• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Tibia 8.60 Angel ots!

Status
Zamknięty.
Odp: Angel ots!

Hejka! Wiem ?e m?j poziom Angielskiego nie jest zbyt wysoki :X popracuje nad tym! :)

to m?j projekt stronki dalszy ci?g, nowa koncepcja :o co wy na to ?:)
prosz? otworzy? w osobnym oknie najlepiej grafike b?dzie lepsza jako?? oraz lepiej si? ogl?da :)

cq0f.jpg

nad g??wn? belk? jeszcze si? zastanawiam :D w ?rodku b?d? newsy oraz dane konta po prawej nadchodz?ce wydarzenia :)

Spoko tylko ten aniol wyglada jakby mu reke ucieli i sie wstydzi kikuty pokazac ;d i teraz siedzi skulony zaplakany

haha z t? r?k? dobry text :D haha
nowy ss z wyspepki na kt?rej b?d? ze 3 taski na potwory i kilka innych zada? przedmiotowych :)
troche du?y ss wyszed? :D
vdxl.png

Drogi przer?b, bo troszk? brzydko wygl?daj?. Dworce tam nie pasuj? :)

I tak by by?o fajnie gdyby by?o dwu-j?zyczne. Angielski i obok polski ale dobrze jest. Czekam z niecierpliwo?ci?!

zastanawiam si? w?a?nie nad systemem wyboru j?zyk?w :) jest to do?? zaawansowany system czego zatem sam nie zrobi? :d ale my?le ?e po starcie jak ju? b?dzie jaki? zysk to przeznacz? go na rozwijanie serwera w tego typu w?a?nie systemy :)

fakt drogi zrobi?em juz na szybko :D a co do Dworc?w to pasuj?! :D

co do jaki? news?w dodam ?e termin trzyma poziom i zapowiada si? ?e wyrobie si? do 24 gr :D jeszcze troszk? cierpliwo?ci prosz? :D ]

Pozdrawiam!

Ja my?l? ?e ju? mapki na razie starczy. Rzu? screena og?lnego z mapk?. P??niejsze tereny mo?na dodawa? w czasie gry ?eby nie sta?a si? nudna. :) Teraz tylko podoka?czaj systemy i git! Pozdrawiam.

Jak by?cie zareagowali jak bym powiedzia? wam ?e:
i tu uwaga uwaga!
6 grudnia na miko?ajki otworzymy wam serwer na tak zwane testy! :D jestem pewien ?e pomo?ecie nam dopracowa? wszystkie szczeg??y oraz poprawi? bugi! :D
Co wy na to ? :)
Pozdrawiam!

Edit!
dorzuc? minimapke Evo :)
he3y.jpg

Ostatnia edycja:

Powiedzia?bym ZAJEBI?CIE :D
D?ugo czeka?em na to. Widz? ?e b?dzie du?o do odkrywania nowej mapy :D. Mo?e by? zrobi? jaki? poradnik do niekt?rych quest?w czy expowisk, oczywi?cie pami?taj o dobrej zabawie w odkrywaniu ,,Nowego ?wiata Tibii"
No c?? teraz tylko czekam i czekam!!
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Witam wszystkich jestem Karol i do??czy?em do projektu jako skrypter. Prace id? pe?n? par? lecz jeszcze wiele rzeczy jest do poprawienia/zrobienia my?l? ?e na testy wyrobimy si? z podstawowymi rzeczami aby?cie zobaczyli ile pracy ju? jest w?o?one w serwer a ile dorzucimy w przysz?o?ci. Serwer ju? stoi na profesionalnym dedyku i aktualnie te? pracujemy nad stron? serwera. Wi?cej informacji niebawem, serdecznie zapraszamy wszystkich ch?tnych na testy 6 grudnia.

Zajebisty server widz? b?dzie :) Ju? nie mog? si? doczeka?, na testy wbije napewno, b?d? stara? si? znale?? jak najwi?cej b??d?w, by m?c je poprawi? przed oficjalnym startem :)

Witam;d Po d?u?szej nieobecno?ci na forum zauwa?y?em ,?e nadal kto? interesuj? si? prawdziwymi rpg ots;p
Z ciekawo?ci przejrza?em ca?y temat od pocz?tku do ko?ca;p I przyznam szczerze ?e ciekawie zaskakuj?cy ots si? szykuje ;p

Ps: Mam bardzo du?o swoich map ,kt?re od ponad roku si? marnuj? (Jak nie wi?cej). A tak?e ca?? swoj? (Prawie ca??) rpg.
Je?li byliby?cie zainteresowani to z ch?ci? bym pom?g?;p Dawno edytora nie odpala?em^^

<-- Klik

Za?o?y?em fan-page na facebooku :D zapraszam do lajkowania :D w przysz?o?ci planuje zrobi? logowanie oraz rejestracje do konta przez Fb co o tym my?licie ? :)

Ostatnia edycja:

Logowanie si? przez FB to z?y pomys?... Nie wiele ludzi przekonuj? si? do logowania na FB, np ja. Tradycyjne. Rzu? screena z kilkoma questami :).
Pozdrawiam. I CZEKAM!!!

Tak ka?dy ch?tny b?dzie m?g? wbi? na test server. Strone (angelots.pl) otworzymy jutro (5 grudnia) lecz b?dzie to podstawowy layout tibiacom poniewa? jeszcze nie nie mamy w?asnego lecz wkr?tce si? to zmieni ;) Oraz przypominam pracujemy aktualnie nad serverem EVO/RPG nie FULL RPG.

z rookgardu zrezygnowali?my :D lecz z czasem (jeszcze nie zrobili?my ale mapa my?li wykonana) :D takie jakby wprowadzenie szybkie na ots by?cie wy gracze wiedzieli jakie s? systemy oraz jak z nich korzysta? :) z tych podstawowych rzecz jasna. Reszta odblokowwuje si? wraz z gr? i ju? jest zrobione wprowadzenie. :)
Mo?na spojrze? na to tak ?e b?dzie taki kr?ciutki rookgard taki 5 minutowy z wprowadzeniem jedynie :)
Pozdrawiam! ju? si? nie mog? doczeka? test?w ciekawe jak ocenicie nasze EvoRpg :)))
Pozdrawiam!

brak rooka juz u mnie minusuje, jednakze wbije zeby zobaczyc mapke

Status
Zamknięty.
Back
Do góry