Anonimowy Anonim

Status
Zamknięty.
Odp: Anonimowy Anonim

Po co taki durny temat?

Ooo to gratuluj?. Ci??ko teraz utrzymywa? siebie tym bardziej je?li nie mieszka si? z rodzicami.

Hmmm... Co jest Twoj? s?abo?ci??

czemu nie mieszkasz z rodzin? od 8 lat ??

Ooo to gratuluj?. Ci??ko teraz utrzymywa? siebie tym bardziej je?li nie mieszka si? z rodzicami.

Hmmm... Co jest Twoj? s?abo?ci??
Hmm Gadulstwo? ;D chyba ?atwowierno?? ;o

Ostatnia edycja:

:D

Gdyby? mia? opisa? siebie 3 zdaniami, to jak one by brzmia?y? :>

:D

Gdyby? mia? opisa? siebie 3 zdaniami, to jak one by brzmia?y? :>
Trudne pytanie ;P Jestem pragmatyczny, chocia? staram si? do wszystkiego podchodzi? optymistycznie. Nie potrafi? zrozumie? ludzi, kt?rzy tak zapatruj? si? w wady innych, ?e przestaj? zauwa?a? swoje. Czasem jestem mo?e troch? ekspresyjny, pewnie przez to mam zapisany ca?y zeszyt i kilka sporych folder?w tekstami, kt?re uwa?am za nieod??czn? cz??? ?ycia. Ludzie cz?sto mylnie wystawiaj? sobie opinie o mnie wcale mnie nie znaj?c, do czego chyba si? przyzwyczai?em :) S? 4 zdania ale jako? tak wypad?o.

Mo?e kiedy? wrzucisz tutaj co? swojego z tych folder?w :)

Teraz interesuje mnie... Tw?j idea? kobiety :D

Mo?e kiedy? wrzucisz tutaj co? swojego z tych folder?w :)

Teraz interesuje mnie... Tw?j idea? kobiety :D

folder... :P
Co do idea?u kobiety, to gdy j? spotkam pewnie b?d? wiedzia?, ci??ko jest mi wymy?li? szablon takiej osoby :)

W sumie racja. wielu moich koleg?w wspaniale wymy?la?o jak to b?dzie wygl?da?a, zachowywa?a si? etc. ich dziewczyna.
Teraz kiedy znam ich obecne partnerki, to widz? jaka jest ogromna r??nica mi?dzy ich wyobra?eniem a rzeczywisto?ci? :)

Co Ci? najbardziej denerwuje w ludziach? Czego w nich nie znosisz?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry