Mam 2 problemy z tym acc makerem... ots mi ju? dzia?a, wchodz? ludzie, mo?na robi? acc na 1/tibia. Postanowi?em robi? acc makera na stronie tak jak na poradniku zamieszczonym tu na tibia.net.pl. Po zako?czeniu pojawiaj? mi sie nastempuj?ce b??dy:
(na samej g?ze ponad acc makiem)
oraz error w miejscu gdzie powinno pokazywa? ilo?? players online:
w og?le to bardzo dziwne poniewa? ju? na samym pocz?tku instalacji acc makera w punkcie 1 wywala mi:
no ale nic jade dalej punkt numer 2:
numer 3:
oraz
i punkt 5:
po mimo tych b??d?w acc maker dzia?a, mo?na tworzy? postacie. Ale bardzo mnie denerwuj? te errory na samej g?rze acca oraz w miejscu liczby online. Czy?bym czego? zaniedba? przy instalacji? Pomuszcie...
UWAGA! ?CIE?KI DO OTS SA ZUPE?NIE INNE TE ERRORY WZOROWA?EM NA SILNIKU W PULPICIE. Prawdziwy ots le?y w E:/OTS ale i tak takie same errory wywala....
Kod:
Warning: Error parsing C:\Documents and Settings\Rafa?\Pulpit\Your ots+acc\Magnum\config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\config-and-functions.php on line 28
oraz error w miejscu gdzie powinno pokazywa? ilo?? players online:
Kod:
B??d parsowania XML: niezrozumia?a seria znak?w po elemencie dokumentu Obszar: http://mujrawkaots.no-ip.org/tibiacom/ajax/server_status.php Numer linii: 2, kolumna 1:
Players Online
w og?le to bardzo dziwne poniewa? ju? na samym pocz?tku instalacji acc makera w punkcie 1 wywala mi:
Kod:
Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/Rafa?/Pulpit/Your ots+acc/Magnum/config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 156
File config.lua loaded from C:/Documents and Settings/Rafa?/Pulpit/Your ots+acc/Magnum/config.lua and looks like fine server config file. Now you can check database(mysql) connection: STEP 2 - check database connection
Kod:
If you don't see any errors press link to STEP 3 - Add tables and columns to DB. If you see some errors it mean server has wrong configuration. Check FAQ or ask author of acc. maker.
Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/Rafa?/Pulpit/Your ots+acc/Magnum/config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 183
Kod:
Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/Rafa?/Pulpit/Your ots+acc/Magnum/config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 77
Kod:
Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/Rafa?/Pulpit/Your ots+acc/Magnum/config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 249
Kod:
Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/Rafa?/Pulpit/Your ots+acc/Magnum/config.lua on line 129 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 451
po mimo tych b??d?w acc maker dzia?a, mo?na tworzy? postacie. Ale bardzo mnie denerwuj? te errory na samej g?rze acca oraz w miejscu liczby online. Czy?bym czego? zaniedba? przy instalacji? Pomuszcie...
UWAGA! ?CIE?KI DO OTS SA ZUPE?NIE INNE TE ERRORY WZOROWA?EM NA SILNIKU W PULPICIE. Prawdziwy ots le?y w E:/OTS ale i tak takie same errory wywala....
Ostatnia edycja:
wtf? pacz? do bazy danych, a acc maker 1 accountowi jakie zrobilem dal id 6461509 a name zostawi? puste :/ przez co nie moge si? zalogowa? bo silnik pr?buje zczytac acc a tabela name jest empty -.- nie wiem czemu, wyjasnijcie mi to czemu 1 acc zrobi?o ale bez name a potem ju? acc nie mog? twozyc....