• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Crashe

kamilcioos

User
Wrzesień 15, 2009
Liczba reakcji
0
Ostatnio na moim ots gra 2 typow, ktorzy umieja crashowac i kopiowac items. Urzywam silnika Naxed ots V.4 tfs (0.3.5). Mowili mi ze crash robia programem. Oni do crasha nawet zalogowani nie musza byc. Macie pomysl jak moge zapobiec crashom

Czy mam wirusy?
Komp po formacie, norton aktywny.

Odp: Crashe

Mozliwe ze ci pinguja server moze zainstaluj jakiegos firewalla.

Mo?liwe, ?e Ci bujaj?.
U mnie na tym samym silniku co ty masz robili crashe, a? nie wyjeba?em bed systemu xD
Wejd? Godem do domku i po??? si? spa? na ???ko, jak to nie to to Ci nie pomog?, ale jak to przez to to napisz na pw.

A itemki nie wiem jak mo?na robi?, mo?liwe (je?li masz kogo? mape), ?e ten co mapowa? ukry? sobie je gdzie?... NP pod vialami lub w bp.

Pozdrawiam, Dragonas

Nie ja patrzylem pokazywali mi na kilku ots. Mowili ze dziala to na zasadzie mage bomba tylko ze bez mc

Nie ja patrzylem pokazywali mi na kilku ots. Mowili ze dziala to na zasadzie mage bomba tylko ze bez mc
Je?li crashuj? Ci OTS za pomoc? magebomb, to polecam scrypt anty crash, zaraz Ci go dam, poszukam tylko .
A je?li crashuj? w inny spos?b to pozosta? tylko jeden spos?b, pingowanie, polecam zainstalowa? Firewalla, i wtedy problem minie .
Je?li chcesz wiedzie? w jaki spos?b crashuj? za pomoc? pingowania wpisz w google.pl pingowanie ots, napewno znajdziesz ;) .

Pozdrawiam,
Danioo

#edit
Prosz?, oto scrypt na anty crasha ; ] . ( magebomb )
http://tibia.net.pl/creaturescripts/151458-prawdziwy-anty-mage-bomb-system.html

Ostatnia edycja:

Mam tego skrypta. A moj antywirus to norton, ale to tez nie pomaga

@up
No to zr?b scana i mo?e zbanuj tych dw?ch typ?w, a mo?e oni Ci to wmawiaj?, a przyczyna crasha jest zupe?nie inna? Osobi?cie nie wiem co to za silnik, ale nie s?ysza?em o nim , wi?c pewnie jest jakim? badziewiem. :D A je?li Ci go pinguj?, to na pewno w szukajce na forum znajdziesz, lub na googlach, jak ju? kto? Ci radzi? wy?ej. ;)

No to jak masz tego scrypta to nie wiem .
A powiedz mi jedno, czy crash nastaje nagle, czy po paru minutach ?

Mowi typ ze crashnie i odrazu crash, nawet tibi nie musi miec wlaczonej

zazwyczaj robia to programem 508 Tylko nie wiem skad oni go wogule biora pinguja serw 200 razy na sekunde nie masz szans aby serwer wytrzymal

Back
Do góry