• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Aotm.

Status
Zamknięty.

Taikken

Active User
Czerwiec 29, 2010
Liczba reakcji
2
S? konkursu SOTM, PAOTM, TOTM, mam propozycj? ?eby zrobi? konkurs AOTM - Avatar of the month. Po rozmowie z Jogim88, napisa?:
Nie obiecuj? ale je?li u?ytkownicy wyra?? ch?? udzia?u to czemu nie.
Mo?na spr?bowa? zrobi? taki konkurs znale?? organizatora i gotowe. Co wy na to ?

Odp: Aotm.

Ma?o tych konkurs?w jest?
Po co szuka? czego? na si??, ju? lepszym wyj?ciem by?oby zrobienie konkursu dotycz?cym animacji, przynajmniej co? ciekawszego..

JESTEM NA NIE, pozdrufka.

Pomys? nie jest z?y. Wystarczy zebra? kila os?b, kt?re wyrazi?yby zgod? na udzia? w takim konkursie, no i oczywi?cie poprosi? Administracj? o przyznanie medali.

Tak jak napisa? Jogi- je?li u?ytkownicy wyra?? ch?? udzia?u to czemu nie ; )

Hmm Do?? Ciekawe hmmm nawet bardzo :)
Bardzo podoba mi si? taki pomys?, gdy? b?dzie mo?na por?wna? sobie os?b kt?re robi? avatary i wybra? tego kt?ry robi bardzo ?adne , lecz nie tylko. B?dzie mo?na dosta? nagrod? lub punkty reputacji :).
Jestem na TAK

C?? jestem za, jednak fajnie by by?o gdyby du?o os?b bra?o udzia?...
By? mo?e i ja bra?bym udzia? ;)
Jogi88 napisał:
Nie obiecuj? ale je?li u?ytkownicy wyra?? ch?? udzia?u to czemu nie.
Fajnie by by?o gdyby ten 10 os?b i wi?cej wzi??o udzia?... :)

Takk jak ju? powiedzia? Jogi88 - to czemu nie ;p

Lols, jeden konkurs graficzny ju? jest, jako ?e tworzenie sygnaturek jest bardziej popularne ni? tworzenie avatar?w. Od razu rozdrobnijmy si? na LayoutOTM, IconOTM czy Sk?rka-Do-Tibii-OTM. Jest sens?

Jest ju? tego od huja i po co robi? wi?cej. tak jak Don Wakeful nie r?bmy niczego na si?e.Tibia.net.pl to strona po?wi?cona Tibi a nie jakimi? por?banymi konkursami. Ja ostatecznie jestem na nie. Pomys? dobry ale daj kilka argument?w po co ?.

Po co ?
Po "avatar" jest inn? form? grafiki !!
Jest bardziej drobniejszy i dobry efekt jest trudno wymagany, nie twierdz?, ?e sygnatura to pro?cizna.

Mo?e od razu u?ytkownik, reput, podzi?kowanie, post, temat i chuj wie co jeszcze miesi?ce? Jebnijcie si? w bani? i dopiero zacznijcie co? my?le?, bo ja na razie udowadniacie, ?e s?ab? macie wyobra?nie i jeste?cie bardzo ograniczeni.

C?? to za por?bany pomys?..
Jest ju? Signature Of The Month, nie zapominaj, i? na dan? tematyk? mo?esz zrobi? r?wnie? avatar.. dlaczego? poniewa? b?dzie on zgodny z regu??:
Kod:
Wymiary: maksymalnie 350x150 pixeli (prace mog? by? mniejsze, ale nie wi?ksze ni? o podanych wymiarach).
Jestem na NIE

To nie ma zbytnio sensu, jest tyle tych konkurs?w, ?e bez kolejnego prze?yjemy, je?li chodzi o grafik? mo?e jeszcze powsta? milion innych tego typu propozycji UOTM (userbar), dajcie spok?j to jak niedosyt. Je?li jednak znajd? si? ch?tni jaka? spora grupka to tak.

Nie - jest ju? du?o takich comiesi?cznych konkurs?w.

Nie ma sensu szuka? konkurs?w na si??, bo naprawd? da?oby rad? znale?? ich mas?, na ka?dy miesi?c inny! ;d
W ka?dym razie jestem na nie.

Nie ma konkurs?w - ?le.
S? konkursy - za du?o.

To czego wy do cholery chcecie ? Zdecydujcie, czy maj? by? konkursy, czy nie? Sami nie potraficie poda? pomys?u na interesuj?cy konkurs, ale krytykowa? to potraficie r?wno.

@topic
Ja jestem za, aby taki konkurs powsta?.
Bez przerwy na forum kto? zmienia avatar, zmienia zdj?cie w profilu. Nie zawsze jest to obrazek z internetu, lecz w?asna produkcja. Skoro s? u?ytkownicy, kt?rzy robi? to dla siebie, to dlaczego, nie mieli by wzi?? udzia?u w konkursie. Avatar jest ma?ym dzie?em, co znacznie u?atwia prac?. Sygnatury s? zazwyczaj wielkie i nie ka?dy ma pomys? co tam umie?ci?. My?l?, ?e nawet pocz?tkuj?cy grafik, z pewno?ci? da rad? zdoby? co? w konkursie.

Lepiej byloby gdyby konkurs polegal na wybieraniu najlepszego avatara z ustawionych dotychczas. Uzytkownik w temacie propsowalbym innego za avatar, potem liczylibysmy lub orientacyjnie wybrali tych z najwieksza iloscia glosow, nowy temat i glosowanie z 10 najlepszych wybranych czyj avatar jest najlepszy na forum.

Z?y pomys?, w sygnaturze przynajmniej trzeba si? pom?czy?, a avatar to obrazek i podpis, w wypadku konkursu by?oby to AOTM... Im mniejsza powierzchnia, tym mniejsze pole do popisu i naprawd? trudno wybra? najlepsz? prac? widz?c te oko?o 100 000 pixeli.

Lols, jeden konkurs graficzny ju? jest, jako ?e tworzenie sygnaturek jest bardziej popularne ni? tworzenie avatar?w. Od razu rozdrobnijmy si? na LayoutOTM, IconOTM czy Sk?rka-Do-Tibii-OTM. Jest sens?

Signed

Jest wiele konkurs?w zwi?zanych z grafik?, nie ma sensu na si?? tworzy? nowe, jest to wtedy zbyt naci?gane... Lecz je?eli tylko u?ytkownicy wyra?? ch?ci uczestniczenia w takim konkursie i je?eli tylko znajdzie si? jaki? organizator to dlaczego nie? S? teraz wakacje, wi?c my?l? ?e wiele u?ytkownik?w forum zrobi?oby ciekawe prace.

Wed?ug mnie organizowanie Aotm to kompletny bezsens. ?adnie wygl?daj?cy avatar idzie zrobi? w 10 minut... Jestem na nie.

Ja za to proponuj? zrobi? Laotm (Layout of the month). Aby wykona? layout potrzeba du?o wi?cej umiej?tno?ci ni? aby wykona? avatar czy nawet sygnatur?. Poza tym zajmuje to o wiele wi?cej czasu. Kto? jest za?

co do pomys?u jestem na nie.
Dlaczego??
Za proste ja bym m?g? nawet fajnego avatara zrobi? chod? photoshopem dopiero 3 dni sie pos?uguje
lepiek by zorganizowa? cos takiego jak Krecioo powiedzia?

Ostatnia edycja:

nie zapominaj, i? na dan? tematyk? mo?esz zrobi? r?wnie? avatar.. dlaczego? poniewa? b?dzie on zgodny z regu??:
Kod:
Wymiary: maksymalnie 350x150 pixeli (prace mog? by? mniejsze, ale nie wi?ksze ni? o podanych wymiarach).
Ale nie b?dzie zgodny z sam? ide? konkursu - nie zapominaj, ?e nawet z nazwy tyczy si? on sygnatur.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry