- ElfBot Hoty

Status
Zamknięty.

Cropwel

Advanced User
Listopad 11, 2010
Liczba reakcji
21
Potrzebuje
- skrypt na ssa, od 70% hp. Polega to na tym, ?e gdy mam 70% hp zak?ada mi ssa, a gdy jest powy?ej 70 zak?ada aola/kosheia, a jak nie ma aola lub kosheia, to po prostu ?ci?ga ssa. Jak nie da rady co? takiego zrobi?, to tylko ssa od 70% hp.

-skrypt na ci?g?e obracanie si?, lewo, g?ra, prawo, d??.

Odp: Hoty

Napisa?em co? takiego mo?e b?dzie dzia?a?
PHP:
auto 200 if [$hppc <= 70] {equipammy ID} | if [$hppc => 70] {equipammy ID}

PHP:
auto 200 turnw | turnn | turne | turns
Nie wiem co ci nie dziala, bo pierwszy skrypt jest dobry. Musiales po prostu zle wpisac id albo cos... Albo, jak masz wlozony jakis amulet i masz np bp ssa pelny, to nie mozesz zmienic tak amuletu bo pisze, ze nie masz miejsca... Dlatego musial bys miec zawsze wolne miejsce przynajmniej jedno w bp. Albo zrobic to troche inaczej.
auto 200 if [$hppc <= 70] {equipammy 3081} | if [$hppc > 70 && $amuletslot.id == 3081] {unequip 'amulet' 'empty'} | if [$hppc => 70] {equipammy ID}
W miejsce empty mozesz wpisac nazwe bp na stoneskiny, zeby ci nie mieszalo. Np brown backpack. Na koncu musisz jeszcze podac id kosheia/aola.

SSA, poprawi?em po swojemu, ale

auto 200 turnw | turnn | turne | turns

Dzia?a co jaki? czas, a ja chcia?bym, ?eby ta?czy? ca?y czas.

SSA, poprawi?em po swojemu, ale

Dzia?a co jaki? czas, a ja chcia?bym, ?eby ta?czy? ca?y czas.

Poprawic sobie ssa potrafisz a nie widzisz jak dziala skrypt? Dziala dobrze. Na otsie bez ograniczenia by sie mogl krecic. Tyle, ze na wiekszosci otsow juz jest latka na to, ze mozna sie max kilka razy obrocic i potem exhaust, albo zabiera hp jak sie zaszybko krecisz albo jeszcze jakies inne rzeczy. Tak wiec temat jest skonczony. Bo to nie wina skrypta tylko otsa. Bo po prostu nie da sie krecic caly czas...

PHP:
auto 200 turnw | wait 300| turnn | wait 300| turne | wait 300 | turns | wait 300

#Zummer - w?a?nie sam wcze?niej tak sobie zrobi?em, tylko z wait 200 i dzia?a. Masz reputa.

Poprawic sobie ssa potrafisz(...)
-Tak, potrafi?.

(...) a nie widzisz jak dziala skrypt?
-Widz?.

Dziala dobrze.
-Wiem

Bo po prostu nie da sie krecic caly czas...

-
PHP:
auto 200 listas "Anty-Kick" | turnw | wait 200| turnn | wait 200| turne | wait 200 | turns | wait 200

I problem nie polega na tym, ?e nie rozumiem, jak dzia?a skrypt, tylko, ?e jak pisze sam sobie prosty skrypt,np. na takie ssa, zajmuje mi to ok. 30min, a zawsze co? jest nie tak, bo nie dodam nawiasu lub ' ; " ; >; < itd. Dlatego wol?, by mi kto? go podes?a?.

Kikimora -
Musisz rozda? troch? punkt?w innym u?ytkownikom zanim b?dzie mo?na przyzna? punkty Kikimora.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry