• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Full DataPack : Helysia, Antormia, Nyshia..

Status
Zamknięty.

tylik123

Advanced User
Styczeń 27, 2010
Liczba reakcji
26
Oddaje w wasze r?ce ostatni? wersje helysia.pl/Antormia.pl/Nyshia.eu jak? mam na dysku (czytaj ostatnia edycja) gdy? i tak w sieci jest tego ?e tak powiem od ch..a ;/ bo admini otlandu s? upo?ledzeni i nie widz? ?e go?ciu kt?ry wystawi? moj? date pogwa?ci? moje prawa autorskie i nie usun?? tematu ;/ fak
Nie b?d? wi?cej pisa? bo mi si? nie chce xd odpalajcie te swoje gotowce.. mi?ej zabawy

Zdjecia :

Data :

Click to download

WWW :

Click to download

Dzi?kuje, do widzenia ...

Ps:
Bartek, Arek nie b?d?cie ?li xd ale mam ju? na to wszystko wyje..ane

Odp: Full DataPack : Helysia, Antormia, Nyshia..

Siemanko, powiem tak: DZI?KI WIELKIE... stary nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi pomog?e? :**** Leci REP ;d
pozdrawiam ?ysy ;s

Powiem w prost na pewno komu? przyda si? co? z tego ots-a mi sporo sie przyda to fakt ale dzi?kuje ?e to tutaj wrzuci?e? :)
Rep Leci :)

Rep+ (?adna paczka)

Okej widz? tu Helysie,ale gdzie Nyshia?

Tak si? sk?ada, ?e wszystkie dodatkowe wyspy (Gengia, Oken, Pyre, Ghenov oraz Ethno) robi?em razem z kolegami i nie przypisuj sobie Tylik nie swoich prac... .

A kochany Bartek b?dzie pewnie z?y :c
Szkoda, ?e udost?pniasz - to co by?o w internecie nie by?o w 100% tym co wstawi?e?, mog?e? tego nie robi?, cho?by z szacunku do Bartka i Arkadiusza. :(

Solkrin bez obrazy ale map? robi?em tylko i wy??cznie ja i nikt inny .. wszystkie wyspy sam przerabia?em (oken, gengia, pyre) (ethno i Ghenov praktycznie ca?kiem zmieni?em) a vikia by?a robiona od zera :P Ja Tobie pomaga?em zrobi? north zao a Ty z takim czym? wyjezdzasz ;/ no dzi?ki i nie k?am wi?cej :D map? robi?em sobie powoli ??cznie by wysz?o ?e przez ca?y rok :P a na chwile obecn? mam ju? w dupie te otsy i t? Tibie, nie chce mi si? nawet siedzie? przy komputerze xd Dlatego odrazu informuje ?e nikomu nic nie b?d? pomaga? bo nie mam czasu i mi si? nie chce :>

siema,
mam pytanie, czemu jak ustawi?em wszystko pod siebie w config to jak w??czam silnik to pisze mi cos takiego :
"No map description available.",

a opr?cz tego to acc pokazuje b??d:
Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\install.php on line 81

Mo?esz poda? list? item?w jakie znajdowa?y si? w sms shopie? Z g?ry dzi?kuje. I jak by? m?g? powiedzie? co jest do fixowania jeszcze tutaj? :)

Skyexe jak chcesz liste item?w z sms shopa to wejdz w xampp\htdocs\item_images i te co s? na obrazku to itemki z sms. ;)

acc maker b??d: Parse error: syntax error, unexpected $end in C:\xampp\htdocs\install.php on line 81
prosz? o pomoc :p

Prawdopodobnie nie masz '}' lub masz i musisz usun??.

usun??em i jedynie si? zmieni?o na on line 80

witam mam taki problem jak chce w?aczyc ten ots wyskakuje mi w MS box czyli w tym okienku

couldn't establish connection to sql database tibia

a w konsoli

[10/08/2013 10:09:53] Failed connecting to database - MYSQL ERROR: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) (1045)

jaka to moze byc przyczyna??

musze zrobi? ca?a baze MYSQL itp?

Tak pisze ci przecie? ?e nie ma po??czenia z baz? danych..

a jest ktos w stanie zrobic to z baza i dodac to lub pomoc mi w tym ? dam Rep za to

Mozna by by?o prosic o jakis reupload? Z g?ry dziekuje.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry