenia? ale stawiam na prac? nr.1

edzio 13

Drugim moim powodem by?o to, ?e wiem i? Woristin robi prace w RME, a Marfi w Simone

Liczy si? wykonanie a nie program w kt?rym sie robi map?.
Ja sam wiem ?e Woristin nie wybra? RME z powodu jego border?w, tylko dla tego ?e SimOne si? przywiesza [sam znam to z w?asnego do?wiadczenia] , oraz RME ma lepiej pouk?adane i ma wi?cej opcji.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry