• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Elo0n Map Gallery ;)

Status
Zamknięty.
Odp: Elo0n Map Gallery ;)

Mapy nie na wysokim poziomie, gdzieniegdzie pokaza?e? swoj? klas? amatora. Pami?tacie go?cia o nicku Thrak, tak niestety on odszed?, ale kto? b?dzie dalej krytykowa? takie pracy. ?agodny jak baranek nie b?d?. W ostatniej pracy wszystko totalnie zjeba?e?, pr?cz tej architektury.

PS :
Nie nadaj? si? na ?rednika. Pocwicz, a pogadamy wtedy o zmianie prefixu.
//Nie od ciebie zale?y jaki b?dzie mia? tutaj prefiks ~Zbizu

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nie wiem czy oni ci dupe li?? czy co za przeproszeniem :/...
Twoje mapy s? s?abe... Nawet nie dobre S?ABE!. Na pierwszych pracach te miasta pustki na g?rach tylko border postawi?e? a natury czy detalizacji zero ... p??niej te podziemia to jako? ci w miar? wysz?o ...i zn?w g?ry ... pustka na nich zamiast da? jakiej? kawa?ek natury albo chocia? na to po?o?y? border i jaki? kamyczk?w o wiele lepszy efekt by to da?o ..."A tu jeszcze co? pokroju 1 ss'a" Nic tylko kawa?ek ?ciany wida? pod?og? i 2 k?pki trawy ... P??niej trooszk? wi?cej zaczyna si? czego? dzia? ale te? ma?ooo ... Te jaskinie jako? ci wysz?y ale p??niej co ? G?RY! -.- ju? nie pisz? co trzeba z nimi zrobi?.. Dobrze ?e chocia? u?ywasz na nich raw a nie ab...Ale widz? kawa?ek trawy jest po?o?ony i to plusik ma?y dla ciebie...znowu te jaskinie w miar? fajnie wygl?daj?,ale zr?b co? innego mo?e jakie? expowisko w cave czy co? bo to nudne si? robi co chwile to samo ogl?da?... Nudne...No i te dwa ostatnie ss naj?adniej wygl?daj?...Jak?? trawk? w ko?cu po?o?y?e? border jaki? wida?...R?b dalej a nie ca?y czas to samo ... Zr?b mi przyjemno?? i zr?b dla mnie mo?e jaki? port fajny z kawa?kiem pustyni albo tak jak wcze?niej m?wi?em jakie? cave-podziemia z rotwormami albo chocia?by te g?ry ale fajnie wyborderowane w trawie kawa?ek cave ?eby by?o krzaczki drzewka deer ... W tym po?cie nie chodzi o to ?ebym Ci? krytykowa? czy dokucza? czy co? tylko ci pisz? jak to wygl?da bo reszta tych u?ytkownik?w li?? ci dup? najwyra?niej ... Mo?e nawet poczytaj poradniki a na pewno ci to pomo?e.... Jasne ?e ja nie jestem najlepszy w tym co robi? czyli to samo co ty mappowaniu ale jako? czytam poradniki i coraz lepiej mi to wychodzi :) Chcesz to sobie zobacz moj? galerie.

Mapka dla mnie jest w porz?dku, tylko tak jak kolega wy?ej powiedzia? potrzeba troche wi?cej detali bo miejscami jest zbyt pusto. Widac ze og?lnie ?apiesz o co w tym biega, gdzieniegdzie tylko da sie zauwa?y? rzeczy w stylu trawka na kamiennej pod?odze albo strza?a niepotrzebnie stercz?ca z blatu. I nie podobaj? mi sie te schody do nik?d na ostatnim ss. Mapuj dalej chetnie popatrze.

Ostatnia edycja:

Starasz si? robi? te prace estetycznie, lecz jak dla mnie to jest w tych pracach za ma?o szczeg???w, jak np. kamyczk?w ma?ych i co mi si? nie podoba to trawa na terakocie. Mo?e teraz taki "trend" w ?wiecie mappingu, nie wiem. Nie jestem na czasie.

Dzi?ki wam wszystkim za opinie i wskaz?wki, a oto nowe prac? na od?wie?enie mojej galerii.

1png_rqawwpe.png

5png_rqawwhp.png

2png_rqawwhe.png

3png_rqawwrw.png

4png_rqawwrs.png

Nie wiem jak Ty to robisz ale co nowy ss, to poziom pracy jest wy?szy, masz progres i oby tak dalej.
Co do ostatnich prac to bardzo mi si? podobaj?, szczeg?lnie ssy przedstawiaj?ce ten skalny most nad law?.
Pozdrawiam i ?ycz? sukces?w w mappingu

Przyda?aby si? zmiana prefiksu na ?rednio-zaawansowany...

Moim zdaniem, szczerze bym mu wr?czy? profiks zaawansowany, ale to tylko moje zdanie, jeszcze takich prac nigdzie nie widzia?em. Elo ^^

Widz?, ?e Architektur? masz opanowan? Do Perfekcji. @up Prac? r?wnie? s? mi?e dla oka :) Chcia?bym Zobaczy? W Twoim Wykonaniu Jakie? Expowisko, np. Dragon Lord?w czy te? Grim Reaper?w.

Co do Oceny, 10/10 i czekam na dalsze prace. Nast?pne Co m?g?by? zrobi? To W?a?nie jakie? Expowisko :)

#up
Dzi?ki za wysok? ocen?, chyba 'za wysok?'. Nie s?dz? tak?e by moja architektura by?a perfekcyjna. Co do expowiska to mo?e kiedy? jakie? si? pojawi w galerii ;)

#topic
Co? naturalnego.

8png_rqqewhr.png

#down
'kr?cio?ami' ? Chodzi ci o wiry wodne ?
Eksperymentuj? sobie na wszystkie sposoby, og?lnie most nazwa?em 'mystic bridge', a te wirki daj? fajny klimacik.
Bynajmniej ja tak uwa?am.

Ostatnia edycja:

Hmm, z tymi kr?cio?ami ju? przesadzi?e?, wystarczaj?co by '?adnie" wygl?da?o z jednym b?d? ?adnym. Most fajnie ci wyszed?, tak?e gratulacj?.

Kolejna Perfekcyjna praca. Bardzo podobaj? mi si? Bordery zrobione Z Lewej Strony. Most Wyszed? Ci znakomicie, Jedynie co m?g?by? poprawi? To doda? Par? Ro?linek itp. Do wody oraz Doda? jeszcze par? Detali drzewek, ?wiru. Og?lnie praca jest na Wysokim poziomie, i czekam na dalsze twoje prac?( Expowisko O kt?rym Wspomia?em w poprzednim moim po?cie :D)

Ocena, 10/10 !!!

no zaimponowa?e? mi ostatnimi pracami,bardzo mi sie podoba twoja
architektura spos?b u?ycia dach?w.
Nie mam czego si? przyczepi? gdy? wszystko jest na swoim miejscu.
Dziwi mnie tylko czemu masz #Amator.

Zgadzam si? ze Zbysiem.
Nie ma do czego si? doczepi?, architektura jak zwykle na poziomie za co ci? wielbi?,
detale na swoim miejscu no i te bambusy :D

Dzi?ki za pozytywne komentarze.
A tu kolejna praca

Ma?a edycja Kapliczki w Thais.
12png_xhperpn.png

Bardzo ?adne z mojego punktu widzenia,nieco czyste ale z czasem dojdziesz
do dobrej detaliki,na tym groundzie mo?na by doda? piasku ciut nie du?o.
co tu du?o m?wi? architektura w porz?dku do niej nie moge si? przyczepi?.
Jednym s?owem Good. :)

Z mojego za? punktu widzenia, praca nie zawiera nic wybitnego. Droga pusta, architektura bardzo s?aba, za? dark grass wed?ug mnie nie za bardzo si? komponuje. Mog?e? da? normaln? traw? - lepiej by wygl?da?o. Dach domku na dole screen'a te? jest hmm... wykonany nie dosy?, ?e nie poprawnie, to jeszcze brzydko. Og?lnie, ma?o ciekawie wykonana mapka.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry