• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Kraknakork's demon

Status
Zamknięty.

Raoul

Advanced User
Listopad 25, 2009
Liczba reakcji
12
Witam, by?y ju? pr?by zabicia demona, niestety nieskuteczne. Jak ogl?dam filmiki na yt to w zmaganiach bierze udzia? oko?o 30 os?b. Mia?bym propozycj? aby do walki przyst?pi?o 300-500 os?b. Wtedy szanse na zabicie demona by?y by du?o bardziej realne. Wiem ?e sam pomys? wydaje si? nieprawdopodobny ale mo?e uda?o by si? co? takiego zorganizowa??

Odp: Kraknakork's demon

doszed? kto? w og?le kiedy? do wyj?cia? Mo?e jakby gracz kt?ry tam wpada dosta? z 30-50 potion?w da? by rad? przej?? ca?? jaskini??
Jaki? rookstayer ch?tny spr?bowa?? I tak nie macie co robi? z t? ca?? zebran? kas? ;d

Ostatnia edycja:

Da?oby chyba jako? rad?, bo do jego jaskini si? wchodzi po tutorialu, jak si? ma drugi poziom. Gdyby tak wesz?o 5 os?b do tej wie?y obok i da?o teleporta jednej osobie, kt?ra wbi?aby tak 10 poziom i tak zrobi? kilka razy i mo?e wtedy da?oby rad?, tylko nie wiem, czy da si? tak teleporta tam zrobi?. Jak zorganizujesz jaki? event, to wchodz? w to.

caly tnp tak wbic zajebac go i jeszcze sobie reklam? zrobi? XD ale by by? fejm

Jestem za! Potrzeba tylko ludzi, a wydaje mi si?, ?e ch?tnych jest nie ma?o ;D

nic z tego nie wyjdzie, to twoje 300 osob nawet sie tam nie zmiesci, dac kazdemu przynajmniej 5 potow i 20 spearow? duze koszty xd na tym filmiku nawet 1hp mu nie zabrali, ale na taka akcje moge sie wybrac, chociazby zeby zobaczyc co jest na koncu tego tunelu
[video=youtube;3BJ-edJqgkU]http://www.youtube.com/watch?v=3BJ-edJqgkU[/video]

Albo ten tunel rozbudowali, albo jak ostatnio tam bylem to przez moja zajebistosc doszedlem do konca.
Przeciez tam nic nie ma, sciana i chuj. Po co drazyc temat? Bez potow po tutorialu sie da przebiegac do konca jak sie nie ma pecha i z dystansu nie zajebie na 2-3 strzaly...

Co do probbowania, ni ma sensu. Ekipy ze spearami, potami, arrowami, bowami probowaly i po 50 osob. Najlepszy wynik to chyba 6 dmg zadane przez jakas godzine, polowa padla i stwierdzili, ze nie ma sensu. Szczegolnie dlatego, ze sie skurwiel leczy. Co bys nie zrobil, nawet jak bedziesz mial co minute 10 dmg(co jest nie mozliwe), to i tak sie wyleczy.
Wbic tam wiekszym poziomem sie nie da, po prostu takiej opcji nie ma i tyle. Tez probowali...

I nie, nie jestem po prostu pesymista i nie olewam tematu. Takie sa fakty, to, ze tu na forum nagle sie stworzy kolejna akcja nic nie zmieni w stosunku do dziesiatek prob ktore juz byly.
Mozna ewentualnie zorganizowac to zeby sprawdzic czy uda sie zadac chociaz z 5 dmg... A nie czy uda sie go zabic.

To zawsze mo?na sprobowac mu cos dmg zadac XD to i tak jak si? nie zabije to by si? liczyla dobra zabawa xD i zawsze jaki? filmik z kolejnej proby mo?na zrobi? dla beki xD

Ekipa z rookie zada?a mu 7hp. Propozycja by?a by taka: Szukamy ?wiata na kt?rym jest najmniej ludzi, ka?dy za?o?y posta? na kt?rej nazbiera kasy tyle ile si? da (chyba ?e znajdzie si? kto? to zorganizuje). Zbierzemy to wszystko do kupy i kilka os?b b?dzie zaopatrywa?o graczy w speary i potiony. A co do miejsca do walki to na 1sqm mo?e sta? kilka os?b wi?c spokojnie zmie?ci si? te kilkaset os?b.

Wybrac swiat i napierdalac ju? lvle xD i spisac ludzi ktorzy si? chca w to bawic i wogole xD bo jak nie b?dzie przynajmniej z 10 to nie ma co si? rzucac ;x

ja mam 50 rookstayera na aurora preview
pisze sie na ta akcje
moge zapewnic wam i zapoatrzyc kazdego chetnego na event w poty
pisac tu i na PW

co chce w zamian?

rep+
i wyzsza range na forum

Dajcie jaki? filmik z tego najazdu, co ju? by?, ch?tnie zobacz?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry