• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Koszyk Oro Mappuje- EDIT Enigima Od zera

Status
Zamknięty.

Koszyk Oro

User
Kwiecień 28, 2012
Liczba reakcji
1
jakie? Domki

Tutaj pusto z prawej ale trudno;p Temple;<

Pvp arena Up temple;>

rmre

Notka moderatorska:
Zamkni?te na pro?b? autora

Odp: Koszyk Oro Mappuje- EDIT Enigima Od zera

Ahh ten in-game potrafi zmydli? oczy widza. W mapedytorze wygl?da?o by to na bank chujowo, niestety taka jest tibia, ?e w grze wygl?da to okej.

Pjontka Pjontka;> refreshuje i dodaje zdj?cia
Podziemia hehe jestem amatorem jak na podziemia nigdy ich nieumialem robi? ale mysle ze pasuje do klimatu miasta

2

jeden z domkow

Mini mapa-Tak Depo jest z evo by roy Nieumiem robi? Depo;<

Ostatnia edycja:

Je?li chodzi o podziemia: dlaczego drzewa i krzaki w tak w?skiej jaskini? Gdyby by?a ona na przyk?ad pi?trowa i utrzymana w klimacie bardzo zielonej natury, to mo?na umiej?tnie je tam zamie?ci?, ale nie tu... To samo tyczy si? k?pek trawy (na pewno nie w takiej ilo?ci). Brak natomiast kamieni i wszystkiego, co z nimi zwi?zane. Jaskinie nie s? utrzymane w jednej stylizacji, co odbija si? na og?lnym efekcie sp?jno?ci mapy. (btw. nie lubi? tego s?owa, a tak wielu si? nim tuta pos?uguje, "styl" nie powinien odnosi? si? jedynie do zmienno?ci rodzaj?w ?cian i pod??g, ale to swoj? drog?...) Wed?ug mnie nie zas?ugujesz jeszcze na "?rednio-zaawansowanego". Mo?e wi?cej poradnik?w? (s? osoby, kt?re przela?y naprawd? du?o cennej wiedzy na "papier")

Powodzenia!

Podziemia fatalne.
Domki niez?e ale nie za bardzo odpowiada mi ich kszta?t, oraz natura w mie?cie troch? marna.
Trenuj.
Pozdrawiam

dzieki za komentarze a natura w miesie taka bo chce co? nowego zrobi? a nie ca?y czas to samo;pp
komentowac ludzie
nowe zdjecie nie stra?em si? abrdzo ale lapcie

bordery sie zwalily;/ komputer sie zepsu?;< a na starym kompie to ledwo co ci?gnie ale ;< dam zdjecie z rmre

Dodam zdj?cia jako animacje;>
lapcie

Teraz robie Project Rpg;p w niedziele rzuce Ssy

sorry za double post mozecie po??czy?
Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

~~Refresh~~
Komentujcie

17;50 -Edit
rzucam zdj?cia

robione w 10minut nawet natury nierobilem

Minimapa jeszce niedokonczylem shape itd lapajta

Admina prosze o Zmiane tematu na Koszyk Oro Mapping thread
*Mape robie sam

zdjecie Rmre miasta Fateria​

Ostatnia edycja:

refresh~~~
comment
Miasteczko troche sie inspirowalem brama sword fisha

Ostatnia edycja:

Ostatnia praca pozostawia wiele do ?yczenia. Po twoich ostatnich pracach widze ?e zsuwasz sie z poziomem w d??. Najlepsze screeny jakie tu zobaczy?em by?y z miasta Enigma (nie licz?c podziemi) i do nich nie mia?bym ?adnych uwag pr?cz tego ?e do?? ci??ko si? tam by gra?o ze wzgl?du na wszechobecne tam ro?liny. Na dobrym poziomie stoj? te? screeny architektury z tego innego miasteczka. Ta g?rka natomiast wygl?da wr?cz okropnie, po 10 minutach w rme przy takim mia?ym areale do zrobienia powienna wyjsc g?rka cud marzenie, ta natomiast wr?cz szpeci poprzednie screeny. Jak wspomnia?em wcze?niej ostatni screen wypada najgorzej. Troche nie idzie ci robienie tych nowych czwerwonych dach?w czego dow?d da?e? w?a?nie w tej pracy, natura w niej ssie, jest to praca zdecydowanie na poziomie amatora.
Ocena og?lna galerii: 7/10

gak wiem czerwone dachy;p niewiem jak je dobrze rozlozyc jeszce musze cwiczyc cwiczyc ;) niedlugo wrzuta nowych zdj?? moze tym razem edit enigimy?

Depo jeszce niezrobione and inspiration by ilusion!

Uploaded with ImageShack.us
Podziemia ?wicze;)

Ostatnia edycja:

No mi to temple ostatnie nie wpad?o do oka ale tak to okej prace dalej dalej a b?dziesz zaawansowany ;D Pozdrawiam 9/10

hehe pewnie dlatego ?e jest nierealistyczne jeszcze troszke popracuje nad temple g?ownie ?wicze podziemia bo jestem w tym na poziomie amatora;) pozdrawiam nied?ugo kolejna dawka zdj??
depo przeszlo Remake;)

cos sie zepsulo

;<tez

domek i otoczka

Ostatnia edycja:

nie powiedzia?bym ?e jeste? ?rednio zaawansowany:). wida? sporo b??d?w,kt?rych Ty nie widzisz. prace s?abe. dobre dla amatora.

pozdrawiam.

Tylko temple mi si? podoba, reszta to kicz. Radz? Ci to poprawic i poczytac poradniki, jak zrobic ?adny dach i natur? w mie?cie.

refresh iz dj?cia z cave zapodaje ?wiczylem cos tam;p

Wielki szacunek Dla Cb i Rep++ Za podziemia ?mia?o za te ostatnie zdj?cie mo?esz si? nazwa? ?rednio-zaawansowanym maperem podziemi ;D

dzi?kiz a commenta teraz biore si? za przerobke Enigimy ;) i udost?pnie j? chyba w Necie;)

Wielki szacunek Dla Cb i Rep++ Za podziemia ?mia?o za te ostatnie zdj?cie mo?esz si? nazwa? ?rednio-zaawansowanym maperem podziemi ;D

ha ha ;) nie b?d? ?mieszny... t? ostatni? prace potrafi wykona? nawet amator. dla kogos ze ?rednio-zaaw. to powinno wygl?da? o wiele lepiej.. nie rozumiem dlaczego ludzie robia prace na poziomie amatora a daja sobie ?rednio-zaa...

prace fajne ale nie na taki poziom jaki sobie wybra?e?. pozdrawiam

Ostatni screen mi si? podoba bo jest taki playable,cho? mo?na by piasku
da?..,ostatni remake miasta jest zajebisty mimo ?e oryginalno?ci? nie ?wieci (po za temple).
No i pierwsze 2 obrazki z miasta s? fajne lecz mi nie podoba si? klimat.

Og?lnie ca?okszta?t dobry ^_^

Panie zeksio to jest mapa do grania a nie 100 detali na 1 smq aelo ;? prace ?wietne

Status
Zamknięty.
Back
Do góry