[Drakin] Mapki .

Status
Zamknięty.
Odp: [Drakin] Mapki .

No :) w ko?cu kto? kto potrafi co? zrobi? :) troch? mnie pocieszy?e?, przegl?daj?c inne tematy wr?cz si? za?ama?em... z czego oni robi? galerie ? chyba z wycink?w evo ;d <muhahahaha>
Ale u ciebie wreszcie co? co jako? wygl?da ;)
Mapki dobre, w niekt?rych miejscach widoczne s? rzeczy kt?re nie s? b??dami ale jakby nie pasuj? do siebie, tworz? taki hmm zagmatwany obraz ?
?wietna jest twoja praca ta z lodowymi g?rami i tymi wie?ami :) m?g?by? spr?bowa? zrobi? tak co? w stylu helmowego jaru (bo troch? to go przypomina :D)
Generalnie mapki dobre :) BA nawet Bardzo dobre ;) trzymaj tak dalej, tw?rz dalej, ucz si? przy tym na sukcesach i b??dach a zajdziesz wysoko :)

Mapy og?lnie ?adne ale widz? par? niedoci?gni??. Mianowicie te budynki nie s? po??czone z klifami i to okropnie wygl?da. a poza tym mapy bardzo ?adne. 8+/10

Trening Natury ZAO

treningbe.png

Mapka pojedynkowa (szkoda ?e pojedynek si? nie odby?)
Cywilizacja krasnolud?w

praca1r.png

praca2.png

praca3.png

Og?lnie ostatnie mapki nie s? z?e, ale nic ciekawego nie prezentuj?, powiedzia?bym ?e s? wykonane na ?rednim poziomie.
Te g?ry troch? "nudnie" zrobione, te wie?e czy co to jest tak?e mi si? do ko?ca nie podobaj?. Jednak nie uwa?am ?e jest to a? tak z?e :D
Powodzenia przy kolejnych pracach.

Podziemia.
Niezbyt wysz?y ale zbytnio nie ?a?uje. Mia?y by? do walk mapper?w ale jak kto? nie potrafi si? zmotywowa? . A potem jeszcze m?wi ?e praca nie na temat...

podziemia.png

podziemia.png

...

Brama Piek?a. (moja 1 praca robiona w remre)

brama.png

Twoje prace nie s? z?e, ale mog?yby by? lepsze. Je?li robisz w simone to naprawd? szacunek bo teraz newbie dobra?o si? do rme i udaj? mapper?w. Mo?esz spokojnie si? przerzuci? na rme, ale trzeba si? nauczy? z niego korzysta? by m?c wycisn?? z niego wi?cej.

Niekt?re miejsca na mapach s? puste, g?ry mog?yby by? bardziej atrakcyjne to samo z podziemiami. Wyrobisz si?!

Wow

Wow

Praca pierwsza

?wietnie to zrobi?e?, wida? natur? tym samym nie jest jej za du?o.
Moim skromnym zdaniem praca jest ?wietna.

Nie wiem za bardzo jak j? skomentowa? za to wiem jak oceni?.

Dodam jeszcze, ?e ta praca mi najbardziej si? spodoba?a z ca?ej galerii.

10/10 .

Praca druga

Troszk? si? w tym wszystkim gubi?..
Jednak praca estetycznie wykonana.

9/10

Praca trzecia

Wygl?da na opuszczon? bram?..
Takie co? jakby w opowie?ciach jest, filmach fantastycznych etc.

?wietne.

10/10

Praca czwarta (T? z bagnami omijam)

?wietne, bez tych bagien od razu inna praca.
Wodospad ?wietny, tylko troch? te cia?a mi si? nie podobaj?.

8/10

Praca pi?ta

Nudne, jednak nie jest najgorsze.

7/10

Praca sz?sta

Jak to zobaczy?em od razu si? domy?li?em co to jest.
Rzecz jasna piek?o.

Nie musia?em czyta? co to jest.

Wniosek: Dobrze zrobione, wida? co to jest.

10/10

Praca si?dma

Taki dziki zach?d hehe.
Nie mam pomys??w ju? na komentarze, wybacz hehe, ci?gle ?wietne chyba nudne jest.

?liczne! (:lol:)

9/10

Praca ?sma

?adne.
Gdyby nie wodospad da?bym 8.

10/10

Praca dziewi?ta

Nudne te g?ry..
Jedna z dw?ch prac, kt?re s? kiepskie.
"Kiepskie" chodzi o to, ?e jak na tw?j talent heh...

7/10

Praca dziesi?ta

J/W z tym, ?e ta jest mniejsza i jeszcze bardziej nudna.

6/10

Praca jedenasta

Prawdziwe podziemia zamieszkuj? tam jedyne gro?ne paj?ki.
Tak to rozumiem.

10/10 :)

Praca dwunasta

Tak jakby podobne do jedenastej.
10/10 ..

Praca trzynasta

Tak to s? wrota - wida?...
10/10.

Ca?a galeria

Ca?a galeria jest ?wietna, troszk? popsu?y ocen? te g?ry ale i tak jest wysoka.
Nie czepia?em si? szczeg???w nie znam si?..

Nie musisz mojej oceny bra? pod uwag? nigdy nie korzysta?em z Map Editora.

7/10 :).

Pozdrawiam,
Owca155

Dal'Sun
Witam Was bardzo serdecznie, po d?uuugiej przerwie s?uchaj?c sountrack-a z G3 nasz?a mnie my?l ?eby wykona? pewn? mapk? ;). I u?o?y? pewn? historie.
Dal'Sun to miasto po?o?one na pustyni Uri'schiba. Niegdy? pot??ne miasto w?adane przez mag?w i su?tan?w po pladze nieumar?ych sta?o si? ich siedzib?, wiele ludzi musia?o ucieka? i zostawia? swoje domy. Kiedy na ?wiat przyby?o "?wiat?o paladyn?w" moc dana od bog?w do radzenia sobie z t? zaraz? miasto wpad?o w r?ce kr?lestwa Smori. Gdzie niegdy? by? pi?kny pa?ac su?tan?w jest tam teraz miasto namiestnik?w a na obrze?ach wci?? s? wykopywane z piask?w pustyni stare domostwa. Dawni imigranci wracaj? w rodzinne strony, czuj?c na swojej sk?rze blask piekielnego s?o?ca i r?wnie ostry b?l w sercu ?e s? podlegli namiestnik?
dalsun.png

Dawno nie mappowa?em wiec chyba w z prawy.

Ostatnia edycja:

Prace jak na moje oko s? bardzo z?e. Skomentuje tylko ostatni? prac? nade mn?.

Miasto pustynne, kt?re nie prezentuje sob? nic. Drewniane budynki nie pasuj? do tego klimatu! Og?lnie architektura w twoim wykonaniu wygl?da dennie. Mo?e co? kiedy? jeszcze z Ciebie b?dzie.

Witam po d?uugiej przerwie ;) Jak wiadomo nie potrafi?, i chyba nie jestem "sweeta?nym" mapperem kt?ry robi mapki pod publik?, tylko do gry, Przekaza?em wi?kszo?? map dla pewnego projektu kt?ry ujrzy za nied?ugo ?wiat?o dzienne i po namowach na gg. postanowi?em zrobi? kilka map dla tego projektu...

Mia?em ju? nie wystawia? ale je?li to mo?e zrobi? dla tego projektu troch? reklamy to czemu nie ;)

Po wojnach z demonami ludzie odgrodzili si? od nich wielkim murem, mija?y lata a przez portal zacz??y przechodzi? kolejne zast?py demon?w. W s?abym miejscu przebi?y si? i zacz??y otwiera? kolejne mroczne wrota. Niegdy? pi?kne moczary zosta?y zamienione w wymar?e pustkowie...

bramax.png

Eleno OTS

Ps. Przepraszam za od?wie?enie mojego starego tematu. Nie chcia?o mi si? tworzy? nowego ;)

Ostatnia edycja:

LUDZIE?! WY JESTESCIE SLEPI?!

Jak czytam komentarze to mnie krew zalewa...
Kijowo dobierane detale,bordery ja tu nic ciekawego nie widze nie rozumiem tego ktos napisze ocene 10/10 i cale 2 strony tak samo ?

Ostatnia praca straszna pustka (nasra?es ognia i co? kto to ugasi ?)
Najlepsza praca wg mnie to jest to "Pustynne Miasto " tylko pod wzgledem detali... Bo klimatu nie czuje jakos w twoich pracach...
Reszty prac nie oceniam , moim zdaniem tam nic ciekawego nie widac...
4/10
Za wszystko!

@up
O wieki Mapperze... Ten temat jest dosy? stary ;/ Mo?e ludziom si? gusta pozmienia?y ?!
Mo?e ci? boli ?e kiedy? dostawa?em lepsze oceny(jak ogl?dam twoje mapki to widz? ?e przy nich sporo czasu po?wi?casz, i jak dla mnie jeste? , do?? dobrym mapperem), bo mo?e gusta si? ludziom pozmienia?y ?!
I gdyby? wiedzia? ?e ta mapka ma by? na pewnym serwerze zbli?onym do Fun-a to by? rozumia? ?e mapki dla tych serwer?w si? robi pod expienie i tak troch? na szybko ;)
Osobi?cie mia?em d?ug? przerw? od mappingu, a jak wiadomo nie u?ywana umiej?tno?? powoli zanika...
Wiem ?e jestem s?abym mapperem , ale lubi? to robi? i to nie jest moim jedynym ?yciem ;)
@down
Oki. Lecz mi to po prostu nie wychodzi. Wole tworzy? dla graczy...
CHALLENGE-ACCEPTED.jpg

Ostatnia edycja:

@up
To moze wkoncu sprobojesz zrobic pod showoff ?

Prosz? bardzo ;) Oto (chyba) 1 mapa tego typu...
Nie jestem a? tak (jak inny) do?wiadczony w tym stylu mapperskim ale oto:

soffs.png

Kurde teraz wyszed?em na hipokryta(e)...

Ostatnia edycja:

Strasznie ma?e mozesz to dokonczyc? Ale przypomina mi to troche katedre Drakina
Ale ?adne!
8/10

Zobaczymy jak dokonczysz

Troszeczk? cieniutko wchodzi ci ten mapping.
Wida? kwadraty masz ?wietne pomys?y.
Obrazek ostatni najbardziej mi si? spodoba?.

7/10

Dobra troch? powienkszone ;)

lurs.png

Ostatnia edycja:

Witam Drakin :) Prace s? wy?mienite, nie rozumiem tej ostrej krytyki ze strony niekt?rych u?ytkownik?w, rozumiem , mo?na powiedzie? co wyglada lepiej a co gorzej, ale bez przesady, poza tym je?li s? tacy super pro to niech zaprezentuj? co? swojego, dajcie co? od siebie a nie krytykujcie :) Pozdrawiam Elenomorgan

Status
Zamknięty.
Back
Do góry