• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Anime - dyskusja og?lna

Odp: Ulubione anime

Hmm...
-Bleach
-Naruto
-Naruto Shippuuden

Pozdro,
Dicanio

Anime:
- Naruto
- Dragon Ball
- Bleach
- Full metal alchemist
- Clannad

Od teraz ka?dy post bez uzasadnienia b?dzie karany jako MWP.

Chyba si? ju? tu wypowiada?em, ale od tego czasu up?yn??o wiele wody i minut obejrzanych przeze mnie anime =)

-Kimi ni Todoke - najlepszy szkolny romans jaki w moim kr?tkim ?yciu ano mi ogl?da?. Bez ?adnego, niepotrzebnego przes?adzania, opowiedziana fajna historia, postacie kt?rych nie da si? nie lubi?. Jedyne co mo?e denerwowa? to zbyt cz?ste karykatury twarzy.

-To Aru Majutsu no Index/To Aru Kagaku No RailGun - obydwie cz??ci podoba?y mi si? bardzo (druga wci?? wychodzi). Jest to m?j ulubiony rodzaj anime: fantasy/komedia. Anime narysowane s? bardzo ?adnie i w obydwu jest ?wietna muzyka. na uwag? zas?uguj? te? sceny walki.

-Asura Cryin - kolejne anime z serii fantasy/komedia z odrobin? romansu, ?wietn? histori?, kresk?, muzyk?, bohaterami i scenami walki. C?? wi?cej pisa?

-Clannad/ Clannad After Story - co mam tu napisa?? To anime to klasyka szkolnych romans?w i ka?dy fan tego gatunku powinien je obejrze?.

-Shakugan no Shana - no i kolejny klasyk tym razem z serii fantasy. W tej serii najbardziej urzek?a mnie g??wna bohaterka (Urusai! Urusai! Urusai!). Oczywi?cie seria posiada te? dobra kresk?, muzyk? (cho? nie w moim stylu) i sceny walki.

Jest tego du?o wi?cej ale nie chce mi si? pisa? :p

Ja zawsze lubi?em Dragon Ball'a.
Ogl?da?em to za przedszkolaka i jako? mi si? to spodoba?o, o ile si? nie myl?, ogl?da?em to zazwyczaj na TV4, z czasem przesta?em, a gdy zn?w zacz??em, nie lecia?o to ju? w telewizji, no i tak si? sko?czy?a moja przygoda z Dragon Ball'em, czasami ogl?dam na jakiej? stronie.

Heh tylko Pokemony i Captain Tsubasa bo Dragon Balla nie ogl?da?em i zbytnio nie mam ochoty jakby powsta? w?tek na temat najgorszego anime to bym tam da? Galactik Football czy jak sie tam to pisze obejrza?em 1 odcinek ca?y i pad?em to jest tak zrobione ?e a? ?a?uje ?e obejrza?em to :p

Chyba nie kazdy zrozumial co to anime >.> ale ehh zycie ;] dzieci sa i beda na kazdym forum
Shaman King
Naruto
Fullmetal Alchemist
Pokemon

Za namow? u?ytkownika tnet- Deaven'a, obejrza?am Elfen Lied i jestem w trakcie ogl?dania Death Note. Moim zdaniem oby dwa s? godne polecenia. Opr?cz nich widzia?am jeszcze Sailor Moon, ale to ju? bardziej sentyment z dzieci?stwa ni? wci?gaj?ca fabu?a:).

Moim ulubionym i jedynym anime jest Dragon Ball. Zawsze ogl?da?em na RTL7, gdy wraca?em ze szko?y. Moimi ulubionymi postaciami byli Songo i Bubu :D

Dragon Ball
od zawsze , na zawsze ~~

Notka moderatorska:
Przeczytaj pierwszy post

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Chyba nie kazdy zrozumial co to anime >.> ale ehh zycie ;] dzieci sa i beda na kazdym forum

Anime to bajka bo w japoni s?owo Anime oznacza bajk?

ja tam lube prawie wszystkie anime (Bajki)

Dragon Ball Shaman king Naruto Beyblade Ah ten Andy i wiele wiele innych

1. Naruto/Naruto Shippuden
2.Pokemon (wszystkie)
3.Dragon ball (wszystkie)
:D:D

Death Note - Ka?d? jedn? cz??? ogl?da?em z zapartym tchem, ?wietny humor, genialne teksty i pomys? - a to ostatnie najwa?niejsze ! Co prawda mog?oby by? troch? d?u?sze i oby? si? bez tak idiotycznego zako?czenia, ale mimo tych wad, jako jedno z niewielu anime (moim zdaniem) dostarcza niezapomnianych emocji ; O

Moim ulubionym anime jest naruto shippuuden
zawsze w czwartek ogl?dam na necie.
Pokemony ogl?da?em kiedy?
teraz tylko naruto..

Dragon Ball. W dzieci?stwie ogl?da?em ka?dy odcinek. Uwielbiam, poniewa? z zapa?em ?ledzi?em losy Goku :)

Moim ulubionym Anime jest dragon Ball.Niestety przegapi?em jego emisj? w telewizjii wi?c nadrabiam(obecnie zacz??em ogl?da? GT).Niestety nasza wersja zawiera wiele brak?w/cenzury w t?umaczeniu,wyst?puj? tak?e b??dy. Pr?bowa?em ogl?da? Naruto lecz mi nie podeszlo ;D.Czemu? Sam nie wiem. ;D
Pozdrawiam,
arkadzik94

ja mam kilka. podam w liscie od najbardziej ulubinego:
-Naruto Shippuuden
-Naruto
-Bleach
-Shaman King
-Bakugan
-Beyblade

- Naruto
- Naruto Shippudden
- Bleach
- Dragon Ball Z
- Claymore

Moj? ulubion? anime jest Naruto Shippudden. Dlaczego? Poniewa? bardzo wci?ga mnie jego fabu?a, ta jego ch?? zostania Hokage, bardzo mnie ciekawi czy nim zostanie czy nie.

Back
Do góry