Community Manager - kandydaci

Community Manager - kandydaci

• Beoska

Votes: 0 0,0%
  • DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Beoska

• Miki

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Xinum

• Miki

• Aramiszon

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

• DannyDarkness

• Dziki Johnson

• Miki

• Xinum

• Aramiszon

• Beoska

Votes: 11 12,6%
  • DannyDarkness

Votes: 27 31,0%
  • Dziki Johnson

Votes: 6 6,9%
  • Miki

Votes: 12 13,8%
  • Xinum

Votes: 3 3,4%
  • Aramiszon

Votes: 28 32,2%

• Total voters
    87
Status
Zamknięty.
Odp: Community Manager - kandydaci

R?wnie? poza t? list? g?osuj? na Aramiszona, my?l?, ?e najlepiej da?by sobie rad? na funkcji CM'a.

@edit.

Ju? na liscie.

Aramiszon ! oddaje g?os na niego

Dzi?ki za dodanie mnie do listy, jest to my?l? fajny krok w stron? normalnych stosunk?w na Forum. Dzi?kuj? te? za wszystkie ju? oddane na mnie g?osy.

Dobra, g?os oddaj? na Aramiszona. Ale pami?tajcie ?e to daleka droga do porozumienia pomi?dzy kadrowicz a u?ytkownik. Niestety takie by?y fakty i tego nikt nie zmieni, nawet osoba co ch?tnie b?dzie pr?bowa?a uczyni?. Og?lnie zgadzam si? z Aramiszonem w 100 % - ogarnijcie si? w ko?cu.

Kuzyn, ja to rozumiem, tylko popatrz na to z drugiej strony. Jakie uprawnienia ma CM? Przegl?danie odwo?a? i g?os w ich sprawie. Super, tylko czy Xinum, Beo i Dziki ju? tego przypadkiem nie maj?? No w?a?nie ; ) Paranoja tej sytuacji polega na tym, ?e nie nast?pi ?adne powi?kszenie uprawnie?, je?li funkcj? CM przejmie kto? z kadry, wi?c nie ma po co tego typu kandydat?w umieszcza? na li?cie. W gruncie rzeczy nic nie ulegnie zmianie.

Co to ma w o?le do rzeczy? Co maj? odwo?ania do ca?ego tego g?osowania? Jak kto? zostanie CMem to niech we?mie si? jako jedyny za te odwo?ania i tyle (ale ta ranga i tak jest w sumie zbyteczna bo kontakt z lud?mi ma tutaj ka?dy kadrowicz..). Nie trzeba powi?kszenia uprawnie? a sprecyzowania ich i przydzielenia konkretnych zada?.

Z ca?ego tego wybierania robi si? kolejna ?enada jak to na tym forum zwykle bywa. Oby tak dalej to wi?kszo?? post?w to ju? b?d? tylko posty kolorowych..

Oczywi?cie, ?e Aramiszon.
Kiedy? mia?em z nim ma?? "spraw?" o m?j nick. Okaza? si? bardzo w porz?dku, bezkonfliktowo wszystko szybko si? wyja?ni?o. Z tego, co mog?em zaobserwowa? na forum, zawsze by? osob? rzeteln? i d??y? do rozwi?zywania spor?w w jak najmniej szkodliwy dla otoczenia spos?b. Je?li taki istnieje, to na t? chwil? jest on dla mnie jedynym odpowiednim kandydatem.

G?osuje na Aramiszon'a. Nie znam ch?opaka lecz widz? wiele pozytywnych komentarzy na jego temat i to jego najbardziej porz?daj? na ?w pozycj?.

Co ma wsp?lnego kandydatura ludzi aktualnie znajduj?cych si? w kadrze, a tym, ?e CM ma by? od kadry odci?ty? Zmiana frontu, nic nowego.

C??, mog?em si? tego spodziewa?, ale z listy znam dwie osoby. Nie znam historii ca?ej reszty, nie wiem nic o ich utarczkach w przesz?o?ci (a wbrew temu co piszecie - to jest wa?ne w budowaniu wzajemnego zaufania, je?eli kiedy? zosta?o powa?nie nadszarpni?te). W poprzednim temacie wspomnia?em, ?e skoro manager ma zosta? praktycznie bez uprawnie?, to jego w?adza ma si? opiera? wy??cznie na autorytecie. "W?adza" g??wnie nad kadr?, bo to o to w tym wszystkim chodzi. Powiedzcie mi tylko jak kadra ma respektowa? zdanie kogo?, kogo uwa?a za marnego kandydata od samego pocz?tku? Nie m?wi? tutaj o Aramiszonie, bo kompletnie nie wiem o co Wam posz?o w styczniu ani jak wygl?da?a ca?a reszta jego kariery na forum - m?wi? og?lnie. I czytaj?c posty typu post Krzkru albo Reddyslawa zaczynam my?le?, ?e ten BRAK KONTAKTU, wok?? kt?rego kr??ymy, nie jest wy??cznie win? kadry.

#edit:
Bym zapomnia?. G?os na u?ytkownika DannyDarkness.

I czytaj?c posty typu post Krzkru albo Reddyslawa zaczynam my?le?, ?e ten BRAK KONTAKTU, wok?? kt?rego kr??ymy, nie jest wy??cznie win? kadry.

Oczywi?cie, ?e nie jest. Kluczow? kwesti? jest przekonanie do siebie nawzajem obu stron, tak u?ytkownik?w do kadry, jak i kadry do u?ytkownik?w. Oczywi?cie, ?e kadra wiele rzeczy zaniedba?a i jestem ostatnim, kt?ry m?g?by uwa?a?, ?e tak si? nie dzia?o. U?ytkownicy te? maj? jednak swoje "za uszami" i ich kwesti? te? trzeba si? zaj??. Pozostaje mie? nadziej?, ?e ju? po ewentualnym wyborze pozycja managera b?dzie na tyle silna, by wywi?zywa? si? z tych zada?, a r?wnocze?nie na tyle "niebudz?ca podejrze?", by nie sia? nowych spor?w.

Ale ja bardzo Was prosi?am - ograniczcie si? w tym temacie do oddawania g?os?w, dyskutujcie w poprzednim.

Przy robieniu tej ankiety poszli?cie troch? w z?? stron?. Pojawi?y si? tutaj nicki u?ytkownik?w, kt?rzy s? w kadrze i tak jak pisz? Kazia powinni?my wybiera? spo?r?d zwyk?ych u?ytkownik?w i zas?u?onych. G?os na Aramiszona, bo jest sensownym kandydatem.

Ostatnia edycja:

@up
W koncu ktos trzezwo myslacy :)
btw. Karzecie ludzi za wszczynanie flejmwarary hejtowanie kadry, a zwykle spamy zostaja olewane. Najlepwze jednak jest to, ze temat w dziale technicznym, gdzie kazdy zaglada i jest to dosc rygorystycznie pilnowany dzial, jest pelen spamu z jakas laska i nimt z tym nic nie robi...

Bo jest 9 godzina, gdzie wszyscy ludzie jeszcze sobie w niedziel? ?pi??... /Rebuild

A to bylo napisane kolo 2 w nocy. Nie mow mi, ze nikogo z kadry wtedy jie bylo.

Ostatnia edycja:

Sw?j g?os oddaje na Mikiego, b?dzie on najbardziej bezstronn?, przez co jego osoba najbardziej wpasuje si? na t? pozycj?.

Fajnie, ?e m?j pomys? przeszed?, co prawda nie my?la?em wcze?niej o Aramiszonie, ale znam go z gazetki i troch? z nim pisa?em, wi?c m?j g?os przeznaczam mu, jednak?e jakby by?a mo?liwo?? oddania dw?ch g?os?w to drugi g?os w?drowa?by do Beoski.

Wiec Armiszon xd

Szkoda, ?e Aramiszon nie by? od pocz?tku, gdybym m?g? jeszcze raz g?osowa? g?os bym odda? na niego.

Yaay! Komitet Wolno?ci b?dzie mia? swojego przedstawiciela u szczytu w?adzy. Tryumf demokracji! G?os na Aramiszona oczywi?cie. Mi?ego dnia.

Regards,
lolok.png

@edit
sz.p. Rebuild
CM nie ma ?adnej w?adzy...

vs

Beoska
TEMAT S?U?Y TYLKO DO ODDAWANIA G?OS?W.

HeHe. Nie ma to jak ?ama? w?asny regulamin.

Ostatnia edycja:

Bo jest 9 godzina, gdzie wszyscy ludzie jeszcze sobie w niedziel? ?pi??... /Rebuild

Jak wida? nie wszyscy. Nie g?osowa?em wcze?niej, na Aramiszona, bo go nie by?o na li?cie, ale ju? masz m?j g?os. Dopiero dzisiaj przeczyta?em ca?kowicie temat, pomy?la?em i widz?, ?e jak dla mnie jedyni kandydaci to: ( wg. mnie )

DannyDarkness
Dziki Johnson
Miki
Aramiszon

Je?li chodzi o mnie to najlepiej prezentuje si? Danny i to na niego g?osuj?.

Yaay! Komitet Wolno?ci b?dzie mia? swojego przedstawiciela u szczytu w?adzy.

CM nie ma ?adnej w?adzy...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry