• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Etenia.pl v2 Evolution Server PvP

Status
Zamknięty.

EthanaOts

Active User
Grudzień 11, 2010
Liczba reakcji
2
Start: 29.08.2014r. [Pi?tek]
Godzina: 18.00

Co nowego u Nas?
* Nowe Questy!
* Wiele nowych expowisk!
* Nowe czary oraz Eventy!

Zapraszamy was na now? edycj? serwera Etenia.pl
Tym razem zmienili?my troszk? mno?nik do?wiadczenia oraz dodali?my nowe expowiska :)
Standardowo zapraszamy na d?ug? rozrywk? - ostatnia edycja sta?a 6 miesi?cy!!

IP: etenia.pl
Port: 7171
Wersja klienta: 8.60 (Posiadamy w?asny klient, dzi?ki kt?remu gra stanie si? ?atwiejsza.)
Adres strony: www.Etenia.pl

Znajdziesz u Nas:
- Zombie Event,
- Capture The Flag,
- Castle System,
- Run Event,
- FireStorm Event,
- Tower Defense Event,
- Last Man Standing Event,
- Metin Stone,
- Hunting Area Room.

Mapa posiada:
- 120 Teleport?w dost?pnych dla wszystkich,
- 30 quest?w dla wszystkich graczy.

Dodatkowo:
- 100 Teleport?w dla Graczy VIP,
- 6 Quest?w dla Graczy VIP,
- 18 Teleport?w dla graczy z Exp Access,
- co 3 dni odbywa si? event, do wygrania s? przedmioty w grze (wi?cej informacji na stronie).

Co jeszcze znajdziesz u Nas?:
- Zapewniamy d?ug? rozrywk?!
- Wspania?a atmosfera!
- Ca?kowicie darmowa gra!
- Profesjonalny silnik edytowany na potrzeby serwera (zabezpieczenia)!
- Spolszczony serwer gry!
- System Aren - zabij potwora na arenie i odblokuj expowisko!
- Profesjonalny balans profesji!
- Bardzo cz?ste aktualizacje na serwerze!
- Reborn System - po wbiciu 30.000 poziomu mo?esz go zrestartowa? do 5000, a dzi?ki temu b?dziesz zadawa? wi?ksze obra?enia oraz wi?cej b?dziesz si? leczy?. Poziom HP zostaje taki sam.
Reborn LEVEL = 30.000

Exp Stages:
1 - 500 level -> x100.000
501 - 5.000 level -> x40.000
5.001 - 20.000 level -> x20.000
20.001 - 30.000 level -> x10.000
30.001 - 200.000 level -> x5.000
200.001 - XXX level -> x1

LootRate -> x3
SkillRate -> x50
MagicRate -> x30
SpawnRate -> x15

Wydarzenia:
1. Codziennie o godzinie 19, 20 oraz 21 otwiera si? przej?cie do Temple Of Darkness (quest wymaga 13 os?b).
2. Wyrusz w podr?? do Piek?a by pokona? Lucyfera i zdoby? najlepsze przedmioty.
3. Co jaki? czas otwieraj? si? wrota do fortecy Demon?w, czy jeste? w stanie stawi? im czo?a?
4. 20 Unikalnych losowo wybieranych najazd?w - zbierz ekip?, pokonaj przeszkody i zgarnij nagrod?.
5. Event Capture The Flag - polega na tym, aby ukra?? dru?ynie przeciwnej flag? i donie?? j? do swojej.

Odp: Etenia.pl v2 Evolution Server PvP

Chyba v99
@topic
nie polecam co edycje nic nie dodajecie.

Jest to serwer Artenia.pl ,pod zmienion? nazw? postawiony,bez przer?bek,a ponadto stawia go hoster ots listy(nie pami?tam kt?rej) tak?e jest najprawdopodobniej nastawiony pod hajs ; / . Nie polecam.

Dziwne to wszystko... ale za 4 godziny wszystko si? wyja?ni

Server nie zachwyca, exp stage mnie nie zach?ca nawet do za?o?enia konta, ale to ju? kwestia indywidualna.

Edycja chyba milionowa?

Raczej nie polecam OTSa, wszystko na hajs, aby jak najwi?cej zarobi?.

Wejd?, zobacze ale ludzie! Ogarnijcie si? z tym expem =D kto ci wbije lvl 200.001 na 200.002 jak exp x2? =D troche nie przemy?lane :)

Wersja klienta: 8.60 (Posiadamy w?asny klient, dzi?ki kt?remu gra stanie si? ?atwiejsza.)
W?asny klient, zgaduj? ?e jedyne co zrobili?cie to zmienili?cie IP w hexach?

Start prze?o?ony na jutro 15.00 poniewa? nie mia?em czasu poreklamowa?, a mimo wszystko widz? jest 100 kont :)
Wi?c tak, jest to oczywi?cie serwer na bazie Artenii, tyle te?, ?e co edycje dodajemy nowe questy, nowe czary, nowe features, tak?e wypraszam sobie oskar?enia, jakoby?my ci?gle stawiali jedno i to samo.
Co do stages to nie radz? si? sugerowa?, na serwerze potwory z Real Tibia istniej? do 1.000 poziomu, czyli jakie? 15 minut gry, nast?pnie s? nowe w?asne.
Levele na serwerze praktycznie nie maj? znaczenia. Wszystko kr?ci si? wok?? Reborn?w oraz Reset?w(500 Reborn?w).
Na serwerze mo?na gra? bez wysy?ania sms, VIP jest do zdobycia z questu, jaki i wiele innych przedmiot?w w grze.
Zapraszam jutro do sprawdzenia.

#Up
Tak, a czy gdzie? napisa?em ?e co? wi?cej?
Nie jestem fanem pakowania pokemonowskich grafik, czy innych kosmicznych zmian w kliencie gry.
Jak dla mnie wystarczy zmiana ip kt?ra jest wystarczaj?cym u?atwieniem, a gdybym chcia? bawi? si? w inne zmiany, to napisa?bym swoj? w?asn? gr?.

Ostatnia edycja:

Tak.
W?asny klient = napisany od 0.

Uwielbiam takie konwersacje gdzie wchodzi "hejter" i szuka haczk?w do kt?rych m?g?by si? przyczepi?, oczywi?cie przyczepi?e? si? do klienta gry ca?kiem przypadkowo, a moim zdaniem dlatego poniewa? uwa?asz si? za wielkiego programist? TN i masz jaki? kompleks na temat "w?asnego klienta". Rozumiem, ?e gdyby? sam podmieni? samo ip w kliencie gry, to w opisie serwera napisa?by?: "klient w kt?rym za pomoc? hex edytora zosta?o podmienione ip login serwer?w tak aby gra by?a ?atwiejsza".
Nie mam zamiaru przepisywa? ca?ego klienta gry tylko dlatego aby podmieni? IP, oraz nie mam zamiaru zaznacza? w swoich wypowiedziach, ?e tylko to zosta?o zmienione. Je?li Ci to nie odpowiada i Cie to ura?a, to albo zostaw to dla siebie, albo nast?pnym razem postaraj si? napisa? bardziej konstruktywny komentarz bo sarkazm i wrzucenie jakiego? debilnego VINA jest jak dla mnie na bardzo niskim poziomie.
Prosze przele? si? po kt?rej? z list serwer?w i popatrz na te wszystkie "w?asne klienty", czy?by nie by?o tak jak u mnie?
Jako naczelny programista powiniene? dawa? przyk?ad innym u?ytkownikom tego forum, a swoim zachowaniem pokazujesz tylko jak bardzo pr?bujesz by? inteligentnym osobnikiem kt?ry czepia si? ka?dego s?owa, tak aby zaistnie? w tej spo?eczno?ci jako przezabawny i m?dry go??. Je?li chcesz mo?emy kontynuowa? t? rozmow? na priv, nie mam zamiaru d?u?ej tego tutaj ci?gn??.

Kocham te b?le dupy:D

Nie martw si?, nadejdzie chwila egzaminu gimnazjalnego, wyboru dalszej szko?y, potem cz?owiek troche doro?leje, troche, bo dalej masz 16 lat

Nie wysz?o Ci, gimbaze mam ju? dawno za sob? ;)
Zreszt?, nie zamierzam konwersowa? z osob?, kt?ra spina si? o byle g?wno. Je?eli by?by? osob? my?l?c? racjonalnie to po prostu ola?by? m?j post.

Ostatnia edycja:

http://sjp.pl/dawno
http://definicja.net/Dawno-definicja

@top
Zapowiedz mnie nie zacheca do sprawdzenia serwera. Wszystko sie zlewa, ciezko wylapac konkretne informacje ktorych sie ewentualnie szuka.
Po wejsciu na strone tez zachwycony nie jestem. Malo kont = malo graczy = nuda na serwerze. Strona wyglada srednio, jesli nawet bym tego nie okreslil slowem slabo.
Nie wiem jak to bedzie wygladac w grze, ale po sms shopie i ofercie zakladam, ze pewnie bez tego ani rusz, wiec trzeba by przygotowac pare smsikow czy przelewow na dobry start, bo inaczej nie bedzie sensu w ogole grac...
Og?lnie srednio wyglada ten serwer. Ale bywaly gorsze. A jak by sie zastanowic, to moze i lepiej wejsc na takie cos, niz kolejny raz na tygodniowa edycje jakiegos gowna? No chyba, ze tutaj tez dlugowiecznosc i brak restartow konczy sie po okresie paru tygodni? Wtedy wyglada to na prawde kiepsko. Ale tego nie wiem, bo serwera nie znam ;P

ajjj czuj? b??dy, b??dy i jeszcze raz b??dy przez kt?re ten ots b?dzie mia? max 40 graczy.

Spokojnie, ostatnio gra?o 120, by?o ok, od tej pory i tak poprawili?my sporo rzeczy.
Start ju? dzisiaj o 19.00!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry