• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mam ale dla programu nie mam?

Status
Zamknięty.

Vimex

User
Listopad 10, 2008
Liczba reakcji
5
Witam mam du?o miejsca na dysku a program m?wi ,?e nie mam. Chcia?em zainstalowa? wtyczk? bo mam nowego kompa jak wspomnia?em w 2 innych tematach. ?eby ogl?da? filmy na you tube itd. a tu takie co? wyskakuje jak instaluj? ad.......

A pami?? przecie? mam:

Prosz? o pomoc bo nie da si? obej?? bez you tuba xD

Odp: Mam ale dla programu nie mam?

Bardzo dziwn?, 277GB wolne, a flash si? nie instaluje? Je?li masz podzielony dysk na partycje to wgraj na inn?.

Mo?e jeszcze defragmentacja dysku pomorze?

Nie wiem o co chodzi z tymi partycjami. Zdefragmentowa?em i nic.

Nie wiem o co chodzi z tymi partycjami. Zdefragmentowa?em i nic.
Chodzi o to, ?e ja np mam dysk C i mam na nim 10 GB i postawiony system, a na D mam pozosta?e 190 GB i przechowuje na nim tylko filmy gry itp.

Mam tylko ten jeden I. Prosz? o pomoc... Jestem zielony....! :( Bez tego to nudy bez you tuba... ;/

Nie mog? wkleja? link?w, wi?c poprostu zacytuj? to, co znalaz?em:

Adobe Support napisał:
Error: "You do not have sufficient disk space to complete this installation" when installing Flash Player 10 on Windows

Reason:

This is a known issue when installing the Flash Player 10 plug-in on a Windows machine that does not have any drive labeled "C". This issue only effects the plug-in installation. It does not occur when you install the Flash Player ActiveX control for Internet Explorer.

Solution:

To resolve this issue, you can temporarily label a drive as "C" and then install the Flash Player plug-in.

The temporary "C" drive can be a removable drive, such as a USB Flash drive or other storage device, or you can rename an existing drive to use "C" as its label. After you install Flash Player 10, you can change the label back to its previous designation.

Po Polsku brzmi to mniej wi?cej tak:

Adobe Support napisał:
B??d: "Nie masz wystarczaj?cej ilo?ci miejsca na dysku do uko?czenia tej instalacji" podczas instalacji
Flash Player'a 10 na Windows'ie.

Pow?d:
Jest to znana kwestia podczas instalacji Flash Player 10 plugin na komputerze z Windows'em na kt?rym ?adna
partycja nie jest oznaczona liter? "C". Ten problem zdarza si? jedynie przy instalacji pluginu. Problem ten nie wyst?puje
przy instalacji "Flash Player ActiveX dla Internet Explorer'a.

Rozwi?zanie:
Aby zapobiec temu problemowi mo?na oznaczy? dysk/partycj? jako "C", po czym zainstalowa? plugin.
(...).

Tak wi?c:
Microsoft Support napisał:
Jak zmieni? liter? dysku
Aby zmieni? istniej?c? liter? dysku, partycji lub woluminu:
1. Zaloguj si? jako administrator lub cz?onek grupy Administratorzy.
2. Kliknij przycisk Start, wybierz polecenie Panel sterowania, a nast?pnie kliknij aplet Wydajno?? i konserwacja.
3. Kliknij pozycj? Narz?dzia administracyjne, kliknij dwukrotnie pozycj? Zarz?dzanie komputerem, a nast?pnie w lewym okienku kliknij pozycj? Zarz?dzanie dyskami.
4. Prawym przyciskiem myszy kliknij dysk, partycj?, dysk logiczny lub wolumin, do kt?rego chcesz przypisa? liter?, a nast?pnie kliknij polecenie Zmie? liter? dysku i ?cie?ki.
5. Kliknij przycisk Zmie?.
6. Kliknij opcj? Przypisz nast?puj?c? liter? dysku (je?li nie jest jeszcze zaznaczona), kliknij liter? dysku, kt?rej chcesz u?y?, a nast?pnie kliknij przycisk OK.
7. Kliknij przycisk Tak w odpowiedzi na monit o potwierdzenie zmiany litery dysku.
Litera przypisana do dysku, partycji lub woluminu zmienia si? i przy odpowiednim dysku, partycji lub woluminie w narz?dziu Zarz?dzanie dyskami jest wy?wietlana nowa litera.

