• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

AtlantydaWorld Full Pack

Status
Zamknięty.
Odp: AtlantydaWorld Full Pack

Kolego w paczce jest wszystko opr?cz silnika..Tak jak by?o na pocz?tku

Silnik juz mam odpalilem ale mam jakies problemy z instalowaniem acc makera ale mysle,ze sobie poradze.Chce postawic na dedyka tego otsa

Kolego a kiedy proponujesz start i jaki exsp ;p

Naprawd? przepi?kna mapa!
Za ca?o?? 10/10
Ju? zasysam i sprawdz? co ma w ?rodku xD

10 dostane wyplate jak wszystko zrobie to od razu chyba,ze chcesz mi pom?c powiem tak sciagnelem go i odpale i wrzuyce na dedyka pac za fre bedzie exp stage chyba ale nie jestem jeszcze pewien co do mno?nika expa.UP dejtowa? bede z czasem gralem na tym servie i wiem,ze jest on warty uwagi lecz poprzedni hosterzy dali pac za rl kase i to zgubilo server.Chce zrobic rzecz jasna sms shoopa ale nie drogiego.chciua?bym aby by? to rpg oraz troche fun.Zobaczymy jak to wyjdzie ale jestem dobrej my?li.Co do dedyka to mam na oku z OVH na poczatek za 250zl. :) Ch?tni do pomocy mozecie sie odezwac PW b?dz gg 190822. Siemano ; )

Dzieki xxxxxxxxxxxxxx

Bardzo dobry silnik graj?c nie widze bug?w a mapka poprostu bomba ; )

Wogole ktos robi OTS-a z t? mapk? ?? sch?ci? bym zagra? ale gram malo osob na takich mapach ktos by musia? dobrze zareklamowac ots-a zeby bylo z 200-300ludzi i fajnie by sie gralo ;d

Mo?na prosi? o reupload na inny server?
Z g?ry dzi?kuje.

Wrzuci tutaj kto? t? dat? i silnik na windowsa, taki ju? skompilowany?

Sorka, przeliczy?em si? , uda?o mi si? skompilowa? jeden silnik to napisa?em to pod wp?ywem emocji, a tu zagl?dam do paczki AW, a tam nie ma source, puste MODS, i brak schemas ;/ "Nie m?w hop, p?ki nie skoczysz"

shemas i inne mo?na pobrac z otland... OTS na prawd? godny podziwu ! moja ocena 10/10

Mo?na prosi? na multiupload? Bo ten Speedyshare to pic na wode.... nie mo?na pobra? bez konta, a na tibie nie b?d? wydawa? pieni?dzy... ;/

mo?na prosi? o reupload na jaki? inny serwis?

Ch?opaki tworz?cy ten serwer za bardzo cenili swoj? prac? - przeliczyli si?. Z tego co pami?tam, to administracja Atlantydy by?a bardzo pazerna. No, sko?czy?o si? jak sko?czy?o, a szkoda. Kolejny ?wietny silnik wraz ze skryptami i map?, na kt?rym nigdy nie zostanie postawiony serwer godny uwagi. Takie ?ycie.

Nie wiem czy ktos wog?le zaja? sie tym silnikiem od czasu jego udost?pnienia ;/ lecz powiem tak, zbyt du?o pracy w?o?y?o w to wiele os?b by ca?a ich praca posz?a na marne. Mam zamiar zreaktywowa? projekt, pod koniec miesi?ca za?o?e zapowied? a serwer zostanie uruchomiony z pocz?tkiem wakacji i b?dzie sta? nawet je?eli mia?by sta? dla 5 graczy :)

---Aktualizacja---

//Uda?o mi si? zupgradowa? silnik do wersji 8.60/70 tak wi?c pole do dzia?ania si? zwi?kszy?o.

I jak tam prace id?, pewnie tw?j projekt upad? :<... A powie mi kto? pod jaki to silnik 0.3.6pl1? czy moze rev. 3884?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry