Dragon Ball Project [war server+rpg]

Status
Zamknięty.
Odp: Dragon Ball Project [war server+rpg]

Tak, zmieni?em silnik, doda?em par? rzeczy kt?rych nie spotkasz na innych ots, nie b?d? pisa? co poniewa?, mo?na je zabra? :) Robi? ci?gle map? poniewa? nie ma ch?tnych do pomocy, musz? robi? nadal wszystko sam, Radz? sobie i nie narzekam.
PS. Poszukuj? dalej/mapper?w : pixelart?w oraz pomys?odawcy, je?eli uwa?asz ?e mo?esz pom?c nie koniecznie w wymienionych dziedzinach! pisz!

~~Refresz~~

~~Refrisz~~

Mo?e wi?cej screen?w, jakie? post?py ??
Nie zach?cisz ludzi pisz?c Refresh.
Podaj nowinki, jakie? screeny, filmiki, cokolwiek.

Pozdrawiam.

Ma?y filmik przedstawiaj?cy 1 quest na DBNexuiz *outfit jest nie uzywamy na serverze* Pozdrawiam Ziwy (Odrazu m?wi?, dajcie HD;p )

Imi?/Nick - Mateush
Pozycja - Pomys?odawca
Do?wiadczenie(ilo?? czasu po?wi?conego dziedzinie) - Du?o my?l?? Du?o pomys??w kt?rych nierealizowa?em z powodu braku ekipy.
Przyk?adowa praca(w przypadku Mappera, Pixelartysty mo?e by? po podaniu gg/skype) -
GG -1506865

M?j pomys?, wi?cej w?asnych grafik i efekt?w.

Pomys? dobry, oby nie by? realizowany przez Ciebie. Twoje grafiki w projekcie Unreal wymiataj? :).

Zg?osi?bym si? na skryptera, ale War'y mnie nie kr?c?, wola?bym ma?y expik, pobiega? po Oozarach itp. Poza tym, na warze zawsze wygra dziecko sms shopa soo...
Jak dla mnie to tutaj jest wszystko uniwersalne. Nie ma nic nowego, wszystko ju? by?o, je?eli chcesz go dla kasy to ok, rozumiem, ale je?eli starasz si? zrobi? co? dobrego, to zr?b burz? m?zg?w z lud?mi z tnetu i stw?rz jakie? nowe systemy. Akurat do dragon balla, nie trudno o takie.

Imi?/Nick - Adam/Xuee/Inzynier
Pozycja - Mapper
Do?wiadczenie(o ko?o 5 lat)
Przyk?adowa praca(w przypadku Mappera, Pixelartysty mo?e by? po podaniu gg/skype) - Poka?e ci ss:D http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHcm52plaOrlKiS26Xb5qfU48o < prawdziwa mapa napostawie Animy Db pracowalem nad tym duzo czasu , :D
GG odezwij sie priv ;p

---------- Tre?? dodana o 19:39 ----------

Mam te? du?o fajnych pomys?ow , sam troche ucze sie c++, mam duzo ?adnych grafik kt?re fajnie by bylo wykorzystac w tym projekcie :)

Imi?/Nick -Relase
Pozycja - pomys?odawca/webmaster
Do?wiadczenie(ilo?? czasu po?wi?conego dziedzinie) - zale?y co treba zrobi?
Przyk?adowa praca(w przypadku Mappera, Pixelartysty mo?e by? po podaniu gg/skype) -brak
GG - 45744136
Skype -

Status
Zamknięty.
Back
Do góry