Odp: Ulubione anime
Odp: Ulubione anime
Chyba si? ju? tu wypowiada?em, ale od tego czasu up?yn??o wiele wody i minut obejrzanych przeze mnie anime =)
-Kimi ni Todoke - najlepszy szkolny romans jaki w moim kr?tkim ?yciu ano mi ogl?da?. Bez ?adnego, niepotrzebnego przes?adzania, opowiedziana fajna historia, postacie kt?rych nie da si? nie lubi?. Jedyne co mo?e denerwowa? to zbyt cz?ste karykatury twarzy.
-To Aru Majutsu no Index/To Aru Kagaku No RailGun - obydwie cz??ci podoba?y mi si? bardzo (druga wci?? wychodzi). Jest to m?j ulubiony rodzaj anime: fantasy/komedia. Anime narysowane s? bardzo ?adnie i w obydwu jest ?wietna muzyka. na uwag? zas?uguj? te? sceny walki.
-Asura Cryin - kolejne anime z serii fantasy/komedia z odrobin? romansu, ?wietn? histori?, kresk?, muzyk?, bohaterami i scenami walki. C?? wi?cej pisa?
-Clannad/ Clannad After Story - co mam tu napisa?? To anime to klasyka szkolnych romans?w i ka?dy fan tego gatunku powinien je obejrze?.
-Shakugan no Shana - no i kolejny klasyk tym razem z serii fantasy. W tej serii najbardziej urzek?a mnie g??wna bohaterka (Urusai! Urusai! Urusai!). Oczywi?cie seria posiada te? dobra kresk?, muzyk? (cho? nie w moim stylu) i sceny walki.
Jest tego du?o wi?cej ale nie chce mi si? pisa?