• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Hack - pytanie

Status
Zamknięty.

przemox16

Active User
Luty 10, 2009
Liczba reakcji
4
Witam dzi? zosta?em shakowany.
Wiem kto mnie oszuka? i che zeby ta osoba ponios?a konsekwencje ...
Wiec mam pytanie : Gdybym poszedl z tym na policje to czy by mi uznali racje?
I jeszcze 1 pytanie : MOge napisac gdzies w internecie zeby to trafilo do policji? zglosic to przez internet

PS. Postac dla mnie duzo znaczy?a prosze o szybka odpowiedz.
Z GORY DZIEKI!

Odp: Hack - pytanie

Z tego co wiem,szkod? na policji mo?na zg?asza? (kradzie? itp) je?eli tracisz 100?200? z? i wy?ej.
Ale zawsze warto spr?bowa?.
Ale je?eli ?w cz?owiek mia? tw?j login/has?o bo ty mu da?e? nawet nie id? bo je?eli da?e? mu sw?j login i has?o to tak jakby? powiedzia? r?b co chcesz i nie poniesie on ?adnych konsekwencji.

Nawet jak Ci 5 z? zabierze to mo?esz i?? na policj?.

Z tego co wiem,szkod? na policji mo?na zg?asza? (kradzie? itp) je?eli tracisz 100?200? z? i wy?ej.
Ale zawsze warto spr?bowa?.
Ale je?eli ?w cz?owiek mia? tw?j login/has?o bo ty mu da?e? nawet nie id? bo je?eli da?e? mu sw?j login i has?o to tak jakby? powiedzia? r?b co chcesz i nie poniesie on ?adnych konsekwencji.

NIe da?em mu nic
Zmieni?em chas?o a e -mail by? w trakcie zmiany

Powiedz japierw jaki lvl ile cc itemk?w itp bo np jak ci zawali? 30 lvl to policja raczej nie b?dzie go szuka?

Nawet jak Ci 5 z? zabierze to mo?esz i?? na policj?.
Dzi?ki bo w?a?nie nie by?em pewien st?d te znaki za pytania przy 100 i 200.
NIe da?em mu nic
Zmieni?em chas?o a e -mail by? w trakcie zmiany
To dobrze
Powiedz japierw jaki lvl ile cc itemk?w itp bo np jak ci zawali? 30 lvl to policja raczej nie b?dzie go szuka?
Widz? ?e nie jeste? pewien jak ja ale kolega Michalekk jest pewny,wi?c o to nie ma obaw.

60lvl - palladyn - dobre skille - okolo 150cc wydalem na postac - Jest cos cenna ;< .
I miala jeszcze w dp z 60cc moze wiecej + duzo outifow

Hah
Kole? takie g?wno chcesz na policj? zg?asza???
Trzeba by?o g?wna z neta nie ?ci?ga?.
Wi?cej b?dziesz mia? jebania w s?dzie i innych popierd??kach ni? ta posta? jest warta.
Chcesz to zg?aszaj, jak dla mnie nie ma sensu...

R?b jak chcesz, ale skoro wiesz gdzie mieszka to mo?e lepiej si? przejd? do niego i popro? ?adnie o oddanie postaci. :lol:

Ja bym to za?atwi? mi?dzy soba.
No, ale je?li si? z nim nie dogadasz i zale?y Ci na ukarani go to albo wpierdol albo policja. Wszystko zale?y od cb. :)

Pozdro

Nawet je?eli potwierdz? to, ?e to on ukrad? t? posta? to sprawa zostanie skierowana do s?du, ale je?eli ju? to musieliby Ci zabra? komputer jako materia? dowodowy i sprawdzi? czy nie ma tam keyloggera, wtedy m?g?by odpowiada? za kradzie? d?br osobistych bez zgody w?a?ciciela. Jednak je?eli ju? dojdzie do sprawy w s?dzie to na 100% os?dzi on zbyt ma?? szkodliwo?? czynu i obci??y Ciebie kosztami sprawy.

Je?li wygra?by spraw? koszty procesu ponosi?by przegrany ale przy takiej ma?ej kwocie start niema sensu i?? na policj?

Nie ma szans nic nie zrobi? jak to zg?osisz na policje ; P Wiem bo na mnie kiedy? zglaszalo tyle os?b, ?e to jaka? masakra a nikt nie przyjechal do mnie ani mnie nie znalazl ;) wi?c poplynoles ;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry