Atukam Vs. Harudbl

Status
Zamknięty.

harudbl

Active User
Listopad 22, 2008
Liczba reakcji
3
Oto Wyniki naszych prac:
Temat: Set dowolny, 3 itemy z seta
Gramy do 8 g?os?w.
1.

Helmet/Armor/Shield
2.

Helmet/Amor/Legs

Odp: Atukam Vs. Harudbl

Prace nr 1 s? dobre, lecz g?osuj? na prace nr 2 poniewa? przypomina mi on klimat gladiator?w , kt?ry lubie oraz itemy s? pi?knie pocieniowane.

Wybieram prace numer 2 ;]

Pozdrawiam Krysteek.!!

Niczym sobie na wst?pie od razu powiem, ?e gdy wszed?em w ten temat od razu praca numer dwa rzuci?a mi si? w oczy, r?wnie? praca numer dwa oddaje lepszy efekt, bardzo fajnie si? prezentuje i w ten spos?b zdobywa m?j g?os.
Dw?jka

W pierwszej pracy podoba mnie si? tarcza i he?m a w drugiej tylko he?m. Obie prace s? ?adne lecz na kt?r?? musz? zag?osowa?... Oddaje sw?j g?os na prac? nr 1. My?l?, ?e ta praca bardziej przyku?a moj? uwag?.

Pozdrawiam,

Miauuuu

Jedynka bez por?wnania, jebie na g?ow? drugi set w kt?rym jako tako wyszed? tylko he?m
1

Glosuje na prace NR:2 bo jest super a 2 ma jakis dziwny styl taki chudy :)

2 ROX

Praca nr 2

G?osuje na prace nr 2 poniewa? jest estetyczniejsza i naprawd? oddaje przekaz autora co do jego dzie?a.

Pozdrawiam

W 2 podoba mi sie tylko zbroja, te legi i helm jakos mi nie podchodza. W 1 pracy podoba mi sie genialny ksztalt, ten helm i tarcza sa bardzo fajnie zrobione.

Glos na 1

Ojej , jak zobaczy?em 2 od razu si? zakocha?em xDD Pi?kne cieniowanie , ma w sobie to co? sparta?skiego , co budzi we mnie minke <wow> : )) og?lnie to 2 jest mistrzowsk? r?k? wykonana , G?os na 2

Ohhh ten Armor w pracy nr 2 :) chyba robi? to atukam bo jest nawet fajny a praca nr 1 taka jaka? dziwna nawet do?? dziwna tylko helmet jakos wyszed? a spodnie przypominaj? raczej tarcze :/ wiec g?osuje na prace nr 2.

Edit:
Ahhh to jest tarcza xd

Ostatnia edycja:

Hmm. po zastanowieniu wybieram prace nr. 2 dlaczego ?
Bardziej przypad?a mi do gustu. Klimat gladiator?w, ?adnie pocieniowane oraz podobaj? mi si? kontury. Tak wi?c praca nr 2

oczywi?cie, ?e praca numer jeden - tyle detali, wida? ?e autor sporo si? napracowa?.

g?os na 1.

Dw?jeczka.!
no? koment.

Praca nr. 1
O klas? lepsza od marnej dw?jki, mo?e i jest tam jaki? klimat gladiatora, ale szczerze to TYLKO ten klimat.

Okej Koniec 8/5 Dla mnie dziekuj? bardzo za g?osy ;)) I co ?yso Ci teraz ? Ha ha ha !

G?osuj? na prac? numer 1 (mimo i? teraz jest 8 g?os?w, po?owa z nich nie powinna by? liczonych).
Czym si? dla mnie r??ni? te dwie prace? Tym ?e nad prac? Atukama wida? ?e napracowa? si?, druga praca za? prowadzi z powodu do?? specyficznego. U?ywa ona kolor?w jasnych bij?cych w oczy, moj? uwag? przyku?a w?a?nie ta praca jednak gdy d?u?ej si? na ni? popatrzy troch? zniech?ca. Nast?pnym razem Atukam u?ywaj "ciep?ych" kolor?w!

cieszysz si?, z ? ocen typu: "2, no? koment" - wida? nadal nie zauwa?y?e?, kt?re tu komentarze s? PRAWDZIWE. w oczach wielu to ty jeste? przegranym, bo praca atukama by?a o niebo lepsza.

Ehh gdyby by?a o niebo lepsza wygra?by proste nasra? wszystkiego na t? prace i nawed cieniowania nie widac.

@cube
ty Pier*olony idioto wez sobie ta grafike odpal na paincie i powiedz mi czy cieniowanie lerzy ... -.-' wida? kto tu sie zna wie? stul jape Koniu !

@up
I mnie tutaj obrazi?e?...
Poczekam a? Kris z tob? sko?czy.

Chyba, ?e jeste? gotowy przyj?? dwa wyzwania na raz.

"Sens jest prosty i
Sens jest jasny
Ty jeste? ?a?osny
Gdy jeste? zazdrosny" ; > - Do Harudbl'a ; D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry