• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Druga ?atka do klienta

• Thread starter Thread starter Nemo
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
N

Nemo

Guest
Dnia 5 maja, na Tibia.com pojawi? si? nast?pny news ticker.
Jutro, 6 maja, zostanie wydana druga ?atka do klienta, tak wi?c NPC i potwory nie b?d? mog?y by? ju? raportowane. Dlatego te? wszystkie serwery, a tak?e strona b?d? niedost?pne od 12:15 do oko?o 13:15 czasu ?rodkowoeuropejskiego.
Pozdrawiam,
Nemo

Odp: Druga ?atka do klienta

Nigdy nie zrobi? czego? jak nale?y, tylko potem poprawiaj?...

WPROWAD?CIE JESZCZE BARDZIEJ RADYKALNE ZMIANY...zniszczcie t? gr?...

Ps. A ja si? dziwie dlaczego w 'tibijskich godzinach szczytu' jest 20.000 online, a nie jak by?o dawniej 45.000-55.000. Kl?ska jednym s?owem.

Od wersji 8.54 Tibia schodzi na psy... Ta Grafika mnie rozwala! W og?le wola?bym ?eby by?y boty, bo zawsze mia?em z trapowania ich kasyy :)

Ostatnia edycja:

Dobrze, ?e ten owy b??d poprawili szkoda tylko tak jak zauwa?y? SoX, ?e nie zrobi? wszystkiego od razu tak jak B?g przykaza? tylko p??niej s? robienie ?atki, kt?re musz? to usprawni?.

No tak, ale jest + mo?na raportowa? botter?w.
Ciesz? si? ?e CipSoft w ko?cu co? robi z tymi botterami,
poniewa? nie da si? przez nich gra?!

Pozdrawiam

@Sox
@Artek
@Wiele innych...
Id?cie powybija? wszystkich z CipSoftu za to, ?e chc? uwolni? sw? gr? od bug?w. Ludzie, nikt nie jest nieomylny. Czy odrazu znajdziesz wszystkie bugi? Nie... To nie mo?liwe! Wida? jaki? gracz to zobaczy? i ich powiadomi?. Gdyby oni si? tym nie interesowali,to ta gra pad?aby jak wi?kszo?? waszych OTS'?w, po 3 dniach. Nie komentujcie rzeczy o kt?rych nie macie poj?cia. Ci ludzie staraj? si? wam usprawni? gr?, chc? aby wam by?o lepiej, ciekawie si? gra?o. Wiesz ile trwa wymy?lenie ciekawego Questa? Nie takiego: Przyjd?,zabij,we? ze skrzynki. Nie wszystkie ich zmiany s? dobre,lecz oni to robi? dla was! Chc? mie? ciekaw? grafik? to j? robi? ehh... I tak wszyscy narzekaj? na grafik?.
@Topic
Wed?ug mnie bardzo dobrze, ?e to poprawili. Nikt nie lubi gra? w zbugowan? gre ;))

?atka jak ka?da inna poprawia gr?. Podoba mi si? z tymi raportami bot?w mo?e w ko?cu odpale tibie po tylu latach znowu? Oby! Dzi?ki Cip'ki!

Sox ka?dy skrypter mo?e si? pomyli? robi? mniej wi?cej co miesi?c nowy klient i zawsze du?o nowych rzeczy dochodzi ... I powiem ci ?e jak wyjdzie tibia 3d to si? w tedy zdziwisz jak ma?o os?b b?dzie gra?o...

----------------------------------

Szkoda ?e PRAWIE zawsze poprawiaj? bo serwery nie czynne. :/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry