- Liczba reakcji
- 13
Siema wszystkim, nie b?d? owija? w bawe?n? i od razu przejd? do rzeczy.Poszukuj? kilku os?b do projektu dragon ball.Nie b?d? ukrywa? i powiem od razu b?dzie na silniku wodbo.Jednak s?dz?,?e mo?na go dobrze przerobi? z odrobin? ch?ci.Je?eli ma kto? ochot? dobrze si? bawi? i zacz?? wsp??prac? ze mn? zapraszam do przeczytania dalszej cz??ci mojej wiadomo?ci.
Poszukuj? wprawdzie ka?dych r?k do pracy nie zale?nie czy kto? jest w fachu nowy czy ju? na zaawansowanym poziomie.Tak jak wspomnia?em ka?de r?ce si? przydadz?.Wspomn? tutaj tak?e o tym,?e b?dzie mo?liwo?? zarobienia grosza,ale tylko w wypadku kiedy b?dzie kto? naprawd? pracowa? i chcia? pracowa?,oczywi?cie posada odpowiednia b?dzie.Ja sam przejm? rol? hostera i mappera.Szczeg?lnie potrzebuj? kogo? kto potrafi zrobi? Accmakera do tego ots poniewa? ja mam w tej dziedzinie pewne istotne braki.
Mam ju? skontruowany kawa?ek dobrej mapki,kt?ry czeka na ma?? pikselow? stop?,kt?ra b?dzie go odkrywa? w d?u? i wszerz.
Formularz:
Ksywa:
Co chcesz robi?:
Lata do?wiadczenia w tym co robisz:
Pytanie do autora tematu*:
Numer gadu gadu^:
--------------------------------------
*nie obowi?zkowe
^obowi?zkowe
Zapraszam serdecznie
Poszukuj? wprawdzie ka?dych r?k do pracy nie zale?nie czy kto? jest w fachu nowy czy ju? na zaawansowanym poziomie.Tak jak wspomnia?em ka?de r?ce si? przydadz?.Wspomn? tutaj tak?e o tym,?e b?dzie mo?liwo?? zarobienia grosza,ale tylko w wypadku kiedy b?dzie kto? naprawd? pracowa? i chcia? pracowa?,oczywi?cie posada odpowiednia b?dzie.Ja sam przejm? rol? hostera i mappera.Szczeg?lnie potrzebuj? kogo? kto potrafi zrobi? Accmakera do tego ots poniewa? ja mam w tej dziedzinie pewne istotne braki.
Mam ju? skontruowany kawa?ek dobrej mapki,kt?ry czeka na ma?? pikselow? stop?,kt?ra b?dzie go odkrywa? w d?u? i wszerz.
Formularz:
Ksywa:
Co chcesz robi?:
Lata do?wiadczenia w tym co robisz:
Pytanie do autora tematu*:
Numer gadu gadu^:
*nie obowi?zkowe
^obowi?zkowe
Zapraszam serdecznie