• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

[Mapa] NoName

Status
Zamknięty.

Ricoo

New User
Lipiec 28, 2008
Liczba reakcji
1
Po nieudanej pierwszej pr?bie prezentuje moja 2 mape. Tylko jeden ss bo mala mapa ;]

Attachments

• screenshot_2009-05-2-14-18-47.jpg
    screenshot_2009-05-2-14-18-47.jpg
    19,6 KB · Wyś: 0
Odp: [Mapa] NoName

Wygl?da ?adnie i ciekawie... Wida? jednak ?e ma?o szczeg???w oraz brak trawy... Domek nie jest za bardzo kwadratowy... Nast?pnym razem nie pisz "Oceniajcie 2 xdd" tylko - "Domek w g?rach" albo "Moja 2 mapa"... 7/10 - Ma?o szczeg???w lecz jak si? postarasz to co? wyjdzie =)

I co to ma by?? Z lup? mam to ogl?da?? 1 foto w dodatku? Nie pokaza?e? nic ciekawego tylko jak zwykle g?ra + domek. Uboga ro?linno?? i ma?e urozmaicenie w domku. Nie jest to ju? taka z?a praca, ale przyda?oby si? co? oryginalnego

[evil]4/10[/evil]

moim zdaniem to lepiej by by?o jak by by?o troch? wi?cej szczeg???w opisanych i wi?ksze zdj?cie bo jak tam pan UP wspomnia?
Z lup? mam to ogl?da??

Za ma?y screen da?e?, wi?c ma?o mo?na zobaczy?.:down:
Po tym screenie co pokaza?e?, ju? wida? s?ab? natur?, brak urozmaice? i dodatk?w.
No c??, wiele nie widzia?em, wi?c moja ocena to: 5/10

Pozdrawiam,
DRE

Wieksze zdjecie ;]
Mozecie doradzic co dodac. Roslinnosc ale co dokladniej ? ;p

vvmbaafd8kblbt3hvqkk.png

Dobra ja mog? ci doradzi?.
-Ma?o szczeg???w
- tych grunt?w nie stosuje si? tutaj tylko w podziemiach a w domku u?y?e? dobrego (tego piachu)
- z ty?u domku jest pod?oga zamiast trawy(tam za domkiem)
- ten mountain ground mog?e? da? te? na g?rach
- no i pami?taj o k?pkach trawy.

OCENA 5/10:down:

Brzydka mapa, nie ma ?adnych k?pk?w trawy, za ma?a ro?linno??, brzydki domek. Dobrze, ?e nie ma kwadrat?w.
Moja ocena 4/10

PS
4. Je?li decydujesz si? na pokazanie mapy, dodaj minimum 2 screeny. Pami?taj r?wnie?, ?eby do zdj?? by?y bezpo?rednie linki - wszelkie paczki ze screenami do ?ci?gni?cia b?d? odpowiednio karane.

Nieprzestrzeganie regulaminu- raport.

Przynajmniej nie jest tak bardzo kwadratowa. No tak, ro?linno?? jest s?aba, m?g? by? doda? kwiatk?w, k?pek trawy troszk? wi?cej kamieni.
4/10

Ma?o tam jest ro?linno?ci i urozmaice?.Ten domek te? m?g? by by? lepszy.Te krzaki z jagodami s? brzydko ustawiane.Moja ocena to +4/10.Dodaj mo?e jeszcze jeden screen chocia? z tym domkiem to mo?e b?dzie lepiej.

Ostatnia edycja:

Ma?o dodatk?w o wiele za ma?o. Natury te? za ma?o.

Ten domek taki bardzo prosty do zrobienie nic nie urozmaicony. ???ko wstawione i tyle.

Ode mnie:

3/8

Status
Zamknięty.
Back
Do góry