Galeria by Maja

Status
Zamknięty.

patik27

New User
Sierpień 1, 2011
Liczba reakcji
0
Moja pierwsza galeria, mapowaniem tak na powa?nie interesuje si? nie d?ugo. S? to ssy in-game, ale mapa robiona jest pod gr?. Zach?cam do komentarzy i Pozdrawiam. ImageShack Album - 5 images

1​
62an0h30lowu0bxskj3.jpg

2​
fsn0dpci5pb2cn5lrw2b.jpg

3​
hvhw7i3n7pjl6pmmhne5.jpg

4​
ahfg5ikyfmy7tpkffyfa.jpg

5​
ehsd2km0kunvkoac1y0.png

Odp: Galeria by Maja

Je?eli, pod gr? - to troch? za ma?o miejsca, pomi?dzy domkami etc, og??em to ciasne przej?cia robisz.
Mapki nie s? z?e, wydetalowane na poziomie ?rednio-zaawansowanego.
R?b dalej, i powodzenia ;)

Chyba si? pomyli?e? , bardzo ma?o wydetalowane. Pod gr? mo?e by? ale ciasnota, jeste? na poziomie troch? wy?szym ni? cipsoft.

Mapka niez?a, ale to jest bardziej pod jaki? War ni? pod zwyk?a gr? poniewa? w tych przej?ciach (nawet na tym quescie) wr?cz banalnie mo?na kogo? strapowa?.
@up
Ci?niesz CipSoft a pewnie nabi?e? 7 lvl na FACC za Tibi 7.6, am I right?

Pozdrawiam

Chyba si? pomyli?e? , bardzo ma?o wydetalowane. Pod gr? mo?e by? ale ciasnota, jeste? na poziomie troch? wy?szym ni? cipsoft.
haha. Dowcip Ci si? wyostrzy? ! :)

@Topic
Za ma?o miejsca pod gr?. Staraj si? dobierac mniej detali. Rozplanuj najpierw co, jak ma wygl?dac, a potem dopiero rozk?adaj po mapie.
Annihilator ?adny, ale za ma?o miejsca w przejsciu i te kolumny mi nie pasuj?
7/10.

Nowe screny:
6​
xmncli659rvcuxw7p7cc.jpg

7​
rj1l524izk8emipxj84q.jpg

8​
hgrundkqcjhg16s2s4o7.jpg

9
bw4nskjztkw09e1bxud.png

10​
qkjqxy5p30amhndwo0.jpg

Ostatnia edycja:

coraz lepiej, ale zbut w?skie przej?cia, kwadratowe domki.. bardziej operuj palet? RAW, to ka?da praca b?dzie coraz lepsza

Ladne prace nawet, miasto taki fajne, dobre pod serwer na ktorym bedzie pvp wlaczone, albo nawet enfo. Gracze lubia takie miejscowki gdzie mozna sie pobic, bo jak sie idzie na ob otwarte to nie w miescie tylko poza miastem, wiec w miescie musza byc takie miejscowki gdzie mozna sie pobic w miejscu... Ale nie o tym teraz.
Jak dla mnie to pod gre zarabiste mapki, cala mapa w takim stylu i mozna grac, bo jest poprostu dobrze. Te waskie przejsca na expach, moglo by byc na co 3 expie a nie na kazdym, ale tez jest dobrze. Wkoncu jak to jest dla graczy ktorzy tez beda sie bic to trzeba myslec jak oni, nie zwarac uwagi za bardzo na detale tylko bardziej na to wlasnie gdzie jest jakie szerokie przejscie...
Oczywiscie screeny ingame troche lepiej sie prezentuja ze wzgledu na swiatlo, ale nie ma tu co gadac, trzeba tak patrzec, bo tak beda to widziec gracze.

Podoba mi si? ale jest pare niedoci?gni?? . Poprostu w niekt?rych miejscach par? rzeczy nie pasuj? ale daje 8/10 . Pozdro

Okej. Wi?c mi si? tylko nie podoba to, ?e na expach robisz takie ciasne przej?cie. ?adnie by wygl?da?y takie wi?ksze przej?cia na ok. 3-4 a nawet 5 sqm, plus r??nego kszta?tu 'pomieszczenia', w kt?rych by?o by wi?cej miejsca. Chyba wiesz o co mi chodzi. :D Dam 8,5/10.

Amator, amator - co do tego si? zgodz?. Og?lnie mapa jak na amatora ?rednia poniewa? -
twoje g?ry s? dziwne (dodatki, kamienie itp. tutaj nie pasuj?), domek na 10 scr. to kwadrat totalny (i do tego nie ma okien O.o), natura dobra pr?cz tych kupek trawy - u?ywaj mniej tych du?ych a wi?cej tych mniejszych, wi?kszo?? to nie twoje pomys?y np. 3 i 4 - pomys? naszego starego Krzy?ka.

Ludzie! Wy chyba nie grali?cie nigdy na ots'ach z teamem i w nikogo nie wpadali?cie ! Takie przej?cia to czysty raj do pk itp. Bardzo ?adne jak pod gr? ch?tnie bym si? na tych mapach ponawala? z kumplami ^ ^

Status
Zamknięty.
Back
Do góry