K
Krecioo
Guest
Witam! Postanowi?em za?o?y? ten temat z kilku powod?w. Pierwszym i najwa?niejszym z nich jest fakt, ?e emanuje ze mnie ch?? pomocy potrzebuj?cym. Drugim powodem jest moja aktualna ranga (Support), kt?ra do czego? jednak zobowi?zuje. Kolejny pow?d to ch?? poszerzania swoich umiej?tno?ci. Czwarty i ostatni pow?d jest zgo?a najbardziej materialistyczny dlatego nie b?d? go wyjawia? (chocia? ci co inteligentniejsi zrozumiej? o co chodzi).
B?dziecie mogli tutaj wed?ug ni?ej podanego schematu poprosi? mnie o wykonanie jakiejkolwiek grafiki rastrowej (wyja?nienie), pocz?wszy od sygnatur przez userbary na logotypach ko?cz?c. Pami?taj jednak by zanim z?o?ysz zam?wienie zapozna? si? ze schematem sk?adania zam?wie?, regulaminem tematu oraz regulaminem dzia?u.
Lista wykonywanych przeze mnie grafik:
Je?li nie ufasz moim umiej?tno?ci?, chcesz si? dowiedzie? jak wygl?daj? moje grafiki lub jeste? po prostu ciekawy to zapraszam do mojej galerii.
Ko?cz?c wreszcie ten do?? d?ugi wst?p zapraszam do zapoznania si? ze schematem sk?adania zam?wie? i regulaminem tematu oraz do sk?adania zam?wie?.
Schemat sk?adania zam?wie?:
Regulamin tematu:
Na koniec prosz? jeszcze raz o przestrzeganie regulaminu i zach?cam do sk?adania zam?wie?.
*Punk nieobowi?zkowy, ale przestrzeganie go jest mile widziane
B?dziecie mogli tutaj wed?ug ni?ej podanego schematu poprosi? mnie o wykonanie jakiejkolwiek grafiki rastrowej (wyja?nienie), pocz?wszy od sygnatur przez userbary na logotypach ko?cz?c. Pami?taj jednak by zanim z?o?ysz zam?wienie zapozna? si? ze schematem sk?adania zam?wie?, regulaminem tematu oraz regulaminem dzia?u.
Lista wykonywanych przeze mnie grafik:
- Sygnatury
- Userbar'y
- Header'y
- Logotyp'y
- Banner'y
- Napisy (prze?roczyste t?o)
Je?li nie ufasz moim umiej?tno?ci?, chcesz si? dowiedzie? jak wygl?daj? moje grafiki lub jeste? po prostu ciekawy to zapraszam do mojej galerii.
Ko?cz?c wreszcie ten do?? d?ugi wst?p zapraszam do zapoznania si? ze schematem sk?adania zam?wie? i regulaminem tematu oraz do sk?adania zam?wie?.
Schemat sk?adania zam?wie?:
Rodzaj grafiki:
Rozmiar:
Render/Stock:
Kolorystyka:
Napis:
Ramka:
Inne:
Regulamin tematu:
- Zanim z?o?ysz zam?wienie zapoznaj si? z regulaminem dzia?u, regulaminem tematu, schematem sk?adania zam?wie? i stosuj si? do nich.
- Zam?wienia mog? sk?ada? tylko u?ytkownicy posiadaj?cy co najmniej 100 post?w. Spowodowane jest to czasem w jaki powstaje jedna grafika (od 20 minut do nawet 1 godziny).
- Na wykonanie zam?wienia mog? czeka? maksymalnie trzy osoby. Je?li widzisz, ?e taka sytuacja ma miejsce poczekaj ze z?o?eniem zam?wienia a? wykonam tamte.
- Wszelkie posty z podzi?kowaniami, ocenami wykonywanych przeze mnie prac lub dyskusjami b?d? raportowane.
- Zastrzegam sobie prawo do odm?wienia wykonania zam?wienia je?li stwierdz?, ?e przewy?sza ono moje umiej?tno?ci, jest zbyt czasoch?onne lub u?ytkownik poda? zbyt ma?o informacji.
- Na raz mo?na z?o?y? zam?wienie na tylko jedn? grafik?.
- Post prosz? zaczyna? s?owem "prosz?" a ko?czy? "dzi?kuj?" (troch? szacunku si? nale?y)*
Na koniec prosz? jeszcze raz o przestrzeganie regulaminu i zach?cam do sk?adania zam?wie?.
*Punk nieobowi?zkowy, ale przestrzeganie go jest mile widziane