Dogrywka [Rybol vs. Korzonek]

Status
Zamknięty.

Speeder

Ehuheuheuu
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
274
Temat walki: Kraina Tarzana

Praca numer 1:
screenshot2009109175333.png

screenshot2009109175346.png

Praca numer 2:
99019033.png

Budzik przechodzi do II rundy, poniewa? Xinx nie nades?a? swojej pracy, gratulacje!

G?osujemy do p??nocy, p??niej rozstrzygn? walk?.

Odp: Dogrywka [Rybol vs. Korzonek]

Zdecydowanie praca numer 2! Pi?knie zrobiona, mn?stwo szczeg???w i oddaje klimat puszczy Tarzana. (look edit)

Praca numer jeden to, (przykro mi to stwierdzi?) kwadrat poro?ni?ty grzybami. Zero urozmaice?, ?adnego lasu (a o ile pami?tam, Tarzan buja? si? na lianach). Czemu s? tam same pnie drzew bez koron? Zero raw palet.

@edit
Jedyne do czego mog? si? doczepi? w drugiej pracy to brak border?w na wodospadzie i metalowy pr?g domu. Szkoda, bo lekko psuje to klimat...

Regards
Seylit

Ostatnia edycja:

Praca nr 2 :) ?adna jest a ta pierwsza praca jak dla mnie kwadracik... moja pierwsza praca by?a lepsza

G?osuj? na prac? nr. 2 poniewa? ma mas? szczeg???w kt?re pobudzaj? prac?. Wszystko jest dobrze zrobione, ziele?, kamyczki, "li?cie" i inne szczeg??y. Natomiast praca nr. 1 to jeden wielki kwadrat. Autorowi nawet si? nie chcia?o brzeg?w zaokr?gli?. Par? drzewek nasadzi? tam i tyle. Praca nr.2 to ta praca na kt?r? oddaje g?os.

Je?li temat to kraina Tarzana to brakuje mi tutaj Kongory. :)
Praca numer 1 s?abo wykonana, za du?o wolnej przestrzeni.
Druga praca o wiele lepsza, chocia? brakuje mi tutaj jakiego? wi?kszego drzewa. Mimo to i tak sw?j g?os oddaje na prac? nr. 2

Zdecydowanie praca z nr 2. Bardzo dopracowana, z mn?stwem szczeg???w, wszystko jest na swoim miejscu, oddaje klimat tarzana. Wida?, ?e robi? j? jaki? profesjonalista.
Praca z nr 1 jest s?aba. Ma?o drzew, ?adnych wzniesie?, g?r itp. Po prostu p?aska kwadratowa powierzchnia z niewielk? liczb? ro?linno?ci i kamyk?w.

W pracy nr2 za ma?o drzew dla Tarzana :D
Ale jest lepsza wiec g?os na ni?..

G?os na prac? numer dwa. Lepiej zrobiona. Wi?cej szczeg???w, cho? s? ma?e b??dy kt?rych nie b?d? wymienia?.

Dwa.

Praca numer 1 jest do kitu szczerze m?wi?c brak szczeg???w,
Praca nr 2 jest owiele lepsza, ma domek (tarzana :D)

Dobra, nie b?d? si? rozpisywa?
G?os na 2

Oczywi?cie ?e praca nr. 2 Ka?dy kto cho? raz ogl?da? tarzana postawi na prace nr. 2 :p

nr 2 owiele lepsza, bardziej dopracowana. 1 kwadrat

Glos na 2

10:0 dla Rybola i to on zawalczy w II rundzie.

Szczeg??y terminarza, tematy walk oraz uczestnik?w walk podam jutro oko?o godziny 17, pozdrawiam (ewentualnie jeszcze dzi?, je?eli si? zmobilizuj?..).

Status
Zamknięty.
Back
Do góry