Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Troch? mnie nie by?o bo po prostu nie gra?em brak weny na expienie PK etc. ale teraz wracam z podw?jn? si??.
Kilka lvli wbi?em i mam nadziej? ?e b?dzie tak dalej tzn. lvl nie b?dzie sta? w miejscu
Jednak 1.5kk/h z green stamin? to jest co? 

Jak wida? Ancienty + bonebeasty ca?kiem przyjemny exp z gfb jakbym wszystko zbiera? to nawet m?g?bym wyj?? na profit
Exp na green 300-350k/h + robie szybko taska wi?c jak dla mnie jest fajnie
A potem jeszcze bi?, bitch pls stop playing ek. A tak btw ten ca?y "knajcik" ma 250 eda 
Drop?w nima bo nic nie dropi?o

No to mu si? uda?o 

No dobra

No i lvl jako? id? loot jest ca?kiem ca?kiem a lvlki lec? i to nie tak wolno jak mog?o by si? wydawa? ;p Jakby kogo? ciekawi?o gdzie chosenki to temple of equilibrum(4-5 room)

Co b?dzie wida? dalej
Ko?cze kupowa? blessy wracam na acki wbijam 70% znowu deska
lece na blessy wracam na acki no i ju? oby?o si? bez co mnie chocia? jedno rozbawi?o kole? wbija mi na respa cho? jestem ju? tam ja i taki 100+ i m?wi ?e b?dzie tu lata? i ma w dupie ?e tu jeste?my. Biegam sobie ledwo 5 minut bije ancienty patrze a tam jego dead 
Nie wiem jak to mozliwe ale moze czegos nie zauwazylem, nie wiem.
Przy dedzie by?y 3-4 osoby ale praktycznie to ja zgarn??em ca?ego loota 

A drugie w kazo gdzie jego kolega nawet nie odpalil skulla 
Zreszt? ma?o kto si? udziela to ch?ci opadaj?
Troch? Goromy oraz Oramond
Z jego lub z mojej strony
To sobie poszli

~110 ed
:curse:

??? Kekekeke uciek?em, szed?em wyniuchac czy kto? biega na swampach a stamt?d zwiewa 300 ek
to gonie co mi tam g??wnie bili?my go we 3 jakie? 2 randomy 220 EK i 240 ED ganiali?my zanim ~30minut a? uda?o si? nam we 3 trapn?? go na terramitach
Potem wystarczy?o ?e tamci zawo?ali Revengers?w i jazda, i te brazole szczekaj?ce "Dont attack or hunted" ani razu potem ich nie widzia?em kekekeke

F5 szukam kogo? do wsp?lnej gry
A grasz jeszcze"? Bo w temacie czyta?em ze nie grasz dop?ki paca nie b?dzie i klikasz na ots
---------- Tre?? dodana o 07:29 ----------

Mo?e akurat kto? zagl?daj?cy do tematu chcia?by wr?ci? do gry to zapraszam do mnie