Pozdrawiam.
P.S. Przepraszam za jakiekolwiek b??dy w t?umaczeniu.

Ostatnia edycja:

A mia?o by? tak pi?knie! Niestety przy robieniu tego przy tym si? zatrzyma?em ....

Co robi?? Prosz? o pomoc
@up
Prawie mi pomog?e?.

W takim razie, druga cz??? "Rozwi?zania" m?wi:
Adobe Support napisał:
The temporary "C" drive can be a removable drive, such as a USB Flash drive or other storage device, or you can rename an existing drive to use "C" as its label. After you install Flash Player 10, you can change the label back to its previous designation.

Oznacza to, ?e dysk "C" mo?e by? dyskiem wymiennym. Je?eli masz jakiego? pendrive'a , mo?esz podpi?? go do komputera i zmieni? mu przypisan? liter? na "C", po czym spr?bowa? zainstalowa? Flash Player'a 10 na "I".

Mam nadzieje, ?e to pomo?e.

Ostatnia edycja:

System operacyjny masz orginalny ? Je?li nie to powod?w mo?e by? bardzo du?o m.in przypisanie b??du systemowi lub jego podzespo?owi, kt?ry nie wykrywa partycji i przez to nie mo?na zainstalowa? danego programu i nie tylko. Napisz czy masz orginalny Windows, bo inaczej ja tutaj nic powiedzie? nie mog?.

OMG System tutaj nie ma nic do rzeczy czy pirat czy nie.Pobierz st?d Adobe Flash Playera Adobe Flash Player
odpal z pulpitu oraz przed instalacja pozamykaj wszystkie przegl?darki.Jak nie pomo?e format proponuje.

ej boltex pom?? nikt mi nie odpisuje
chc?usun?? 2 windowsy ale w biosie niemam takiej obcji :(
normalnie sa 3 a ja mam 2 czyli naprawa i nowa 3 instalacja :(
prosze odpisz

Nie chce mi si? formatu robi?. Wol? ?eby kto? przes?a? ju? mi zainstalowane.

Frost_Dragon windowsa si? nie usuwa w samym biosie.
1.Wk?adasz p?ytkie instalacyjn? Windowsa.
2.Uruchamiasz ponownie komputer.
3.Klikasz dowolny klawisz ?eby zacz?? rozruch p?yty.
4.Wyskakuj? Ci twoje partycje(Dyski) Windowsa.
5.Usuwasz wszystkie klawiszem "d" i potem enter.
6Gdy usuniesz wszystkie tworzysz nowe partycje klawiszem jak sie ne myle to "C".
7.Gdy utworzysz wszystkie partycje,pod?wietlasz partycj? C i klikasz enter.
8.Wybierasz system plik?w NTFS(szybkie).
9.Instalacja systemu i ponowny jego rozruch.Uwaga! Jak si? uruchomi sam komputer ponownie nie klikasz klawisza do rozruchu.
10.Z dalszym krokiem instalacji sobie poradzisz.

Je?eli masz problemy pisz na GG or PW.

Pozdrawiam :p

OMG System tutaj nie ma nic do rzeczy czy pirat czy nie.Pobierz st?d Adobe Flash Playera Adobe Flash Player
odpal z pulpitu oraz przed instalacja pozamykaj wszystkie przegl?darki.Jak nie pomo?e format proponuje.
Niestety ma i to du?o. W mojej wypowiedzi bardziej uwzgl?dnia?em podzespo?y.

Od?wie?am.

Nadal mam ten problem prosz? o pomoc. Pr?bowa?em wszystko i nic. Format i tak nic nie da bo nowy komp to nic nie mia? ....

Pisa?em Ci na gadu o edycji/dodawaniu partycji.
Wed?ug mnie innej mo?liwo?ci ju? nie ma, je?eli nie chcesz od nowa systemu instalowa? ;)

Ja tez mam taki glupi problem i nie moge zmienic zadnej partycji ;/
I czy tylko format pomoze?

Smieje sie z was ludzie...

1. Pod??cz pendrive (jak masz ) lub telefon zmie? nazw? telefony/pena na C a dysku I chyba b?dzie dobrze
2. Wpisz w google.pl > Adobe flash player chyba dobrze nie ?
3. Z?u? na pulpit odpal i instaluj
4. Powiniene? cieszy? si? youtube i innymi ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry