• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

kilka pyta? zwi?zanych z pacc

Status
Zamknięty.

roogat

New User
Lipiec 6, 2012
Liczba reakcji
0
Witam, kupilem sobie pacc na 90 dni i mam zamiar go aktywowac za jaki? tydzie? jak wyskillam wszystkie kamyczki. I tutaj moje pytania jakie miasto najlepsze by?o by dla mnie pod wzgl?dem expienia [oczywi?cie zarobki i drop nie mog? by? z?e] kolejne pytanie czy czary kt?re kupie na pacc b?d? mia? potem na facc i jakie miejsca do expienia polecacie na m?j lvl i skille :P

lvl:50
profesja:Paladin [na PACC b?dzie RP]
Skille: 85/72
eq:Paladin armor, mastermight shield, platinum amulet, boh, golden legs, demon helmet, royal spears,

Odp: kilka pyta? zwi?zanych z pacc

1 rzecz kt?ra wiem xd to ta ?e jak bd mia? facc to bd mia? dalej czary lecz nie bd m?g? ich u?ywa? ; P
takim lvl to mo?e dragi / dle ? nwm xd

to troche lipa z tymi czarami :/ ale jakie miasto wybra? ??? i jakie? expowisko powiedz niedaleko miasta [najlepiej kilka]

Mo?e edron Dragony ? nwm za bardzo poniewa? nie gra?em na rl na paccu jeszcze ale mam zamiar kupi? i te? gram pallem ;D
Nwm ja bym poleca? Edron dragony ale poczekaj na wypowiedzi innych bo ja taki do?wiadczony nie jestem :D

Zrob sobie dostep do yalahar. To jest proste. Potem masz dobre respy tam.
Mozesz robic taski, bo sa dobre do expienia i dodatkowe profity z bossow. Np tarantule.
Na yalahar idziesz na mutated raty i humany. Tam mozesz miec dobry exp,
Na yalahar sa tez dragi. Dobry resp dla kazdego.
Na magicznej dzielnicy masz hero i necro. Tez fajne miejsce. I na necro tez jest task.
Sa tez quary, ale nie wiem jak to bedzie oplacalne dla takiego palka.

Dodatkowo oprocz tego na takim lvl mozna juz zaczac chodzic na wyrmy. Oczywiscie spokojnie, pojedynczo i uwazac, bo jest to niebezpieczne. Respy sa na liberty bay i na darashi. Dobrze jest z power boltami i ench spearami.

a co my?licie o tym miejscu "Dragi/Dle - Darashia" i czy jest tam du?o typ?w i czy boty tam s? ??

Typ?w masakra, czasami wi?cej ludzi ni? Drag?w.
Kolega wy?ej nie by? pewien quar, wg mnie one b?d? go dogania? i sieka? po 200-300 wi?c si? nie op?aca.
Tarantul chyba ju? nie mo?e, max 50 lvl.
Mo?esz jeszcze sprawdzi? cmentarz na yalahar(po drugiej stronie nighmar?w), bog raidery na Edron, task piraty

*banuta ma?py(przy okazji m?g?by? kupi? bicz na panter? i ?azi? tam za rzek? przez te carniphile pr?dzej czy p??niej by? z?apa?)
*lizardy na zao po jednym(na hardkora ale mo?e akurat co spadnie)
*quary to polecam dopiero od 120 levela jak ju? b?dziesz szybciej chodzi?, na 270 levelu chodzi si? ju? w miar? szybko tam ale mimo wszystko nie nale?y biega? jak wariat bo hydromancery spowalniaj? tak ?e nie przebiegniesz przez calasse bez gleby. Je?li grasz na ?wiecie optional pvp mo?esz u?ywa? energy walli do biegania na quarach, nie bierz na siebie wi?cej ni? dwa pinchery czy jeden predator i najpierw zabijaj hydromancery chyba ?e s? dalej to mo?esz je odgrodzi? i uciec
*culty yalahar - przy zbieraniu wszystkiego zawsze si? zwraca tylko musisz uwa?a? bo niekt?re upijaj? niekt?re spowalniaj? tak wi?c je?li nie czujesz si? za pewnie nie zapuszczaj si? za g??boko. Do przetestowania miejsca na full respie polecam godzin? 3 w nocy jak nikt nie ?azi.
*piraty lb po jednym ze zbieraniem gp
*taski u grizzly adamsa
*worker golemy po jednym
nic wi?cej mi do g?owy nie przychodzi poza respami wymienionymi przez innych wy?ej

Na swoje pytanie masz grupowy thread. Nie marnuj wakacji przed kompem, grajac w Tibie.

Dobra dzi?ki ju? wiem gdzie b?d? expil :P Na yalahar si? wybiore

Wyja?nione, zamykam. Nast?pnym razem napisz w tym temacie. Tym razem Ci daruj?, ale pami?taj o istnieniu temat?w zbiorczych.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry