- Liczba reakcji
- 1
SKUP TIBIA GOLD
KONTAKT : PW
Skup Tibia Gold to strona na kt?rej mo?esz wymieni? swoje Tibijskie Z?oto na got?wk?.
Aby sprzeda? mi Tibia Gold wystarczy skontaktowa? si? ze mn? poprzez komunikator Gadu-Gadu b?dz E-Mail.
Jestem zaufanym resellerem o czym ?wiadcz? moje komentarze na mojej prywatnej stronie www.
Konta bankowe posiadam w trzech bankach (MBANK, IPKO oraz Alior Bank) przy wi?kszych transakcjach (gdy masz inny bank ni? ja)
u?ywam systemu BLUECASH, kt?ry pozwala na dostarczenie got?wki do ka?dego banku nawet w 3 minut.
Cen? ustalam indywidualnie z ka?dym klientem, gdy? cena zale?y od serwera, stanu golda na danym serwerze oraz kursu.
Oto kilka rzeczy, kt?re powiniene? wiedzie?, je?eli zamierzasz sprzedawa? mi swoje z?oto:
1. Wysy?asz mi je pierwszy - dlaczego? Poniewa? jestem zaufana osoba o czym swiadcza moje komentarze. Powodem jest tak?e to, ?e ka?dy pisa?by do mnie, z zamiarem "sprzeda?y" mi Tibia Gold, a po przelaniu mu pieni?dzy kontakt m?g?by si? urwa?.
2. Pieniadze za tibia gold przelewam na konto bankowe.
3. Nie posiadam allegro wszystkie transakcje odbywaj? sie poprzez komunikator lub za po?rednictwem strony.

Gadu podaje w privie