Gdzie skillowa??

Status
Zamknięty.
Odp: Gdzie skillowa??

Profesja: Knight
Poziom: 12
Skille: 35/32
Jakie skille chcesz osi?gn??: 70
Ekwipunek: soldier helmet, dark armor, knight legs, guardian shield, sickle ( skiluje axe )
Rodzaj serwera: PvP
Inne*: Chcialbym jak najszybciej to wbic, pierwszy raz gram knightem i wgl ostatni raz na rl gralem na tibi 8.1 i to nie knightem nawet . A wiec, skiluje z tym eq i na full defie tak ? ;) 2 rotwormy na klate aktualnie biore i wale je na full defie, czy dalej zostac na rotwormach, czy moze zmienic miejsce ? Moglby ktos podac miejscowke do skilowania na rotach ? bo nie pamietam mapy za cholere . Skiluje aktualnie na venore :)

Trolle ju? w praktyce za s?abe, lepiej na dwarfach do 45/45, p??niej Roty.
Jak 2 dwarfy troche Ci bij? to zagarnij 1 dwarfa i 1 bata. Od 60/60 mo?e by? niewygodnie na rotach to polecam Slimy, tylko trzeba mie? odpowiedni ekwipunek.

Skille: 47/49
Jakie skille chcesz osi?gn??: 80/81
Ekwipunek: MPA , DH , MMS, Zao Legs , Bohy
Rodzaj serwera: Optional PvP
Inne*: Aktualnie skilluj? na slimach i dobrze jest tam, a wi?c moja pro?ba jest taka. Je?li kto? wie , gdzie s? ma?o znane miejsca ze slimami to b?d? wdzi?czny :] PW

Skille: 47/49
Jakie skille chcesz osi?gn??: 80/81
Ekwipunek: MPA , DH , MMS, Zao Legs , Bohy
Inne*: Aktualnie skilluj? na slimach i dobrze jest tam, a wi?c moja pro?ba jest taka. Je?li kto? wie , gdzie s? ma?o znane miejsca ze slimami to b?d? wdzi?czny :] PW

Z Knifem do 60/60 na Rotach (Thais/Kazordoon/Venore), p??niej z takim EQ do 80/80 na Slimach spokojnie (Dwarven Bridge/Thais/Venore).

Jak chcesz mog? poda? mapki.

@up
Pisa?em w ' inne ', ?e ju? skilluj? na slimach, tylko prosi?bym o podanie jakich? ma?o znanych miejsc :)

Poziom:17
Profesja:Paladyn42
Skille:46/32
Jakie skille chcesz osi?gn??:Takie jakie powinienem mie? na swoim lvl'u
Ekwipunek:Crwon helmet,blue robe,blue legs,guardian shield,spear,boh
Rodzaj serwera:Optional PvP

Poziom:17
Profesja:Paladyn42
Skille:46/32
Jakie skille chcesz osi?gn??:Takie jakie powinienem mie? na swoim lvl'u
Ekwipunek:Crwon helmet,blue robe,blue legs,guardian shield,spear,boh
Rodzaj serwera:Optional PvP

Silmy w Veno.

Poziom: 10 Lvl
Skille: 40/36
Jakie skille chcesz osi?gn??: oko?o 60-70
Ekwipunek: soldier helmet, plate armor. plate legs. butki, dwarven shield, knife
Rodzaj serwera: Non Pvp
Inne*: (dodatkowe informacje): Niemam kasy, zalezy mi na czym? gdzie mo?na ?atwo skilowa? na bocie i gdzie jest ma?o ludzi

Poziom: 10 Lvl
Skille: 40/36
Ekwipunek: soldier helmet, plate armor. plate legs. butki, dwarven shield, knife
Inne*: (dodatkowe informacje): Niemam kasy, zalezy mi na czym? gdzie mo?na ?atwo skilowa? na bocie i gdzie jest ma?o ludzi

Nie wiem po uj piszesz w 2 tematach to samo...
http://tibia.net.pl/pomoc-z-tibia/335829-gdzie-ustawic-bota-81.html#post1445600

Poziom: 13 lvl
Skille: 55/51
Ekwipunek: warrior helmet, golden armor, knight legs, medusa shield, knife
Inne*: (dodatkowe informacje): mam1k, zalezy mi na czym? gdzie mo?na ?atwo skilowa? na bocie i gdzie jest ma?o ludzi

Inne*: (dodatkowe informacje): mam1k, zalezy mi na czym? gdzie mo?na ?atwo skilowa? na bocie i gdzie jest ma?o ludzi

z takimi skillami to ju? chyba slimy... miejsc?wk? sam musisz dobra? odpowiedni? bo jest du?o

Wszedzie mozna latwo skillowac na bocie. Malo ludzi? Teraz gra po 100-200 osob na swiatach wiec wszedzie jest malo ludzi. Dobre sa minosy, roty i dwarfy.
Mozesz isc na south od thais na minosy, jest woda jest wszystko. Troche ich tam jest. A ludzie dosc zadko przechodza : d Chyba, ze ktos akurat bedzie zbierac leachery.
z takimi skillami to ju? chyba slimy... miejsc?wk? sam musisz dobra? odpowiedni? bo jest du?o
Z takimi skillami to mozna zaczynac z bardzo dobrym eq. Takie eq moze nie wystarczyc i beda zchodzic potiony przy dluzszym treningu. Dlatego na 60 bym dopiero poczekal na slimy.

