• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Ivellios' Factory

• Thread starter Thread starter Ivellios
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
I

Ivellios

Guest
Witajcie!

Jak zapewne ka?dy Wie za?o?y?em swoj? fabryczk?. Nie b?d? si? rozpisywa? tylko podam wymagania.

Wymagania:
  • U?ytkownik musi mie? przynajmniej 60 post?w.
  • U?ytkownik mo?e poprosi? tylko o jedn? z grafik: avatar, sygnatura, logo, tapeta.
  • Na zlecenie trzeba czeka? od 1-3 dni od ka?dej osoby.
  • Ivellios' Factory trwa tylko do niedzieli (11.01.2009) nast?pnego tygodnia.
  • Zlecenia, kt?re nie tycz? si? regulaminu b?d? usuwane.

ayas8z.jpg

Ostatnia edycja:
Odp: Ivellios'es Factory

Ja bym poprosi? o syg, kolor jaki? ciemny, ?eby by? na niej OSTR i jaki? napis Chris# ; )

2rwu8o4.jpg

Nie wiem czy oto chodzi?o xP

Ja chcia?bym ?eby zrobi? mi sygna 320x320 z jakiegos zdj?cia z Tibii...
Np. Ekipa bij?ca demony itp
z Napisem taki efekt blyskawicy SzynQiel OtS i przyciemnione rogi a w srodku normalne:cool:

Hello.
Prosi?bym o sygnatur?, motyw z Cs'a, kolory ciemne, napis Jack.

Ostatnia edycja:

Prosi?bym o sygnatur? - 350x160 o tematyce wojennej . Ma byc brudna i mroczna . Je?li mo?esz prosz? o u?ycie ?wietlik?w . Napis ma byc bia?y (je?li b?dzie to lepiej wygl?dac mo?esz dac czarn? obw?dke) Bad Boy!

Tapeta o rozmiarach 1024 x 768. Tematyka: Mu Online. W rogu napis Drags. Je?li potrafisz mo?esz da? go na logo mu online takiego typu.
images

Je?li to b?dzie za trudne to na takie logo:
images

I ?eby napisy by?y t? czcionk?:
CZF-MUFONT.jpg

Wystarczy powycina? i pouk?ada? :)
Wiem ?e jestem wymagaj?cy ale jeste? podobno najlepszym grafikiem na forum i rzucam ci wyzwanie :p

Pozdro,
Drags

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Tematyka:FarCry 2
Sygnatura
Napis jakis fajny koloru bia?ego w czarnej obw?dce.

Ja prosz? o avatara.Czcionka bia?a, widoczna ale nie rzucaj?ca si? w oczy, najlepiej Visitor TT2(czyli taka jak na moim obecnym avku)Na obrazku prosi?bym twarz i ewentualnie szyje jakiego? kolesia z d?ugimi w?osami opadaj?cymi mu na twarz.(Co? w stylu mojego obecnego avka, avka Jack'a.)Dobrze by by?o jakby kole? by? ubrany w p?aszcz (i znowu: tak jak na moim obecnym avku)ale je?li nie b?dzie pasowa?o to nie.Prosz? o szybkie wykonanie zlecenia.

P.S.
A mo?e by? wstawi? tekst zlecenia?Taki z rozmiarami itp. ludzie by go kopiowali i wpisywali tak swoje zlecenie.

Pozdrawiam,
Nicramos.

Okej... spokojnie... Ja nie maszyna :]

2 sygnatury kolejnych os?b.
w7bkp3.jpg

2mnr5z6.jpg

Ivellos w jakim programie robisz? Jak w gimpie to dasz download do tych p?dzli kt?rymi smugujesz?

Zamawiam sygnatur?, wymiary jak na to forum zgodne z regulaminem. Obrazek jaka? ?adna kobieta (co? w stylu tej kt?ra mi usun??e?). Napis Prototype. Chcia?bym, ?eby to wszystko razem ?adnie wygl?da?o ; )

Next... Drags musisz poczeka? troch? zanim zrobi? tapet? ale przyznam szczerze, ?e troch? mnie tym zgi??e? :/

#The LoLeKK
1szk1f.jpg

Okej nast?pna dla Ephori'i. Nie wiem czy Tobie o to chodzi?o ale dla mnie good ; )

20ux0ud.jpg

Sygnatura Redondo
9kqeyo.jpg

#Nicramos
M?g?by? uszczeg??owi? zlecenie? Bo naprawd? nie wiem o co Ci chodzi... Daj konkretnie jak?? posta? a nie ja mam si? domy?la? wybiera? ^^

Jako, i? postanowi?em uruchomi? swoj? "ma?? stron? domow?" z informacjami (taki jakby blog, jednak w szerszej "kategorii"), potrzebuje tak?e logo do stylu, kt?ry sobie wybra?em. Logo powinno mie? oko?o 916x182px, zaokr?glone w "k?tach", pasuj?ce do wybranego przeze mnie stylu (link na ko?cu posta ma?ymi literkami). Chcia?bym, aby logo mia?o w sobie elementy gry (tibii) w wersji dawnej (7.5-7.6), z jakim? "zadowoleniem" (patrz: m?j profil -> album OldEra Project), a tak?e element jakiej? innej gry/czego? z rzeczywisto?ci, tutaj zostawiam "pole do popisu". Chcia?bym, aby widnia? tam napis "OldEra" (pogrubione z "otoczk?", Old < czerwon?, Era < czarn?), a tak?e w innym rogu "Simivar website" mniejsz? czcionk?.

simivar-albums-oldera-project-picture578-simivar-signature.jpg

tutaj szablon

Ostatnia edycja:

Wiesz o co Cie poprosze xd
Poprosi? bym o logo, je?li chodzi o wymiary to 900x196.
Co? zwi?zane z cs'em .Tylko prosze, bez samochod?w.
Napis: Bomb-site libido :)

Sygnatura
Rozmiar: 350x150 pixeli
Kolor t?a: Czerwie?, Granat oraz Czer? wszystko wymieszane.
Kolor napisu: Bia?y
Tekst napisu: SHIVA
Obw?dka napisu: Brak
Obrazek: LINK
Informacje dodatkowe: Czarna/Granatowa oraz cienka ramka plus miejsce po?o?enia napisu TUTAJ

Chcia?bym, aby t?o by?o wykonane w taki spos?b (mniej wi?cej) Patrz tutaj!

#Ivellios
Prosz? aby na avku by?a posta? kt?ra Ci si? spodoba nie musi by? jaka? wspania?a zostawiam Ci pole do manewru...To nie chodzi o to aby? wstawi? mi posta? z jakiej? kresk?wki tylko po prostu znalaz? co? fajnego.Prosz? o wykonanie.

Pozdrawiam,
Nicramos.

To ja poprosz? o avatara.Rozmiar 120x120,tematyka co? zwi?zanego ze smierci?.Czerwony,krwisty napis Xinx.Mam nadzieje ?e uda Ci si? podo?a? moim wymaganiom.

Pozdrawiam,
Xinx.

Prototype. Dla Ciebie. Mi si? wydaje, ?e fajn? dziewczyn? wybra?em.

ju8glc.jpg

Status
Zamknięty.
Back
Do góry