-Tibia 7.60 BatoryOTS RPG v2

Status
Zamknięty.
Odp: BatoryOTS RPG v2

Oczywi?cie, ?e wbij? i zach?cam innych do gry. Mapa bardziej rozbudowana, wi?c b?dzie trzeba j? zwiedzi? ;]

All systems are ready!

hmm jezeli serw bedzie z packiem na poczotku za friko to zagramy z ekipa bo np szwedzki czy inni sie musza wybic i potem se od polakow kupia packa

Je?eli masz zamiar znowu odpali? ten serwer, z tak beznadziejn? reklam? to dzi?kuje.
Wersja v1 mia?a 11 graczy, co ?wiadczy o tym ?e przy?o?y?e? si? wy??cznie do reklamy na Tibia.net.pl.
Lepiej aby? poswieci? wi?cej czasu na reklam? na innych forach, lub wyda? troche got?wki i zrobi? porz?dn? zapowied? po kt?rej uda Ci si? zgromadzi? sporo ludzi.
Na razie wszystko zapowiada si? jak na v1, wi?c nie ma co si? wysila? przy komentarzach.

Pozdrawiam Administracj? i my?l? ?e teraz wezniecie si? za Siebie i zrobicie co? po czym serwer wype?ni si? po brzegi.

Z tego co wiem to server ju? zosta? zareklamowany na innych Polskich jak na razie forach Tibijskich ,o graczy bym si? teraz nie martwi? :P

Wg. mnie gracze przyjd? z czasem :P

Te? postaram si? reklamowa? server na innych forach.

Spidi wbija ... lecz chcial bym znac dokladna date startu i czas i z tego co czytalem knight jest za mocny jak ludzie pisza mam nadzieje ze to zmieniles co jeszcze ... pacc niech bedzie przez pierwszy tydzien za free bo inaczej ludzie na przywitanie wyjda z servera zamiast wchodzic wszystko zalezy od pierwszego startu bedzie duzo osob to bedzie duzo osob gralo bedzie malo to server bedzie nie wypalem ... mam nadzieje ze balans profesji jest realistyczny do czasow starych ... i mam nadzieje ze exp bedzie 3 albo 2
<Spidi>

Ostatnia edycja:

Spidi wbija ... lecz chcial bym znac dokladna date startu i czas i z tego co czytalem knight jest za mocny jak ludzie pisza mam nadzieje ze to zmieniles co jeszcze ... pacc niech bedzie przez pierwszy tydzien za free bo inaczej ludzie na przywitanie wyjda z servera zamiast wchodzic wszystko zalezy od pierwszego startu bedzie duzo osob to bedzie duzo osob gralo bedzie malo to server bedzie nie wypalem ... mam nadzieje ze balans profesji jest realistyczny do czasow starych ... i mam nadzieje ze exp bedzie 3 albo 2
<Spidi>

Przybli?ona data startu: 01.05.2011

EXP STAGE:
1 - 7 x8
8 - 20 x7
21 - 30 x6
31 - 40 x5
41 - 50 x4
51 - 400 x3
401+ x2

B?dzie tydzie? Test Server z free pacc. O ile wiem to profesje zosta?y ju? zbalansowane. Przypominam, ?e jest to rpg.

O reszt? pytajcie Jakesa.

okej jak prosilem o dokladny czas to nkie chodzilo mi 01.05... tylko o czas godzina i mam nadzieje ze po test serverze nie bedzie res acc bo jak tak to jak dla mnie i mojej ekipy server spalony my potrzebujemy cos na juz bac jutro czyli dzien odpowiada nie wiemy o kt?rej . i jesli ma byc jakis test server to lipa .... jesli po nim ma byc res accc

okej jak prosilem o dokladny czas to nkie chodzilo mi 01.05... tylko o czas godzina i mam nadzieje ze po test serverze nie bedzie res acc bo jak tak to jak dla mnie i mojej ekipy server spalony my potrzebujemy cos na juz bac jutro czyli dzien odpowiada nie wiemy o kt?rej . i jesli ma byc jakis test server to lipa .... jesli po nim ma byc res accc

EDIT: w?a?nie si? dowiedzia?em, ?e test?w nie b?dzie, bo s? nie potrzebne. A tzn. Official: 01.05.2011 :)

Ostatnia edycja:

Dobre haha!
Nie robi? restartu kont po test serverze :o Pierwszy raz taka miazg? widzia?em. Je?li kto? przez bugi na te?cie zdob?dzie jakie? itemki lub lvl to wed?ug ciebie ma je mie? na normalnym serwerze?

Start dzisiaj(?) o godz 00:00.

B?dzie bez beta test?w. Sprawdzali?my i wszystko powinno hula? jak nale?y.

http://batory-ots.pl/

Zapraszamy

BatoryBoys ~

Ostatnia edycja:

Op?aca Ci si? startowa? z tym o 00:00? Nie lepiej ruszy? rano oko?o godziny 7:00 :)? Ale to jak ju? chcesz.

Co do serwera - Zapowiada si? ciekawie

I tak juz lepiej nie zmienia? startu bo gracze b?d? si? denerwowa? nie potrzebnie :P

Op?aca Ci si? startowa? z tym o 00:00? Nie lepiej ruszy? rano oko?o godziny 7:00 :)? Ale to jak ju? chcesz.

Co do tego to si? nie zgodz? z tob?.
Je?li ludzie maj? ch?? wbi? to wbij? rano jak nie chce im si? czeka? do p??nocy.

Rano, to 3/4 ludu b?dzie spa?. No bo co za idiota wstanie na 7 rano? xD

Status
Zamknięty.
Back
Do góry