• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Dziwny hack

Status
Zamknięty.

proxima1

Advanced User
Czerwiec 11, 2009
Liczba reakcji
1
Mam 2 konta w grze, na jednym jest 3kk, a na drugim oko?o 500k. Logowa?em si? codziennie na obydwa konta. Dzi? kupi?em pacca o ok. 16 na t? posta? gdzie by?o 500k i przed chwil? wbijam, a posta? pusta. Na stronie zobaczy?em, ?e na tego chara gdzie jest 3kk nikt nie wbija? od 14 (ja ostatnio o 14 tam gra?em). Nie wchodz? na ?adne strony, nic nie ?ci?gam. Dziwne, ?e dopiero po aktywacji pacca dosta?em hacka, nie rozumiem tego. Kupi?em kod gamecode, mog?o to mie? z tym jaki? zwi?zek?

dodam, ?e przeskanowa?em HiJackThisem, Malwarebytes i nic nie wykaza?o... Nie mia?em hacka od 2 lat, a tu po kupnie pacca co? takiego emotka

Notka moderatorska:
Temat zosta? przeniesiony do odpowiedniego dzia?u

Odp: Dziwny hack

mo?e kupiles te konto i stary owner mial rk/emaila? lub jakis twoj znajomy posiadal pasy?

Bardzo dobrze ,?e ten temat zosta? poruszony. Mam r?wnie? dwa konta i po ostatnim zakupie pacca jedno konto zosta?o okradzione !

powiem tak.
1. kup laptopa za min. 2 tys.
2.zainstaluj na laptopie tibie i nic wiecej
3. enjoy without hack

@up
Gratulacje m?zgu. My?lisz, ?e kto? b?dzie specjalnie wydawa? 2k na kupno laptopa do tibii?

@top
Nie wiem jak, ale mo?liwe, ?e hacker zalogowa? si? w tym momencie, w kt?rym ty si? wylogowa?e?, ?eby nie by?o wida?, ?e by? hack.

Konto jest moje ma 2 miesiace. Mam gdzies te 500k, chodzi mi tylko o to, aby dowiedziec sie w jaki sposob zostalem hakniety. Dziwna sprawa, ze zostalo hakniete tylko to konto. Gdyby byl keylogger to dwa by hakneli.

Katio od kogo na allegro kupiles (nick sprzedawcy daj).

Ostatnia edycja:

Premium kupowa?em na Onepay.pl

m?j kumpel mia? identycznie

bez hack?w przez 6 lat
kupi? kod wbi? go sobie
80lvl Rp na nPVp hack - kupi? kod
120lvl EK na PVp no hack

podejrzane to

Ja te? tak mia?em z 3 postaciami mia?em na nich oko?o 200k nie logowa?em si? przez miesi?c(loguje si? zawsze po formacie) po zalogowaniu patrz? a tu nic nie ma :confused:

Tak jak koledzy wy?ej. Z tym jest dziwna sprawa naprawd?. Ja bym Ci radzi? uwa?a? sk?d zamawia si? pacc je?eli nie chodzi o tibie.com

Trzeba by?o nie pobiera? ?adnych hack?w, ka?dy pierdoli, ?e nic nie ?ci?ga?, a wiadomo, ?e praktycznie wsz?dzie mo?na tego keyloggera upchn??.

Sciagaj programy bez antywirusow.
Boty itp.
Myslicie ze ludzie upaja boty dobrowolnie?
Zawsze musi byc cos nie tak.

poprzednik ma racje. niby po co jaki? xxx traci?by czas by uploadn?? p?atnego bota ?eby?cie mieli go za free? na tym ?wiecie nic nie jest za darmo

Ja bym sie zdenerwowal moze skontaktuj sie z 1 ownerem i z nim pogadaj a jak nie to jestes dziwny jak rk nie zrobiles chyba ze on ci niepodal

ufasz koleg? , nie kazdy jest honorowy i niekt?rzy okradaja kumpli dla takich chuj w dupe

Prosta pi?ka.
CipSoft "hakuje" , niekt?re warto?ciowe postacie.
Po co? po to aby typek gra? od nowa, a wielu uzale?nionych "dzieci" neo zaczyna od nowa.
To moja Teoria spiskowa. Chcecie wy?miejcie mnie/ zwaningujcie itp !
Ja mam to gdzie?.
Podzi?kowa?

mo?e kolestylko czeka na wieksza ilosc ....

Status
Zamknięty.
Back
Do góry