• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Artwork Reeay'a

Status
Zamknięty.

reeay

Active User
Kwiecień 7, 2008
Liczba reakcji
5
Aktualnie mo?na zobaczy? moje trzy porz?dne dzie?? kt?re stworzy?em.
#1 Sygnatura
n4axl4.jpg

#2 Tapeta
egz4ed.jpg

#3 Sygnatura
2d1aft0.jpg

Wkr?tce co? nowego zrobi?, musi tylko mnie co? tylko zainspirowa?.​

Odp: Artwork Reeay'a

Bardzo ladne masz ambicje :up:

Dzi?kuje, wkr?tce nowe prace b?d?, tak jak napisa?em - co? musi mnie zainspirowa?.

Pozwol? sobie oceni? Twoje prace.
To tak:
1. Na ?rodku za pusto. Kobieta wg. nie wtopiona w t?o.
2.Tapeta dziwna. Nic szczeg?lnego. Troch? kulek, napis i jakie? c4d. Jak ju? robisz tapety to zr?b na konkretny temat.
3.Troch? to za du?e na sygnatur?. Render w og?le nie wtopiony. Ma?o roboty.

Tak jak kolega up s?dz?, ?e prace s? na poziomie pocz?tkuj?cego. Niczego szczeg?lnego na nich nie wida?. Ma?o szczeg???w i w og?le. Te promienie na tapecie w dolnym prawym rogu nie pasuj? kszta?tem. Puste t?o na 1 obrazie. Mog?e? zrobi?, ?e przez t? kobiet? przechodz? te b?belki czy co to jest. Sygna staaaanooowczo za du?a.

Kobieta nie mia?a by? wtopiona w t?o...
A render nie jest za duzy moim zdaniem.

po 1. nie zapisuj w jpg!! to tylko niszczy jako??...
co do pracy nr. 1
mog??? wyostrzy? render, aby by? bardziej widoczny. Wtopi? go mog?e? oraz doda? jaki? efekt.
Praca nr. 2
nic si? nie dzieje, ta tapeta jest strasznie kijowa, przynajmniej na m?j gust.
Praca nr. 3
stock + render + napis.
Og?lnie mi?e dla oka ;)

To s? moje 3 pierwsze dosy? ?adne prace... dla tego je wsta?em, a co do mojej sygnatury to mnie nie obchodzi czy komus si? podoba, wa?ne ?e mi si? podoba.

Nie denerwuj si?. Krytyka pomaga w d??eniu do doskona?o?ci. Oczywi?cie ?ci?le uargumentowana krytyka, dzi?ki kt?rej wiesz co masz zmieni?, czy poprawi?.

Tak wi?c, krytykujcie tak abym co? poprawi? i by?o to lepsze. Mi si? podoba ta sygnatura kt?r? mam w podpisie, co by?cie w niej zmienili?

C?? je?li si? pytasz to doda?bym co? na ?rodek na twoim miejscu co pasowa?oby do laski i / albo t?a, bo jest ona troch? zbyt pusta.

Pusto, Ma?o wtopione tapetka jest spoko :up:
Zobacz sobie moje sygnatury
Pozdro Tiger52:D

Jak patrzy?em Tiger, na twoje sygnatury to chyba na ka?dej co? z poprzedniej jest... monotonne s?... I mi si? jako? nie podobaj?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry