• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Bleach Victory zapowied? 1

Status
Zamknięty.
Odp: Bleach Victory zapowied? 1

Refresh

Ostatnia edycja:

Dzia?a wam forum ??
Mi co? nie trybi.

Kikimora wysun?? naprawd? ciekawe pomys?y, chcia?bym aby ten OTS odbiega? czym? innym, lepszym od innych szarych ots?w.
Czekam na dalsz? porcje nius?w :)

Dzia?a wam forum ??
Mi co? nie trybi.
Forum ju? dzia?a Click
#Down
Raczej na spokojnie robimy, nie chcemy aby server by? tworzony na po?piech, mo?e to skutkowa? wieloma bugami...
Zaraz naprawie forum

Ostatnia edycja:

Forum ju? dzia?a Click

Wciaz cos muli, nie da sie zalogowac, nie wczytuja sie niektore strony...
Btw. Mozecie podac chociaz przyblizona date pierwszych dostepnych dla graczy testow?
Planujecie sie wyrobic przed koncem roku, czy na spokojnie robicie?

Dzisiaj dostali?my informacje od us?ugodawcy i? s? problemy ze star? domen? i przydzielili nam now?, dlatego forum mog?o wcze?niej nie dzia?a?. Forum jest ju? w 100% sprawne i to jest nowy link do niego:
Bleach Victory

Temat z transformacjami postaci:

Transformacje
Nied?ugo dojdzie reszta & Zapraszam do rejestracji na forum.

Ostatnia edycja:

Aali wida? ,?e cie Warez wkurzy? ^^ Dobrze ?e robisz Bleach otsa. Pewnie mnie nie koja?ysz ale Creepa here , co do Bleacha to zaciekawi? mnie tw?j client ale szczerze to ?eby wyj?? poza schemat to trzeba chyba lepiej si? postara? ^^. Ja prowadzi?em jeden ots Naruto i jeden LoB ale ?rednio wysz?o. Jak wyjdzie mo?e wbije chocia? nie przepadam za Bleachem ale mo?e wbije. Ale ?eby taka sama nazwa jak Wareza to jedyny m?j komentarz ,?e albo nie by?o lepszej albo brak wyobra?ni ^^. Pozdro

No widac, ze cos na poziomie sie kreuje. Nic, tylko czekac.

Pozdrawiam cieplutko!

Wida?, ?e server si? ca?y czas rozwija. Je?li chodzi o klienta to w?o?yli?cie w niego du?o pracy. Transformacje te? s? dobre.

Pozdrawiam xKrysteKx!

Mam propozycj? odno?nie wygl?du Inoue.
Je?li by?by? zainteresowany, prosz? o odpowied?.

coraz lepiej si? zapowiada. widz?, ?e projekt staje si? coraz to bardziej powa?ny. je?li wypali, na pewno b?dzie na czele serwer?w o tematyce bleach.

coraz lepiej si? zapowiada. widz?, ?e projekt staje si? coraz to bardziej powa?ny. je?li wypali, na pewno b?dzie na czele serwer?w o tematyce bleach.

?eby to tylko bleach. Wyprze on naruto, db i bleachy wszystkie.

Gratuluj?.

Przejd? od razu do rzeczy. Postanowili?my zamkn?? forum jak i zapowied? ze wzgl?du na ma?? ilo?? udost?pnianych informacji, co niekt?rym si? niepodoba. Ale nie martwcie si?, projekt nie upad?. Ju? nied?ugo wr?cimy z now? zapowiedzi? i aktywnym forum, gdy ju? tylko server b?dzie bli?ej uko?czenia.

Prosz? o zamkni?cie tematu.

Jak dla mnie to robienie ots'?w na podstawie jakich? bajek staje si? ju? nudne... Zrobiliby?cie OTS na podstawie jakiej? ksi??ki na przyk?ad...

@up
Mo?e niekt?re otsy nie odbiegaj? klimatem od innych, ale zauwa? ?e ten projekt pokazuje nam wiele nowo?ci min. w?asny klient, gdzie nie zobaczysz go na innych serwerach(s? wyj?tki).
Co do obrazowania ots'a wed?ug ksi??ki by?o by to trudne, gdy? ka?dy z nas jest inny i ka?dy inaczej by wyobra?a? sobie dan? sytuacj?.

@topic
No c?? szkoda, ale rozumiem wasz? sytuacj? macie bardzo du?o jeszcze do zrobienia, nie ma co si? zabawia? innymi rzeczami ni? prace nad serwem.
B?d? z niecierpliwo?ci? czeka? na nowe informacje, oraz tym czym nas zaskoczycie.

Powodzenia w dalszych pracach.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry