Litan World

Status
Zamknięty.

Paolos

Advanced User
Listopad 28, 2008
Liczba reakcji
11
Witam wszystkich u?ytkownik?w !
Chcia?bym zaprosi? Was wszystkich do pomocy w utworzeniu nowego, innowacyjnego serwera Open Tibia.

Nie b?d? teraz rozpisywa? si? nad tym jak chcia?bym by Litan World wygl?da?o poniewa? w mojej g?owie jest tylko kilka system?w, quest?w, czy wygl?d kilku lokacji. Wszystko b?dziemy uzgadnia?, gdy zbierzemy ju? odpowiedni? ilo?? ludzi.
Aby d?u?ej nie przeci?ga?. Do stworzenia Litan World potrzebni s? :
2-3 maper?w - pe?ni zapa?u do pracy. Min. 3h online (dziennie). Z wyobra?ni?.
Nie wa?ny sta?. Wa?niejsza jest jako? prac.
Skrypter - tworzy w?asne skrypty. Pocz?wszy od czar?w, poprzez NPC do system?w alchemii, czy kowalstwa. Osoby, kt?re b?d? si? zg?asza? potrafi?c wykona? tylko NPC, lub czar zostan? zreportowane.
[-]Pisarz - opisywanie lokacji, stworzenie fabu?y forum,pisanie zapowiedzi.[/-]
Grafik - zwyk?y, jak i pixelart. S?dz?, ?e tutaj nie musz? wypisywa? zada?
Ilo?? cz?onk?w b?dzie si? oczywi?cie zwi?ksza? wraz z zapotrzebowaniem na nich w projekcie
Ka?dy kto z?o?y tutaj podanie i zostanie ono pozytywnie rozpatrzone zostanie poinformowany w stosownej wiadomo?ci.
Je?eli macie jakie? pytania odno?nie Litan World to zapraszam na specjalne gadu-gadu, kt?re zosta?o za?o?one tylko do tego projektu : 21044253, lub na forum Litan World
Ka?de pytanie dot. projektu, kt?re zostanie zadane w temacie, b?dzie raportowane.
Na ten numer NIE przyjmujemy poda?. Podania sk?adamy tylko w temacie.​

Odp: Litan World

~~BUMP~~

Zapraszam do sk?adania poda? ! Ruszy?y prace nad map? !

Zg?aszam si? na posad? pisarza.
Info: Pos?uguj? si? poprawn? polszczyzn?, mam bujn? wyobra?ni? co pomaga w pisaniu opis?w krain itp. Og?lnie pierwszy raz zg?aszam si? na to stanowisko ale zawsze kiedy z kim? pisz? my?l? ?e jestem o wiele starszy. Zawsze czytam par? razy zanim co? umieszcz?. Jedyne wynagrodzenie jakiego wymagam to Tutor/Senior Tutor i ewentualnie mo?liwo?? awansu na wy?sze stanowiska. Do tego jestem osob? zaufan? i sprawiedliw?.

Hej jestem mapperem!!
Mam spora map? kt?ra ma par? bug?w ale jest przerobiono na niej kilka wysp z rl jaki mo ich w?asnych!! Z checia bym za?o?y? team poniewa? mam koleg? mappera i razem z nim j? robili?my a ots i tak nie zrobimy sami!!
Oczywi?cie chcia? bym posad? God , kolega Gm!!
Robi?em kiedy? grafiki je?li trzeba by by?o m?g? bym znowu spr?bowa?:D

Tjaaa moge byc pisarzem bo znam sie na tym

Jak cos pisz 19920276

Bardzo mi mi?o, ?e si? zg?aszacie, ale ?aden z Was nie zostawi? ani kontaktu, ani jakiejkolwiek przyk?adowej pracy. Kiedy zostawicie co? takiego, lub napiszecie na projektowe gadu-gadu, rozwa?? t? propozycj?.

Od?wie?am !
:)

??cze posty.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mog? zosta?: reklamatorem/skrypterem lub pisarzem w skrypterze nie zbyt potrafie tylko: rozne systemy, spells, items, runy, DB... W reklamatorstwie wyglada to lepiej:) Mam na imie Mateusz i duze doswiadczenie:P GG: 11650751

~~OD?WIE?AM~~
Zapraszam do sk?adania poda? !

Status
Zamknięty.
Back
Do góry