Mapa Evo Niverus.net

Asimov

Active User
Luty 8, 2012
Liczba reakcji
3
Tak jak w tytule, sprzedam map? evo niverus.net

- Ponad 40 quest?w(kilka ukrytych).

- 168 resp?w dla kont bez vip(kilka ukrytych).

- 65 resp?w dla kont z vip.

Kilka quest?w i wiele resp?w jest sklejk? z innych mapek dost?pnych na forach, spora te? cz??? by?a robiona przeze mnie, na serwerze znajduje si? 5 miast, w tym jedno ma?e ab i ma?e kazo do sko?czenia. Mapa jest w pe?ni grywalna, kilka edycji by?o, tak?e wiele b??d?w w mapie zosta?o naprawionych.

Cena: Do negocjacji.

Kontakt: PW lub GG: 50179106
P?atno??: Przelew b?d? allegro.

LntQbpY.jpg

qrhXsCp.jpg

nLhyO1C.jpg

QxHA6Nr.png

Odp: Mapa Evo Niverus.net

nast?pnego dnia po odpaleniu sprzedajesz mape? to najsik administratorek xD

Przecie? ta mapa wygl?da jakby kto? si? na ni? wysra?, p??niej to zjad? a na ko?cu znowu wysra?.

zapewne sam tak wygl?dasz, ca?y obsrany w g?wnie.

Dziecko si? oburzy?o bo urazi?em jego g?wniany serwerek kt?ry chcia? sprzeda? bo na chleb nie ma.
Jakie to smutne.

Dziecko si? oburzy?o bo urazi?em jego g?wniany serwerek kt?ry chcia? sprzeda? bo na chleb nie ma.
Jakie to smutne.

Dziecko masz przed lusterkiem, g?wniany to masz ryj zjebie, nie wiem o chuj ci chodzi spinasz mi tu dupe lamusie, wypierdalaj robic swojego kwadratowego g?wnoRoxora.

---------- Tre?? dodana o 14:02 ----------

I jakby? nie zauwa?y? to chce sprzeda? mape a nie serwerek, polecam okuliste.

Dziecko masz przed lusterkiem, g?wniany to masz ryj zjebie, nie wiem o chuj ci chodzi spinasz mi tu dupe lamusie, wypierdalaj robic swojego kwadratowego g?wnoRoxora.

---------- Tre?? dodana o 14:02 ----------

I jakby? nie zauwa?y? to chce sprzeda? mape a nie serwerek, polecam okuliste.

Nie spinaj si? tak bo ?y?ka Ci w dupie p?knie :) a? ?mia? mi si? z ciebie chce, jak o pixele p?aczesz.
Co tam jeszcze Ciekawego napiszesz na m?j temat? a? mi?o si? czyta jak dziecko spina dupke o to ?e zrobi?o g?wno a nie map?.

Spierdalaj spermochlapie.

Spierdalaj spermochlapie.

Wida? niski iloraz inteligencji, tylko "spierdalaj","masz ryj zjebany" itd. No ale czego si? ja spodziewa?em po dzieciaku.
Dobra nie ma sensu tu pisa? z tak ograniczon? osob? intelektualnie jak ty.
R?b dalej g?wniane mapy na sprzedanie aby mie? za co je?? i bez pozdrowie?.

Je?eli mam si? wypowiedzie? to si? wypowiem. Mapy s? okej, nie s? na najwy?szym poziomie. Co do Denz'a robisz s?absze mapy, wi?c nie wypowiadaj si?.

[MENTION=331559]DenZ[/MENTION] S?uchaj przyg?upie, mam 25 lat wi?c nie wypierdalaj mi z tekstami ?e jestem dzieckiem, wystawi?em mape do sprzedania a nie do oceny a ty mi tu z dupy wyje?dzasz z ocen? i sypiesz tekstami o g?wnie a na koniec taki referat? Chcesz si? spina? a nie masz z kim to mi tu nie pierdol farmazon?w pecie. Robisz zjebane mapy i ciskasz moj? ?e jest g?wniana, nic do cb nie mia?em i nie wiem z jakiego powodu si? przyjeba?e? ale odpierdol si?.

[MENTION=331559]DenZ[/MENTION] S?uchaj przyg?upie, mam 25 lat wi?c nie wypierdalaj mi z tekstami ?e jestem dzieckiem, wystawi?em mape do sprzedania a nie do oceny a ty mi tu z dupy wyje?dzasz z ocen? i sypiesz tekstami o g?wnie a na koniec taki referat? Chcesz si? spina? a nie masz z kim to mi tu nie pierdol farmazon?w pecie. Robisz zjebane mapy i ciskasz moj? ?e jest g?wniana, nic do cb nie mia?em i nie wiem z jakiego powodu si? przyjeba?e? ale odpierdol si?.

Po co wyzywasz? dupa boli ?e pisze prawd?? komu si? podobaj? te kwadraty, chyba komu? ?lepemu.
Niby masz 25lat a zachowujesz si? na max 15, notorycznie obra?asz i kozaczysz, a teksty typu "wypierdalaj" wsad? sobie g??boko w dupk?. Forum jest publiczne wiec mam prawo si? wypowiedzie?, je?li nie chcesz krytyki to wstaw sobie np. na Allegro gdzie nikt nie mo?e komentowa?.

Co do tego i? moje prace s? s?abe, mo?e i s? przynajmniej ja si? nie boje krytyki i nie wyzywam ka?dego kto wyrazi swoje zdanie na temat mojej pracy, poniewa? ma do tego pe?ne prawo.
Natomiast ty twierdzisz ?e masz 25lat przy czym m?wi?, ka?da krytyka boli Ci? jakby Ci zabawk? z piaskownicy ukradli.
Wiec doro?nij typie i we? to na barki, nie m?wi? ?e ca?a mapa to g?wno bo ca?ej nie pokaza?e? ale obecnie co tu widz? to jeden wielki kwadrat, np. Hunting RooM wiec we? si? za robot? i popraw to albo przyjmij wiadomo?? do siebie ?e jest to chujowe.

I przesta? z tym obra?eniem bo przez kabelek ka?dy kozaczy jak ty a co do czego to okazuje si? ?e s? ?yciowymi popychad?ami.

" notorycznie obra?asz i kozaczysz " chyba tylko ciebie po twoich tekstach ale nie czaisz ?e to nie jest temat do oceny? Krytyka krytyk? ale ty mi tu o sraniu wyjecha?e? to co to za krytyka? Piszesz co si? nie podoba i wtedy ok a nie ze sraniem wyjecha?e?. Pierdolisz ?e jestem dzieckiem, g?wniana mapa, g?wniany serwerek, ?e na chleb nie mam itd, co ty wgl pierdolisz, czy ja tu naciskam ?e koniecznie ju? chce sprzeda?? Mog?e? z kulturk? napisa? ocen? jak ju? a nie w wulgarny spos?b, jak masz takie g?wniane teksty sypa? to idz na torg tam pe?no takich co si? przypierdalaj? o nic.

W swoim roxor te? pokaza?e? sam kwadrat, czy w zem?cie wbi?em w tw?j temat i ci tak chamsko skomentowa?em? Nie, ten temat to nie galeria ?e mo?esz mi spami? z ocen?, chcesz kupi? to piszesz a jak nie to nie. Jest to server evo wi?c pokaza?em to co najwa?niejsze, chyba nie my?lisz ?e b?d? wstawia? 30 zdj??.
Chamsko zacz??e? to ja ci chamsko odpisuje, normaln? osob? bym przeprosi? ale ty si? za nic przyjeba?e? do mnie, jakbym ci co? zrobi?.

to nie temat do oceny mapy przeciesz :( tylko handel oj janusze idziecie do sklepu i mowicie kasjerowi albo obs?udze co? w stylu, kur?a ale macie tu chujofy chlep, ale nie wygodne ?uszko, no kur?a ma? !

to nie temat do oceny mapy przeciesz :( tylko handel oj janusze idziecie do sklepu i mowicie kasjerowi albo obs?udze co? w stylu, kur?a ale macie tu chujofy chlep, ale nie wygodne ?uszko, no kur?a ma? !

hahahaha co xddd

Wida? niski iloraz inteligencji, tylko "spierdalaj","masz ryj zjebany" itd. No ale czego si? ja spodziewa?em po dzieciaku.
Dobra nie ma sensu tu pisa? z tak ograniczon? osob? intelektualnie jak ty.
R?b dalej g?wniane mapy na sprzedanie aby mie? za co je?? i bez pozdrowie?.

Pozwol? sobie skomentowa?, po co wogole zaczynasz tak? rozmow? i dopieprzasz si? do jego mapy? Poka? swoj?, ocenimy zanim skomentujesz kogo?. Gada? wielu potrafi, g?wniani hejterzy? tak to si? teraz nazywa. Masakra ?eby pod czyim? og?oszeniem si? cisn?? w komentarzach, ?wiat schodzi na psy. Wyzywasz tego od dzieciaka ?e ci pisze wulgarne rzeczy a zobacz na siebie. Nie podoba Ci si? mapa to nie kupuj, mo?e komu? si? spodoba i si? ch?tnie do niej przytuli.
To tak jakby? Ty wystawi? na internecie sprzeda? roweru czy samochodu a ja bym pod nim nabluzga? na Ciebie, ?e g?wniany samoch?d odradzam zakupu. -.-

Pozwol? sobie skomentowa?, po co wogole zaczynasz tak? rozmow? i dopieprzasz si? do jego mapy? Poka? swoj?, ocenimy zanim skomentujesz kogo?. Gada? wielu potrafi, g?wniani hejterzy? tak to si? teraz nazywa. Masakra ?eby pod czyim? og?oszeniem si? cisn?? w komentarzach, ?wiat schodzi na psy. Wyzywasz tego od dzieciaka ?e ci pisze wulgarne rzeczy a zobacz na siebie. Nie podoba Ci si? mapa to nie kupuj, mo?e komu? si? spodoba i si? ch?tnie do niej przytuli.
To tak jakby? Ty wystawi? na internecie sprzeda? roweru czy samochodu a ja bym pod nim nabluzga? na Ciebie, ?e g?wniany samoch?d odradzam zakupu. -.-

"To tak jakby? Ty wystawi? na internecie sprzeda? roweru czy samochodu a ja bym pod nim nabluzga? na Ciebie, ?e g?wniany samoch?d odradzam zakupu. -.- " << To si? drogi Panie nazywa ocena produktu i sprzedaj?cego, w du?ej ilo?ci sklep?w i nie tylko masz prawo oceni? dany produkt na sprzedanie jak i jego jako??.

Back
Do góry