Poziom: 12 Lvl
Skille: 37/36
Jakie skille chcesz osi?gn??: oko?o 70
Ekwipunek: steel helmet, noble armor. plate legs. leather boots, dwarven shield, knife
Inne*: (dodatkowe informacje): czy skilowa? na balanced czy full def ? wydaje mi sie ze na full def wolniej ida skile ;/

Poziom: 12 Lvl
Skille: 37/36
Jakie skille chcesz osi?gn??: oko?o 70
Ekwipunek: steel helmet, noble armor. plate legs. leather boots, dwarven shield, knife
Inne*: (dodatkowe informacje): czy skilowa? na balanced czy full def ? wydaje mi sie ze na full def wolniej ida skile ;/

full def... roty/minosy a potem jak kiki napisa? tak ok. 60+ skill na slimy (tylko eq zmie? ^^ )

Poziom: 10
Skille: 29/29
Jakie skille chcesz osi?gn??: 80/80
Ekwipunek: Soldier Helmet, Scale Armor, Dwarven shield, Plate Legs, Leather Boots, knife (do skillowania)
Rodzaj serwera: Open PvP
Inne*: Prosz? o wypisanie kolejnych miejsc do skillowania a? do 80/80. ;D

Poziom: 10
Skille: 29/29
Ekwipunek: Soldier Helmet, Scale Armor, Dwarven shield, Plate Legs, Leather Boots, knife (do skillowania)
Rodzaj serwera: Open PvP
Inne*: Prosz? o wypisanie kolejnych miejsc do skillowania a? do 80/80. ;D

w tej chwili roty chyba b?d? ok, potem minosy/dwarfy jak Ci lepiej b?dzie sz?o... na 60+ slimy z du?o lepszym eq, ale skoro open pvp to zr?b se sorc/druida i wbij lvl na ghoula ;) i seskilluj na mc

Ostatnia edycja:

Poziom: 56
Skille: 73/70
Ekwipunek: Demon Helmet, DSM, MMS, Golden Legs, Bohy/Softy, Relic Sword, knife (do skillowania)
Inne*: Mam troszke pieniedzy ale nie chce zbyt duzo wydac. I prosz? o takie miejsc?wki gdzie chodzi ma?o ludzi.

Poziom: 8 ( wyszlem z rooka przedchwila )
Skille: 10/10 nic nie skilowalem
Ekwipunek: Demon Shield, Knight Set, Crown Helm, Golden Sickle dla axe.
Rodzaj: non pvp
Inne: Dobrze zeby bylo to miejsce PACC.

Kikimora zwr?ci? mi uwag? na drobny szczeg??, kt?ry zosta? dodany. A mianowicie, by nie by?o niedom?wie? i w?tpliwo?ci dodano nowy punkt we wzorze:
Kod:
Poziom:
Profesja:
Skille:
Jakie skille chcesz osi?gn??:
Ekwipunek:
Rodzaj serwera: Open PvP, Optional PvP, Hardcore PvP
[B]Pacc/Facc: [/B]
Inne*: (dodatkowe informacje)

Poziom: 56
Skille: 73/70
Ekwipunek: Demon Helmet, DSM, MMS, Golden Legs, Bohy/Softy, Relic Sword, knife (do skillowania)
Inne*: Mam troszke pieniedzy ale nie chce zbyt duzo wydac. I prosz? o takie miejsc?wki gdzie chodzi ma?o ludzi.
Pacc czy facc?
Brak promocji przy takim poziomie wiec obstawiam facc.
W takim razie slimy lub monki. Na pacc byly by jeszcze gargoyle.
Miejscowki ze slimami:
Venore kolo bh.
Wyjscie z poi.
Thais na jednej z drog na life ring quest.
Ghost land.
Ab slime house.
Folda, gleboko sa 2 czy tam 3 slimy.
W hellgate jest troche slimow i malo ludzi, ale dluga droga i w ogole nadaje sie przez to tylko na dluzszy trening bez wychodzenia.
Miejscowki z monkami:
DC, chociaz to zle miejsce do skillowania.
MOTLS. Labirynt zagubionych dusz po drodzena demone.
Isle of kings.
Poziom: 8 ( wyszlem z rooka przedchwila )
Skille: 10/10 nic nie skilowalem
Ekwipunek: Demon Shield, Knight Set, Crown Helm, Golden Sickle dla axe.
Rodzaj: non pvp
Inne: Dobrze zeby bylo to miejsce PACC.

Najpierw by sie przydalo wbic na IOD tego 20/30 skilla na dwarfach. No ale jak nie to co.
Minosy darashia, zlurowac sobie kilka z nich na north east przy wodzie i zablokowac parcelami. Ludzie nie odchodza zazwyczaj od samej wiezy mino wiec pewnie nikt na ciebie nie trafi. Chyba, ze sie zorientuje, ze jest ich malo na poziomie 0 i zacznie szukac. No i bedziesz musial co jakis czas isc po nowe minosy.
Mozesz tez isc na dwarfy na tiq. Chociaz w sumie to jedyny cave na pacc do iron ore wiec moga byc ludzie, nie wiem nigdy tam nie bylem...
Na edron. Gobliny, trolle...
To tak na poczatek. Do 50/60 skilla. Potem od razu slime. Port hope zapewne bo najwiecej ich tam. Moga tez byc slimy na LB.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry