• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Dzie? Kobiet

Status
Zamknięty.

Buum

Advanced User
Sierpień 19, 2009
Liczba reakcji
54
?eby nie pisa? dziesi?tek notek.
Chcia? bym z?o?y? najlepsze ?yczenia wszystkim kobietom z tego forum.
Mi?o?ci, szcz??cia, rado?ci i jeszcze raz Reput?w!

kwiaty08.jpg

Pozdrawiam Buum!

Odp: Dzie? Kobiet

SUOTKIE.

No to panny b?d? mie? nowego pupilka ; d.
Oczywi?cie do??czam si? do ?ycze?, bo w sumie czemu nie. Jak powszechnie wiadomo, bez pa? nie by?oby tak ciekawie. Q:

No to jeszcze raz wszystkiego najlepszego _/

Ale tulipany... fleh. :>

Pozdros

Tak?e do??czam si? do ?ycze? ^^. Od tulipan?w ?adniejsze s? r??e ; p , m?g?by? zmieni? ten obrazek ! <Hueehhehuehuehu> dzi? chcieli?my przekona? Pani? , ze jest ?wi?to i by nie robi?a kartk?wki ale zrobi?a <cenzura> <cenzura> . P??niej jeszcze musieli?my malowa? farbami <z?a pani>! Ca?y si? wybrudzi?em =( .

Tak?e si? do??czam do tych ?ycze? ; )

@Beo
Dzisiaj masz ?wieto i szcz??cie ;D prosz?
199%20Zoladkowa%20Gorzka%20Z%20Mieta.jpg

Tak?e do??czam si? do ?ycze?.
Co do kwiat?w, r??e bardziej by pasowa?y, lecz na pewno ??dna kobieta nawet tym nie pogardzi ;)

R?wnie? do??cz? si? do ?ycze?. Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobiet, kt?re owych ?ycze? oczekuj? i przyjmuj?.

Jako, ?e autor tematu nie popisa? si? jak?? wi?ksz? inwencj? tw?rcz? mo?e przedstawicie nam swoje plany lub (jak kto? p??niej przeczyta temat) jak sp?dzili?cie owy dzie?.

Ja jad? do babci zaraz niedaleko mieszka ?ona brata wi?c te? wpadn?. Matce ju? ?yczenia i kwiatek da?em. Dzie? b?dzie jak ka?dy inny z tym, ?e niecodzienne kwiaty dla znajomych mi pa?. Tak od siebie dodam, ?e zobaczy?em rano starsz? kobiet? o dziwo smutn?, wi?c bezinteresownie podszed?em i z?o?y?em ?yczenia dodaj?c, ?e kobieta nie powinna si? w ten dzie? smuci?, staruszka podzi?kowa?a i my?l?, ?e poprawi?em jej humor :).

Dzi?kuj? serdecznie. Mam nadziej?, ?e te ?yczenia s? szczerze i od serca, a nie fa?szywe dla marnych punkt?w reputacji.
@Beosia
Tak, tulipany s? zajebiste.:p

Ja tak?e do??czam si? do ?ycze? Wszystkiego Najlepszego ale oczywi?cie Dzie? Kobiet jest codziennie,zawsze trzeba te pi?kne istoty szanowa? najlepiej jak si? umie

Ja takze przylaczam sie do zyczen chociaz dzis w szkole spiewalem sto lat kobietom i na ktorejs z przerw dostalem w czlona z niewiadomych powodow ;?
a co wy o tym myslicie xD?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry