bl?d z tibia 7,6

Status
Zamknięty.

Nivek

Advanced User
Listopad 3, 2009
Liczba reakcji
41
Mam b??d gdy chc? w??czy? tibie 7,6 tzn wychodzi b??d i wysy?aj , nie wysy?aj ;/ z ip changerem all good na kompie mam zainstalowana tez tibie 8.54 i 8.5

tibie 7,6 zainstalowalem niby wszystko dobrze a nic nie dziala please help dam reputa

Odp: bl?d z tibia 7,6

Sk?d masz ?ci?gni?t? tibie 7.6 ? ?ci?gaj z tych znanych stron. Tibie 8.5 i 8.54 masz w innym folderze ? Odpisz to mo?e co? poradzimy ;]

srry ze nie odpisywalem

tibie ?ci?ga?em z tibiasoft.pl i z innych i ca?y czas ten sam b??d

daje screen :
beztytuukwp.jpg

jest w innym folderze !

Co? za ma?o plik?w masz w tym folderze(tibia.dat itp.). Powinno by? wi?cej. hmm jak co? wymy?l? to odpisze.

od?wie?am :)

a no tak nie mam tych dat i pic

mam pytanie ... moge te dat i pic z 8,54 prezelo?y? czy nie bedzie dzia?a? dalej ?

od?wie?am :)
a no tak nie mam tych dat i pic
mam pytanie ... moge te dat i pic z 8,54 prezelo?y? czy nie bedzie dzia?a? dalej ?
Nie b?dzie dzia?a?. Nie ?ci?gaj plik?w z nie zaufanych stron. Ja ?ci?gam wszystkie pliki z Torga, jest to zaufana strona i na pewno - nie trzeba martwi? si? o haka. Klienta 7.6 ?ci?gniesz w?a?nie z Torga, a dok?adnie wszystko znajdziesz pod tym linkiem.
World of Tibia

Mi?ego grania.

#down
Przeskanuj komputer. Gdy to zrobisz zr?b to samo, ale hijackthisem. Odinstaluj i zainstaluj klienta.
Wszystkiego o Hijackthis dowiesz si? tutaj:
HijackThis Logfileauswertung
HijackThis 2.0.2 poradnik u?ytkowania.
;- )

Ostatnia edycja:

@up

nic to nie da?o , chocia? s? ju? wszystkie pliki dalej nie p?jdzie ;/
co mo?na jeszcze zrobi? ??

# daje reputki ale jeszcze licz? na pomoc

te? pr?bowa?em wog?le nic nie idzie a tenhijack mi pisze ze co? blokuje mi t? tibie ale nie wiem co ;/ wirusa napewno nie mam bo mam dobrego anty

mo?na jako? to inaczej za?atwi? , bo mi koelga da? 80 palla na APO i chcia?em se pogra? ;/

PS pr?bowa?em z tibia.net.pl , z torgi , z hunted.pl , z tibiasoft.com etc. i nic nie dzia?a

@edit

mam Avira [t? parasolke] i dobrze mi chodzi nic nie nawala ale pierwszy raz od formata mam ten b??d z tibi?

Ostatnia edycja:

Jaki masz antywirus ? Czasem jest tak, ?e antywirus blokuje program/gr? (chyba MKS o ile dobrze pami?tam, mo?liwe ?e inne te?) i trzeba da? tam odblokuj.

dalej mi nie idzie ta 7,6 ;/ pomo?e kto? ? i si? zdaje ?e to jednak nie jest wina anty wira;/

poradzi kto? ??

To co wida? na screnie, to po prostu nie pobra?e? do ko?ca tibi.. (mo?e brak?o Ci miejsca na dysku i dlatego przerwano pobieranie). Proponuj? Ci usun?? t? tibi? , i pobra? z tibia.pl :cool:

To co wida? na screnie, to po prostu nie pobra?e? do ko?ca tibi.. (mo?e brak?o Ci miejsca na dysku i dlatego przerwano pobieranie). Proponuj? Ci usun?? t? tibi? , i pobra? z tibia.pl :cool:

mam dysk 500 GB to chyba nie brak?o :D

spr?buje z tibia.pl ale nie my?le ?eby zadzia?a?o

od?wie?am

pomo?e kto? ??

Mo?e co? Ci blokuje tibi?. Zapora czy co?. Mo?e podczas pobierania anty wirus nie pozwala pobra? si? jakiemu? plikowi, a bez niego tibia nie zadzia?a. Jedynym sposobem kt?ry przychodzi mi do g?owy by?by format komputera ;x. Nowsze tibie ci dzia?aj? bez zarzutu?

Odinstaluj wszystkie tibie, ?ci?gnij jeszcze raz tibi? 7.6, ale podczas ?ci?gania nic nie r?b na komputerze. Zeskanuj, swoim anty wirusem, hijackthis'em, combofix'em. Mo?e, pomo?e je?li nie to chyba zostaje format/re-install windowsa. Mo?e by?, te? ?e tw?j anty wirus wykrywa co? w pliku, wy??cz go podczas ?ci?gania je?li nie pomo?e.
Mam nadziej?, ?e poradzisz sobi? z tym :)
Pozdrawiam!

mam b??d taki sam jak ten screen co jest raport Help:confused:

Podsumowanie !
Jest par? opcji co wam mo?e pom?c :
1. Usu?cie wszystkie Tibie jakie Macie na komputerze i zainstalujcie na nowo , pobieraj?c z strony tibiasoft.com
2. Zobaczcie , sprawd?cie czy Wasz antywirus, fire wall nie blokuje dost?pu do Tibii.
3. Przeskanujcie komputer , je?li to nie pomo?e w co w?tpi? niestety czeka was format.
Je?li to wszystko Wam nie pomo?e to piszcie.
Pozdrawiam Suchar

kto mi pomoze mam taki sam b??d jak ten koles otwieram tibie wypisuje passy i rapport chce zakn?c rapoort zamykam go i tibia sie tez zamyka prosze o pomoc moje gg 19402729:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry